vodeni krevet

Pokusaj ovdje da pogledas, mozda da pozoves neke od ovih firmi pa da ih pitas :)
http://www.duseci24.com/sprski/kat_duseci/vodeni_duseci.htm
Naravno ako mislis na vodeni dusek a ne krevet u kom plivaju ribice :D

Vodeni krevet iz dana u dan dobija sve više poklonika, pa stručnjaci tvrde kako će u doglednoj budućnosti zameniti klasičan krevet.

Hidraulična svojstva vode pogodan su medijum koji ravnomerno podupire spavačevo telo, prilagođuje se njegovoj konturi, podjednako pritiskaju sve telesne zone i ne remeti cirkulaciju.
Vodena jezgra se ne mogu lako oštetiti, jer su zatvorena u čvrstu plastičnu ljusku. Spavačevi pokreti se prenose na vodu, što izaziva ljuljanje. Zato se u ležaj ugrađuju posebni elementi u obliku pregrada ili odvojenih vrećica, koji skraćuju ljuljanje i tako se dobija jače ili slabije prigušen krevet. Voda je smeštena u male, odvojene, ali zbijene komore, a okvirni sklop od sunđera ili materijala koji se može naduvati određuje visinu ležaja i njime se podešava čvrstoća.

Na prvi se pogled vodeni krevet ne razlikuje od klasičnoga, jer je jezgro ugrađeno u specijalni okvir i pokriveno presvlakom poput klasičnog dušeka, ali čim legnete otkrit ćete kako se u njegovoj unutrašnjosti krije nešto što izuzetno prijatno deluje na vaše opruženo telo.
 
ima li vodenih kreveta u bgu za kupovinu ? i po kojoj ceni? nesto nisam uspeo bas da nadjem firme koje ga prodaju

Pozdrav svima na forumu!

Mogu da ponudim jedan vodeni krevet (Quean size-bracni) na prodaju. Nov, ne korishcen. Kupljen u SAD, zbog selidbe se nikad nije koristio i sad je vishak.
Poseduje glavnu komoru za vodu, sigurnosnu foliju, plocasti grejac sa termostatom (bez kontakta sa vodom). Okvir pravite samo i ukrashavate po vashem ukusu, jedino se trebate pridrzavati osnovnih uputstava za mere okvira.
 
Ja znam slucaj gde je decko kupio vodeni krevet, koristio ga 2 meseca i isti mu pukao. Najgore da bude bio pracni visok oko 30cm pun vode...

Napravio poplavu u stanu, ljudima ispod njega prosla voda. Najgore nigde nije imao terasu tako da morao je da izbacuje vodu kupi...

Na kraju i parket mu otisao..

Tako da pazite se sa time...
 

Back
Top