Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"To most common terrestrial dwellers, there's no place like Earth. But new simulations show that many Earth-like planets "might exist" outside of our solar system. Through computer simulations scientists examined the formation and evolution of giant planet systems recently detected outside the Earth's solar system. Their results revealed that more than a third of them "might contain" planets that "could potentially" support life and "could even" be covered with deep oceans."Obersturmfuehrer:videce oni to i ovde![]()
Astral-Blade:"To most common terrestrial dwellers, there's no place like Earth. But new simulations show that many Earth-like planets "might exist" outside of our solar system. Through computer simulations scientists examined the formation and evolution of giant planet systems recently detected outside the Earth's solar system. Their results revealed that more than a third of them "might contain" planets that "could potentially" support life and "could even" be covered with deep oceans."
Ljudi, nemojte biti smešni. Mislim, stvarno, jel može neko ozbiljan ovo nazvati naukom. Ako su ovo naučni kriterijumi, onda smo svi mi ovde na krstarici nobelovci![]()
Šalu na stranu. U tekstu lepo piše da se radi o kompjuterskim simulacijama (sa ko zna kakvim parametrima i pretpostavkama), dakle nije u pitanju nikakvo otkriće, dokaz, potvrda nego se evolucionisti opet igraju nauke i prodaju maglu neukima. Doduše, razumem ih, jer treba pred javnošću opravdati toliko traćenje novca i vremena.
E, ovo je sada interesantno. Ja sam mislio da astrolozi nisu zainteresovani oko toga kako je nastao covek, vec samo kako ga danas za dobre pare obmanuti. Da li ti stvarno verujes u to da su evolucionisti bili u stanju da preko 100 godina varaju da bi "opravdali tracenje novca i vremena", a da ti, ni jedanput, nije palo na pamet da su mozda u pravu kad toliko dugo traju. Da li ti uopste verujes nekoj nauci?Astral-Blade:" ......
............................................................................................................................
Šalu na stranu. U tekstu lepo piše da se radi o kompjuterskim simulacijama (sa ko zna kakvim parametrima i pretpostavkama), dakle nije u pitanju nikakvo otkriće, dokaz, potvrda nego se evolucionisti opet igraju nauke i prodaju maglu neukima. Doduše, razumem ih, jer treba pred javnošću opravdati toliko traćenje novca i vremena.