Razume se: lakse je zalivati neku manju povrsinu nego oprati ceo grad... ipak se vise vode i goriva trosi na pranje ulica celog grada nego na zalivanju popove plaze.
Interesuje me, ko je taj covek sto je po svaku cenu hteo da obelezi period i o kakvom je to periodu rec, jer mi malo nerazumno deluje ako se ulice grada ne peru bas iz tog razloga? Da li je taj covek jos ziv i gde je?
За Ваше интересовање: Градоначелник града Зајечара, бивши житељ Бора.
Који период? Перод од када је на челу града Зајечара већ 2 мандата.
Успео је да трошкове заливања Попове плаже, 4 игралишта, прављење снега на градском скијалишту,... превали на рачуне грађана ни криве ни дужне а улице и даље прљаве. Градска каса нема више пара тако да и ,,Паук'' за одношење погрешно паркираних возила више не ради јер нема пара за регистрацију а изгледа да је скинут са лизинг-куповине и враћен добављачу.
Управо испред мене је Обрачун утрошене воде за период:Фебруар и Март 2010г.
1. Утрошена вода....................................680 дин.
2. Канализација .......................................136 ,,
3.
Накнада за мерно место...................
148 ,,
4.
Еколошка такса .................................
126 ,,
5. Накн. за заштиту вода ......................... 8 ,,
Укупно: 1.098 динара.
За скромно утрошену воду једног домаћинства од 10м[SUP]3[/SUP]/месец, чак 25% (274) је увећан рачун за утрошену воду. (Болд словима су новоуведене категорије плаћања).
Интересантна је категорија ,,Накнада за мерно место'' по узору на електродистрибуцију која исто наплаћује али је уграђено њено бројило и одржавање бројила а Водовод нема ама баш ништа:Шахта, водомер, цевовод од уличне магистрале до водомера платио је корисник као и таксу за прикључак на градску мрежу.
Ево то је период и човек који управља нашим душама.Ваљда ће нам једном сванути.