gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
pa to je poenta foruma))
pa dobro
pa ko su ti primerci paljevina
bas me zanima
msm, tesko mi je da poverujem da ovde iko ikoga vija i nabacuje se
prvo, zato sto ima malo normalnih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je poenta foruma))
Mslm, ko da se samo normalni vijaju i nabacuju okolo...msm, tesko mi je da poverujem da ovde iko ikoga vija i nabacuje se
prvo, zato sto ima malo normalnih![]()
Mslm, ko da se samo normalni vijaju i nabacuju okolo...
znamjooojznam
ali odbijam uvek sam odbijala da poverujem da se neka totalna budala moze ikome svideti![]()
pa dobro
pa ko su ti primerci paljevina
bas me zanima
msm, tesko mi je da poverujem da ovde iko ikoga vija i nabacuje se
prvo, zato sto ima malo normalnih![]()
Ajd' smokvicu i razumem ona je nadprosečnog izgleda (za svoje godine)...

Pa evo smokvica i šaće su najekstremniji primeri da se tripuju da ih neko muva, znači ne mož' da kaeš ništa a da neprotumače kao da bi' ih eboAjd' smokvicu i razumem ona je nadprosečnog izgleda (za svoje godine)...
A ima ih još samo u nešto blažoj varijanti
Missim glupo mi da navodim nikove![]()

ima ona izreka "sličan se sličnom raduje"...a ima i "svaka vreća nađe zakrpu"...
...tako da i za budalu postoji budala...

a i ne treba mi samo je pozajmljivala pare pas je ebo 

Pa evo smokvica i šaće su najekstremniji primeri da se tripuju da ih neko muva, znači ne mož' da kaeš ništa a da neprotumače kao da bi' ih eboAjd' smokvicu i razumem ona je nadprosečnog izgleda (za svoje godine)...
A ima ih još samo u nešto blažoj varijanti
Missim glupo mi da navodim nikove![]()

pa ne može biti adekvatan, ljudi su ljudi nisu krpe, to što su drugačiji pa su nekom čudni nije razlog da budu nazvani krpama.
A i to što traže/nađu partnera na forumu isto nije razlog, al' ako ti se neko ne sviđa i ako si dovoljno *takav* da možeš da nekog
nazoveš krpom onda je to lepo, i družićeš se sa sličnima sebi, koji takođe ljude zovu zakrpama.
Ali sedi, porazmisli, kada neko sledeći put kaže za nekog tako jel to normalno i jesu li ti ljudi zapravo tako loši ili šta već da imaš
razlog da ih nazoveš krpom/zakrpom ili si možda ti malo zastranio i malograđanin.
Što sam stariji to više cenim ljude koji ipak razmisle o onome što krenu da izgovore.
U najmanju ruku nekoga ko koristi tu "izreku" mogu da nazovem neproduhovljenim, ali nije ni bitno.
a nije ni bitno koji su konkretni nikovi na koje ja mislim pitao sam za princip, iz vašeg iskustva, pa vi odgovarajte u skladu
sa tim', tj. osobama koje su vaas shvatile na taj način.
Jel da da je preozbiljna tema za ovaj neozbiljni deo?![]()
pa ja mislim da te one vise zajebavaju da se loze kao
msm, znas sta
tako i one verovatno razmisljaju o tebi
ono, smeju se kad procitaju da mislis da su se primile...
i ja se smejem svakakvim glupostima
a tek kad neko bukvalno shvati napisano i ne vidi salu, ironiju, kako god...
)) Provereno (e sad' pitaj kako
) znam za 3 slučaja - "slučaja"
koje misle da se lozzim na njih a da je to tako daleko od istine da nije normlano
)) Čak šta više odbojne su mi, al' moja zaebanjcija je verovatno kriva priznajem
mada bi nekima stvarno baš baš trebalo biti jasno, al' ne vredi, ne dopire

Ma daaj)) Provereno (e sad' pitaj kako
koje misle da se lozzim na njih a da je to tako daleko od istine da nije normlano
)) Čak šta više odbojne su mi, al' moja zaebanjcija je verovatno kriva priznajem
![]()
![]()
ne znam sta si se uhvatio toliko za jednu izreku
to je izreka, niko ni ne trazi niti se podrazumeva ikakvo izjednacavanje, jednostavno tako se kaze
kaze se i "ne bisere pred svinje"
pa to ne znaci da imas prasecu njusku
nego, takva je izreka
nije to sad izmisljeno, niti izreke koriste samo mizantropi
ode ti predaleko i sasvim nepotrebno u filozofiranje o krpama i ljudima

![]()
![]()
pa što me osuđujesh kad' mi dosadno, nego šta ću nego da filozofiram
Inače, ne slažem se, ta izreka je nipodaštavajuća prema nekima, dakle ne kaže se za sve ljude tako, nego se to koristi kada se opisuju ljudi prema kojima imate animozitet. I samim tim je uvredljivo, i meni jednostavno deluje ružno, to sam shvatio kada sam čuo pre par godina za nekog koga ni ja ne mirišem ali mi je bez obzira bilo ružno da čujem takav komentar, i posebno sam radosan dok moja žena spava na njemu ona više ne hrče![]()
i ja imam obicaj da kazem "boze me sacuvaj" ali nisam krstena i nisam vernik
ali eto
to mi neka uzrecica valjda
pa što me osuđujesh kad' mi dosadno, nego šta ću nego da filozofiram
Inače, ne slažem se, ta izreka je nipodaštavajuća prema nekima, dakle ne kaže se za sve ljude tako, nego se to koristi kada se opisuju ljudi prema kojima imate animozitet. I samim tim je uvredljivo, i meni jednostavno deluje ružno, to sam shvatio kada sam čuo pre par godina za nekog koga ni ja ne mirišem ali mi je bez obzira bilo ružno da čujem takav komentar, i posebno sam radosan dok moja žena spava na njemu ona više ne hrče![]()
![]()
![]()