voc d keč? :)

pa dobro
pa ko su ti primerci paljevina
bas me zanima :D
msm, tesko mi je da poverujem da ovde iko ikoga vija i nabacuje se
prvo, zato sto ima malo normalnih :D

Pa evo smokvica i šaće su najekstremniji primeri da se tripuju da ih neko muva, znači ne mož' da kaeš ništa a da neprotumače kao da bi' ih ebo :) Ajd' smokvicu i razumem ona je nadprosečnog izgleda (za svoje godine)...
A ima ih još samo u nešto blažoj varijanti :rumenko:
Missim glupo mi da navodim nikove :rumenko:

Pa evo smokvica i šaće su najekstremniji primeri da se tripuju da ih neko muva, znači ne mož' da kaeš ništa a da neprotumače kao da bi' ih ebo :) Ajd' smokvicu i razumem ona je nadprosečnog izgleda (za svoje godine)...

ja sam brate sa sad će često u kontaktu, al nisam vido da izjavljuje da misli da je muvam...:rumenko:
...misim...šbbkbb, al eto...

ima ona izreka "sličan se sličnom raduje"...a ima i "svaka vreća nađe zakrpu"...
...tako da i za budalu postoji budala...

E' moja komšinica laprdušitza kad0 je jednom za drugu (mnogo finu) komšinicu prokomentarsala "svaka krpa nađe zakrpu" samo sam joj rek'o da neko ko ljude naziva krpama i zakrpama mora da je mnogo loš i gnevan čoek :(
Otad ne komuniciramo :rumenko: a i ne treba mi samo je pozajmljivala pare pas je ebo :)

e ako se slican slicnom raduje onda sam ponosna na sebe i svoj izbor jos vise :)
jako je danas tesko naci pametnog, duhovitog, vrednog, dobrog coveka...
a i zasluzila sam napokon, posle svakakvih spodoba :D

pa to nismo izmislili ni ja ni ta tvoja komšika...a kako ne mogu da imam visoko mišljenje o ljudima koji ovde dolaze da bi našli partnera/ku, ovaj izraz je ovom prilikom sasvim adekvatan...

pa ja mislim da te one vise zajebavaju da se loze kao
msm, znas sta
tako i one verovatno razmisljaju o tebi
ono, smeju se kad procitaju da mislis da su se primile...
i ja se smejem svakakvim glupostima
a tek kad neko bukvalno shvati napisano i ne vidi salu, ironiju, kako god...

pa ne može biti adekvatan, ljudi su ljudi nisu krpe, to što su drugačiji pa su nekom čudni nije razlog da budu nazvani krpama.
A i to što traže/nađu partnera na forumu isto nije razlog, al' ako ti se neko ne sviđa i ako si dovoljno *takav* da možeš da nekog
nazoveš krpom onda je to lepo, i družićeš se sa sličnima sebi, koji takođe ljude zovu zakrpama.
Ali sedi, porazmisli, kada neko sledeći put kaže za nekog tako jel to normalno i jesu li ti ljudi zapravo tako loši ili šta već da imaš
razlog da ih nazoveš krpom/zakrpom ili si možda ti malo zastranio i malograđanin.
Što sam stariji to više cenim ljude koji ipak razmisle o onome što krenu da izgovore.
U najmanju ruku nekoga ko koristi tu "izreku" mogu da nazovem neproduhovljenim, ali nije ni bitno.

a nije ni bitno koji su konkretni nikovi na koje ja mislim pitao sam za princip, iz vašeg iskustva, pa vi odgovarajte u skladu
sa tim', tj. osobama koje su vaas shvatile na taj način.

Jel da da je preozbiljna tema za ovaj neozbiljni deo? :rumenko:

brate...teraš me da ti tumačim narodnu izreku...nemoj da si bukvalista...krpa tj. vreća je uzeta jer su ljudi ranije često krpili pletene džakove, pošto je to bila deficitarna i vrlo potrebna stvar...:lol:

...misim...evo ako ja sad umesto džaka i krpa kažem "svaka cipela sebi nogu nađe", onda ćeš verovatno da mi prebaciš što ljude upoređujem sa nogama...
znači vreća je uzeta zato jer u to vreme kad je izreka izmišljena nije bilo farmerki ili nečeg drugog što bi se krpilo identičnim materijalom...
...ako razumeš šta 'oću da ti kažem...

pa ne može biti adekvatan, ljudi su ljudi nisu krpe, to što su drugačiji pa su nekom čudni nije razlog da budu nazvani krpama.
A i to što traže/nađu partnera na forumu isto nije razlog, al' ako ti se neko ne sviđa i ako si dovoljno *takav* da možeš da nekog
nazoveš krpom onda je to lepo, i družićeš se sa sličnima sebi, koji takođe ljude zovu zakrpama.
Ali sedi, porazmisli, kada neko sledeći put kaže za nekog tako jel to normalno i jesu li ti ljudi zapravo tako loši ili šta već da imaš
razlog da ih nazoveš krpom/zakrpom ili si možda ti malo zastranio i malograđanin.
Što sam stariji to više cenim ljude koji ipak razmisle o onome što krenu da izgovore.
U najmanju ruku nekoga ko koristi tu "izreku" mogu da nazovem neproduhovljenim, ali nije ni bitno.

a nije ni bitno koji su konkretni nikovi na koje ja mislim pitao sam za princip, iz vašeg iskustva, pa vi odgovarajte u skladu
sa tim', tj. osobama koje su vaas shvatile na taj način.

Jel da da je preozbiljna tema za ovaj neozbiljni deo? :rumenko:

ne znam sta si se uhvatio toliko za jednu izreku
to je izreka, niko ni ne trazi niti se podrazumeva ikakvo izjednacavanje, jednostavno tako se kaze
kaze se i "ne bisere pred svinje"
pa to ne znaci da imas prasecu njusku
nego, takva je izreka
nije to sad izmisljeno, niti izreke koriste samo mizantropi
ode ti predaleko i sasvim nepotrebno u filozofiranje o krpama i ljudima

pa ja mislim da te one vise zajebavaju da se loze kao
msm, znas sta
tako i one verovatno razmisljaju o tebi
ono, smeju se kad procitaju da mislis da su se primile...
i ja se smejem svakakvim glupostima
a tek kad neko bukvalno shvati napisano i ne vidi salu, ironiju, kako god...

Ma daaj :))) Provereno (e sad' pitaj kako:lol:) znam za 3 slučaja - "slučaja" :lol: koje misle da se lozzim na njih a da je to tako daleko od istine da nije normlano :))) Čak šta više odbojne su mi, al' moja zaebanjcija je verovatno kriva priznajem :rumenko: mada bi nekima stvarno baš baš trebalo biti jasno, al' ne vredi, ne dopire :lol: :eek:

ne znam sta si se uhvatio toliko za jednu izreku
to je izreka, niko ni ne trazi niti se podrazumeva ikakvo izjednacavanje, jednostavno tako se kaze
kaze se i "ne bisere pred svinje"
pa to ne znaci da imas prasecu njusku
nego, takva je izreka
nije to sad izmisljeno, niti izreke koriste samo mizantropi
ode ti predaleko i sasvim nepotrebno u filozofiranje o krpama i ljudima

pa što me osuđujesh kad' mi dosadno, nego šta ću nego da filozofiram :D

Inače, ne slažem se, ta izreka je nipodaštavajuća prema nekima, dakle ne kaže se za sve ljude tako, nego se to koristi kada se opisuju ljudi prema kojima imate animozitet. I samim tim je uvredljivo, i meni jednostavno deluje ružno, to sam shvatio kada sam čuo pre par godina za nekog koga ni ja ne mirišem ali mi je bez obzira bilo ružno da čujem takav komentar, i posebno sam radosan dok moja žena spava na njemu ona više ne hrče :heart:

Ma daaj :))) Provereno (e sad' pitaj kako:lol:) znam za 3 slučaja - "slučaja" :lol: koje misle da se lozzim na njih a da je to tako daleko od istine da nije normlano :))) Čak šta više odbojne su mi, al' moja zaebanjcija je verovatno kriva priznajem :rumenko: mada bi nekima stvarno baš baš trebalo biti jasno, al' ne vredi, ne dopire :lol: :eek:

a što tebe tuđi kompleksi uzbuđuju...?
...misim...pod uslovom da jesi u pravu...

mene onda vise zabrinjava tvoja potreba da lozis neku devojku
kao fol je muvas i zajebavas se
ne razumem, sto ulazis u takvu spiku sa ljudima koji te ne interesuju
sto? da se primi neka paljevina pa da se hvalis po forumu, kao jebbac si opasan :D
msm, ono, moze ti se, al ti neces :D
jao jao
msm, i nemoj mi sad reci da su se primile na neku obicnu pricu tipa kupovo-sam-praziluk-u-maxiju
toliko niko nije glup, msm, da se primi tek tako

Inače, ne slažem se, ta izreka je nipodaštavajuća prema nekima, dakle ne kaže se za sve ljude tako, nego se to koristi kada se opisuju ljudi prema kojima imate animozitet. I samim tim je uvredljivo, i meni jednostavno deluje ružno, to sam shvatio kada sam čuo pre par godina za nekog koga ni ja ne mirišem ali mi je bez obzira bilo ružno da čujem takav komentar, i posebno sam radosan dok moja žena spava na njemu ona više ne hrče :heart:

brate....sad već lupaš...misim...mogo sam da ti kažem i "preteruješ", ali ti znaš da sam iskren i da ne uvijam u folije...

apsolutno netacno, ali kao sto rekoh, nema veze
ionako ne vredi ljudima ovde nista objasnjavati
tvrdoglavi svi ko mazge

ovo kad čoek pročita, nekako mu se nameće zaključak da zajebancija i nije baš zajebancija...:lol:
...misim...kako za nekog drugog forumaša ni jedna forumašica nije izjavila da misli da se neko loži na nju...i kako je uopšte takva informacija doprla do tebe...

...cela priča mi zvuči ko da je iz osmog šest... VIII/6, a ti mi deluješ ko ovako ozbiljniji čovek...pa ti takve konstrukcije nekako ne pašu...

Poslednja izmena:

Back