voajeri

sta mislite o njima???
da li ima neko pravo da zadire u vasu intimu na taj nacin,sta bi uradili da ga zateknete???
i da li ste vi nekad bili u toj ulozi?

O njima? Kojim njima? Valjda o nama? Bio sam rođače, bio u toj ulozi, kako neću biti kad je u dvokrevetnim sobama u studentskim domovima bivalo i po devetoro duša, a čeljad k'o čeljad, ponekad im se prohte da imaju odnose, pa ti gledaj ako 'oćeš, džabe je... Ako želi da zadire, neka ga, neće niko da ga dira, šta ima da mu radim, pa voajeri su to, s njima se ništa ne radi, oni samo gledaju kako drugi rade, oni su ti kano seksualni Crnogorci.
Joj kad se setim čega sam se sve nagledao. :zper:

O njima? Kojim njima? Valjda o nama? Bio sam rođače, bio u toj ulozi, kako neću biti kad je u dvokrevetnim sobama u studentskim domovima bivalo i po devetoro duša, a čeljad k'o čeljad, ponekad im se prohte da imaju odnose, pa ti gledaj ako 'oćeš, džabe je... Ako želi da zadire, neka ga, neće niko da ga dira, šta ima da mu radim, pa voajeri su to, s njima se ništa ne radi, oni samo gledaju kako drugi rade, oni su ti kano seksualni Crnogorci.
Joj kad se setim čega sam se sve nagledao. :zper:

jel to bio neki mesoviti dom?

ne...to mi bila pocetna literatura...koja se posle ispostavila totalno ne bitna jer pola nisam mogao da sprovedem u realnost..a i dalje sam u zivao...jeeebs gledanje ako samo cimas ruku..sta pravi majmuna od qrca i budalu od sebe...ne ne drrrkam jer nema potrebe

svako ima potrebo pogotovo kad je mlad...
imao ili nemao devojku potreba je tu,pricam iz licnog i iskustva nekih mojih ortaka, a i starijih ljudi sto imaju zenu i decu...

Back