Власт Српске повукла спорни закон, добила похвале од ЕУ

комшија

Stara legenda
Poruka
92.608
1716996466329.png


Vlast Srpske povukla sporni zakon, dobila pohvale od EU


1716996542565.png


29.05.2024 | 16:09

- Pozitivna je vijest da su vlasti Republike Srpske odlučile da povuku predloženi zakon o "stranim agentima" koji nije u skladu sa evropskim standardima.

Ovo je saopšteno iz Delegacije EU u Sarajevu.

Dalje se navodi da je put u EU najbolja garancija većeg prosperiteta i stabilnosti u BiH.

"Pozivamo političke lidere da se usredsrede na ispunjavanje neophodnih koraka za usvajanje pregovaračkog okvira – nakon zelenog svjetla za pristupne pregovore", stoji u objavi na društvenim mrežama.

Podsjetimo da je Vlada Srpske sinoć na sjednici NSRS povukla zakon o "stranim agentima"iz skupštinske procedure. Protiv spornog zakona su bile nevladine organizacije, a oštra upozorenja prethodnih dana vlasti u Banjaluci stigla su i iz Brisela i Vašingtona.

link

Босанске кукавице су поново устукнуле када је постало тврдо. Ништа чудно јер кукавице изБосне ће увек да буду само хвалисавци, а у ствари бедне кукавице, јаки су били једино када су из оружја ЈНА убијали ненаоружане комшије. Него, шта ће сада да лажу они који нам већ на глави седе са својим жвакама о "борби ´пубке против глобализма"?!
 
- Pozitivna je vijest da su vlasti Republike Srpske odlučile da povuku predloženi zakon o "stranim agentima" koji nije u skladu sa evropskim standardima.

Pa normalno da nije u skladu sa evropskim standardima da njihovi agenti vrsljaju kod nas. Ali je u skladu sa nasim standardima od pamtivjeka.
 

Back
Top