Vlast ignoriše proteste, sta dalje?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није хтео са опозицијом да направи већину од 56:54 и да одузме вођи власт у граду Београду.

Ако можеш на то да зажмуриш... ок. Ја не могу.

Као ни на потоњи бојкот поновљених избора неки месец касније.

Једна глупост коју је пратила друга глупост.

Пун куфер вођиних плаћеника и којечега сличног - вриштите док се не уморите, али ми остајемо власт, хахахахахаха.
Ако ја то видим, обичан становник Београда - зар то није одавно требало да буде јасно онима који воде неке странке по опозицији?
A što si ti iznenađen što Nestorović radi za Vučlera, jesi glasao za njega na gradu

Несторовић није хтео да сруши вођу у Београду. Са њим је опозиција имала већину. Избори се поновише, вођа има 10 места већину.
Где је сада доктор свезнајући? Ћути.

Одлично изведена вођина операција.

Осим што је антиваксер, и издајник опозиције је.

Заобићи у широком луку.
Ja to vidim drugacije.
Ako je izdajnik opozicije, zasto nije pomogao Vucicu da napravi vlast?
A to antivajser.... licna stvar.

A što si ti iznenađen što Nestorović radi za Vučlera, jesi glasao za njega na gradu
Не постоји ни шанса да бих направио такву глупост.

Разочаран сам мишљењем неких да педијатар зна боље од имунолога. За неке је довољно закачити "др" испред имена, па да публика помисли да "др" зна све.

Ja to vidim drugacije.
Ako je izdajnik opozicije, zasto nije pomogao Vucicu da napravi vlast?
A to antivajser.... licna stvar.
Јесу ли се поновили избори у Београду? Јесу.
Да ли је вођа узео 64 од 110? Јесте.
А претходно је имао само 54.

Ако то није помоћ, не знам шта јесте.

Шта би ти? Да јавно потпишу коалицију?

Bio je već dogovoren zajednički stav opozicije, i onda je 2024. deo pogazio reč

Što je još gore, nisu ništa uradili time

Da radi za njih dao bi podrsku odmah.
Nego ko radi za koga?
Da su Djilas i ekipa izasli (uslovi isti kao kada su izasli u decembru), ko bi sada bio na vlasti?
Da te citiram
"Ako to nije pomoc, ne znam sta jeste"

Nego ko radi za koga?
Da su Djilas i ekipa izasli (uslovi isti kao kada su izasli u decembru), ko bi sada bio na vlasti?
Da te citiram
Да ли ја спорим да је Ђилас направио глупост? Не спорим.
Могао би мало да се бави само вођењем странке, да пусти млађе нараштаје да дођу до изражаја.

Законски изборни услови се неће мењати, нека не замајавају публику са тиме.

Није било лакше 2000. године, па се ипак успело. Али се тада знатно другачије радило.

Nego ko radi za koga?
Da te citiram
U decembru ste pokrali izbore, tako da maj više nije imao smisla

Pre nego što kažeš "Ko mi pokrali," prosto znam da si vrištao na TV što Marinika "tužaka svoju naciju" u evropskom parlamentu

U decembru ste pokrali izbore, tako da maj više nije imao smisla

Pre nego što kažeš "Ko mi pokrali," prosto znam da si vrištao na TV što Marinika "tužaka svoju naciju" u evropskom parlamentu
I u decembru su znali kakvi su izborni uslovi i to im nije smetalo. Da su u junu izasli danas Sapuc ne bi bio gradonacelnik.

Ostatak komentara mi nije bas jasan ali ok.

Да ли ја спорим да је Ђилас направио глупост? Не спорим.
Могао би мало да се бави само вођењем странке, да пусти млађе нараштаје да дођу до изражаја.

Законски изборни услови се неће мењати, нека не замајавају публику са тиме.

Није било лакше 2000. године, па се ипак успело. Али се тада знатно другачије радило.
Samo sam pravio paralelu.

OKo procenata se slazem. Nema dileme.
Medjutim tu postoje i jos neke cinjenice.
Izbori su bili namesteni i prilicno pokradeni. BG, Nis, Ljig, Milanovac....opozicija osvojila vise glasova.
Enormno mnogo ljudi je prisiljeno da glasa za SNS
Gde su znali da ce da bude "tesno", uvezeni su biraci.
Tako da ni procenti nisu bas relevantni a o legitimitetu da ne govorimo.
I protesti 96-97 su bili zbog lokaknih izbora.
To za proteste iz '96-97 je tvoj primer... od mene si dobio pojašnjenje.
Ovo ostalo su manje-više standardni izgovori koji se koriste kad se izgube izbori, priča koja se stalno ponavlja, "prisiljeni, uvezeni birači.."
Procenti jesu relevantni. Krađa bi mu bila neophodna da su rezultati bar približni, da postoji promil šanse da bude nerešeno ili da izgubi, priča se o krađama u mestima za koje opozicija nije imala čak ni dovoljno zainteresovanih da sede u kontroli izbora. Ako ti u nekom biračkom mestu nemaš ni dvoje, troje, četvoro za kontrolu izbora, velike su šanse da nema ko ni da glasa za tebe u tom delu sveta.

To za proteste iz '96-97 je tvoj primer... od mene si dobio pojašnjenje.
Ovo ostalo su manje-više standardni izgovori koji se koriste kad se izgube izbori, priča koja se stalno ponavlja, "prisiljeni, uvezeni birači.."
Procenti jesu relevantni. Krađa bi mu bila neophodna da su rezultati bar približni, da postoji promil šanse da bude nerešeno ili da izgubi, priča se o krađama u mestima za koje opozicija nije imala čak ni dovoljno zainteresovanih da sede u kontroli izbora. Ako ti u nekom biračkom mestu nemaš ni dvoje, troje, četvoro za kontrolu izbora, velike su šanse da nema ko ni da glasa za tebe u tom delu sveta.
Nisu izgiviri, to su cinjenice kai sto je i cinjenica da je ipak najjaci i zemlji.
Takodje je cinjenica da bi bez lopovluka , ucenjenih i uvezenih biraca rezultati bili drugaciji i da ne bi imali apsolutnu vecinu u parlamentu....a Dacic je gadan trgovac.
Takodje na lokalu bi mnoga mesta i opstine imale drugaciju vlast. Nus, BG, Ljig, Gornji Milanovac, Cacak....

Није хтео са опозицијом да направи већину од 56:54 и да одузме вођи власт у граду Београду.

Ако можеш на то да зажмуриш... ок. Ја не могу.

Као ни на потоњи бојкот поновљених избора неки месец касније.

Једна глупост коју је пратила друга глупост.

Пун куфер вођиних плаћеника и којечега сличног - вриштите док се не уморите, али ми остајемо власт, хахахахахаха.
Ако ја то видим, обичан становник Београда - зар то није одавно требало да буде јасно онима који воде неке странке по опозицији?
Opozicija ne postoji u Srbiji.

Zaboravio si i da je djilas pomogao vucicu da osvoji Bg.

Back