Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 10.781
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, ali profesor besic govori jendu recenicu :''u ovom trenutku studenti su mnogo ozbiljnija POLITIČKA opozicija od bilo koje političke partije''
oces da ti ih mi gradjani prosledimo ?
2014-2015 bankrot zemlje i vristanje na tv-u svaki dan.2012 neznalica
2013 glup
2014 ne valja
2015 jako loše
2016 strašno
2017 jezivo
2018 dokle više
2019 kriv za sve
2020 - kovid -
2021 - kovid -
2022 ruši
2023 sobaljuj
2024 u nahpad
2025 __________
2026 __________
2027 - hvala, dovidjenja
Када видим какав се шљам окупља против Вучића, дође ми да се учланим у СНС.Tvoj Vučić mora da ode i to je to.
2025. je ta godina vaše ostavke. Evo pištaljke već paraju odurne bubne opne starijih građana koji glasaju za smrdikale
Nisam pio odavno, jel su ga toliko upropastili?
Da.Nisam pio odavno, jel su ga toliko upropastili?
Када видим какав се шљам окупља против Вучића, дође ми да се учланим у СНС.
Onda je za tebe skrojena ona moja poslovica:Када видим какав се шљам окупља против Вучића, дође ми да се учланим у СНС.
Isti profil ljudi? Pa tesko, ne zivi se istim nacinom, nije ista situacija, okruzenje, nisu cak ni studije iste itd. A ponajvaznije nisu isti razlozi protesta, 1996-te je bila izborna kradja, 2024 je pad nadstresnice (bar na papiru) i vece plate profesorima.Isti profil ljudi kao 96-97
A koliko je masovno, videcemo. Najmasovnije do sada.
I ovo nema nikakve veze sa opozicijom ma koliko te tvoj vodja u to ubedjivao.
Gde si ti bio sve ove godine, zasto te do juce nije bilo na Krstarici? Koje si ti osvezenje na ovom forumu jarane...Onda je za tebe skrojena ona moja poslovica:
"Ako si pod bilo kojim uslovima spreman da glasaš za SNS, to dokazuje da ti je duša defektna od rođenja."
Večeras sve pogađaš, "k'o prstom u Pokret za državu i narod."Gde si ti bio sve ove godine, zasto te do juce nije bilo na Krstarici? Koje si ti osvezenje na ovom forumu jarane...
Ovde si po partisjkom zadatku, kao trol ili si dosao tako sto si slucajno nabasao na Krstaricu u 2025-toj pa ovako gorljivo pises iz uverenja?
Ybg, nesto ne stima kod tebe, 2025-te mladi ne otkrivaju Krstaricu vec drezde na nistagramu, tik-toku a u krajnjem slucaju na X-u. Pa sledi ili da nisi mlad i da te odavno znamo samo sto si se "presvukao" ili da si dobio zadatak u partiji da trujes ovo mesto da bi ga u nekoj blizoj buducnosti zatvorili.
Па ко други, имамо ли бољег?Само шиканирајте народ, па после кукајте што Срби неће Грухоњића за председника.
Dada,baš sam pogrešio..Ово је тема о студентским протестима.
Изгледа да си хтео да пишеш овај свој пост на некој другој теми, пошто са овом везе нема.
Ovo je odlično rečeno.Па ко други, имамо ли бољег?
Kod tebe je vece trolu, kod mene je jutro.Večeras sve pogađaš, "k'o prstom u Pokret za državu i narod."
Moja neverovatna poslovica ogoljava strašnu suštinu.
Naime da svako ko nije iz taka spreman da podrži alijansu Đilas-Dinko protiv tvog predsednika, jeste lažna opozicija.
Opsaaa, otkri se ti, prethodni nick ti bio Spavach. Bio si mi na ignore listi, a koliko znam i vecini drugih forumasa. Ides i sad na ignore listu.Ovo je odlično rečeno.
Tu frazetinu sendvičari ponavaljaju ad nauseam za Vučlera; pa zašto onda ne bi bila primenjena i na kudikamo pametnijeg DG.
E to će malo teže...Ajd sad okači slike članova plenuma....
To je tvoj problem što živiš u prošlosti, pa ti je veče jutro.Kod tebe je vece trolu, kod mene je jutro.
Pisemo o studentima trolu a ne o politicarima. Jer studenti nisu deo ikakvog politickog pravca, nisu ni za smenu pic.hko.ustog, samo su za to da odgovorni za nadstresnicu dobiju kazne za to i da njihovi profesori dobiju vece plate, zar ne trolu?
Juce si se registrovao i vec imas 65 postova, ti si bas zaludan u zivotu.To je tvoj problem što živiš u prošlosti, pa ti je veče jutro.
Studenti su samo plastelin u rukama hendlera i overlorda demonstracija, a to je demokratska opozicija Srbije.
Vreme je da naučiš još jednu mudrost: "Osobe od 40 godina iskorišćavaju osobe od 20 godina da svrgavaju osobe od 60 godina."
Tvoj A. Parizer izgleda kao da je stariji od 60, ali proći će za potrebe gornje poslovice.