Vlast Borisa Tadica smislila novi porez

Reißverschluss

Obećava
Banovan
Poruka
97
OTKRIVAMO: UVODI SE POREZ NA ZIMNICU

Vlada Srbije, kao meru protiv krize, uvešće i poseban porez na hleb i turšiju

Vlada Srbije, kao meru za smanjenje deficita u budžetu, uvešće i poseban porez na namirnice koje mogu da ostanu ne pokvarene koje se prave u našoj zemlji, saznaje Tihi info, iz dobro obaveštenih izvora!

Prema našim saznanjima, ideja je da se uvede poseban porez koji će srpske domaćice morati da plaćaju kako bi mogli da koriste svoje proizvode u ishrani.

- Ideja Ministarstva finansija je da se uvede poseban porez za hranu koja se teško kvari, jer takva hrana dugo stoji i mesecima se ljudi hrane njom, što dovodi do smanjene prodaje tadićevskih lopovskih turšija, koje proizvode njegovi zapadni tajkuni.

Još uvek se ne zna kakav bi to i koliki porez bio, ali se na realizaciji ove ideje ozbiljno radi. Na taj način država bi imala dobar priliv sredstava, a korist bi imali i firme tadićevih tajkuna - kaže izvor Tihi info.

Jovan Prdosavljević, potparol ministarstva finansija, izjavio je da bi oporezivanje DUNSTera dovelo do do oporavka od srpske ekonomije, jer naš narod voli turšije, salate, krastavce i paprike.

Jovan Prdosavljević dodaje za Tihi info: planiramo uvesti i porez na hranu koja se baca, što znači da ćemo cenu hleba povećati na 70 dinara.

Preuzeto sa: www.TIHInews.info :mrgreen:
 
Poslednja izmena:

Back
Top