VLASNIK VUČJAKA KOJI JE NAPAO TINEJDŽERA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU JE SERGEJ TRIFUNOVIĆ?!

daco9633

Elita
Banovan
Poruka
15.889
Dete koje je islo u Osmu Beogradsku Gimnaziju napao je agresivni vucjak. Sada se saznalo da je vlasnik tog ludackog kera niko drugi neko Sergej Trifunovic.

Pas, vučjak doskorašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića napao je tinejdžera M. M. (17) u dvorištu Osme beogradske gimnazije.
Kako su ispričali svedoci nemilog događaja, dečak je sa košarkaškom loptom došao u dvorište Osme beogradske gimnazije, čim su došli do koša tu se pojavio i vučijak Sergeja Trifunovića.

- Pas je počeo da skače po dečaku koji je pokušao da se odbrani, jedna devojka je vikala na dva mladića koji su se nalazili na drugoj strani terene misleći da je to njihov pas. Onda se odjednom pojavio Sergej Trifunović koji se smeškao i govorio da pas samo želi da se igra – priča jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima Sergej se ponašao prilično ležerno, smeškao se, a u jednom momentu je rekao dečaku da nikako ne baca loptu jer će “ga pas pocepati”.

Pas je iscepao sve bermude dečaku, a on je da bi se spasio bacio loptu ka Sergeju.

- Pas je otrčao do Sergeja, ali se brzo vratio i počeo ponovo da skače po dečaku, a Trifunović je i dalje bio potpuno opušten i govorio je kako ne može da dozove psa jer navodno pas nečuje. Zatim je došao stavio povodac na svog psa i otišao – kaže očevidac.

Prema njegovim rečima Sergej je ismejavao crvenilo na koži koje je dečak zadobio od njegovog psa i govorio mu da su to samo opekotine i da ne sme da bude tako svilen.

https://www.kurir.rs/v/3542937
 

Back
Top