Vlasnik RTV PINK Željko Mitrović šurovao sa Mirom Marković , Pokojnim Slobom ,JUL-om!

Da li je Željko Mitrović šurovao sa Mirom Marković i tako postao bogat?

  • Da

  • ne

  • Ne znam


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

[[Darko_91]] *

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.795
Mira Marković tvrdi da je vlasnik Pinka bio izuzetno požrtvovani funkcioner JUL, a ne običan član, kako se danas predstavlja


BEOGRAD - Željko Mitrović, vlasnik Pink medija grupe, najvećeg medijskog carstva u jugoistočnoj Evropi, kako ga često predstavljaju braća Hrvati, veoma je iznervirao nekadašnju prvu damu Srbije Mirjanu Marković tvrdeći da je u Jugoslovenskoj levici (JUL) bio samo profesionalno, a ne svim srcem i dušom!

Predsednicu JUL i suprugu pokojnog Slobodana Miloševića strašno je ražestio intervju koji je Mitrović nedavno dao jednom zagrebačkom nedeljniku, te je ona rešila da u svojoj redovnoj vikend kolumni u jednom beogradskom dnevnom listu „obelodani“ da je ovaj medijski magnat, naprotiv, strašno voleo njen JUL. Drugim rečima, ginuo za njega!

S obzirom na to da mu je, prema sopstvenom priznanju, punila džepove, Markovićeva je Mitroviću strašno zamerila to što ima obraza da priča protiv nekadašnjih pokrovitelja.

- I drugi su se iz straha i interesa, ili samo iz ličnog ništavila, na razne načine distancirali od JUL i minimizirali svoju ulogu u partiji zahvaljujući kojoj su radikalno promenili svoj materijalne i statusne prilike - kaže Markovićeva.

I ranije je, kaže ona, „Mitrović davao ružne izjave o JUL, ali sada su je njeni drugovi ubedili da reaguje. Tako Markovićeva „otkriva“ da Mitrović ne samo da nije bio običan profesionalac u JUL, kako sam tvrdi, nego je „iskreno, lepo, drugarski i požrtvovano“ radio za JUL.

- I nije bio samo član već marketinški kreator levice, njen visoki funkcioner, poslanik, član Glavnog odbora, a zatim i direktor Centra za marketing. Mitrović je gorke suze lio kada se zbog greške njegovo ime nije našlo među članovima GO JUL - priča Markovićeva, dodajući da je tada očajan došao kod nje.

- Tešila sam ga već s vrata salona u koji smo seli - kaže Markovićeva, ne želeći da otkriva „vizuelne i verbalne detalje njegovog očajanja“. Pošto ga je utešila ispravljajući grešku i ponudila mu funkciju direktora, kaže da joj se Mitrović „sav egzaltiran zahvaljivao sa bezbroj reči“.

- Hvala ti po sto puta! Videćeš, nećeš se pokajati - prenosi Markovićeva Mitrovićevu zahvalnicu.

Predsednica JUL u egzilu priča kako je od tada Mitrović razdragano trčao po ceo dan između Pinka i JUL, i da i danas misli da je bio „iskreno srećan što je mogao to da radi“.

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa Željkom Mitrovićem, ali doći do ovog medijskog magnata - komplikovana je procedura.

SMISLIO SLOGAN „JUL JE KUL“

Mira Marković otkriva da je Željko Mitrović bio autor čuvenog slogana „Jul je kul“, koji je često emitovao na svojoj televiziji. Osim toga, ona je navela da je vlasnik Pinka za vreme demonstracija koalicije Zajedno 1996. godine samoinicijativno pokrenuo, sa još jednim drugom iz JUL, novine Fleš, kojima je želeo da „demaskira“ vođe demonstracija, glavne ljude iz opozicije.
- Izašlo je nekoliko brojeva i novine su se ugasile kad i demonstracije - konstatuje Markovićeva.

MATIĆ: MITROVIĆU, RECI ISTINU

Nekadašnji visoki funkcioner JUL, bivši savezni ministar za informisanje Goran Matić kaže da je Mirjana Marković u pravu za sve što je rekla o Željku Mitroviću.
- Mitrović ili neka ćuti ili neka govori istinu, jer bi mu se moglo desiti da sve njegove finansijske malverzacije iz tog vremena izađu na videlo - kaže Matić.
On, međutim, odbija da otkrije o kakvim malverzacijama je reč.
- O tom, potom. Ja kao potpredsednik JUL nisam imao svoju kancelariju, a on je imao pola sprata! O njegovoj privrženosti JUL najbolje govori prvi kongres. Tada nije imao dovoljan broj glasova da uđe u Glavni odbor. E, tada je lično Mira Marković urgirala i on je bio kooptiran u GO - priča Matić, dodajući da Mitrović „verovatno ima amneziju ako se toga ne seća“.
 
Poruka
5.893
...a sa kim je trebao da "suruje"...pa nije covek ziveo u Izraelu... more meni su i oni koji su rodjeni u vreme milosevica sumnjivi :)


Ooooo, pa đe si Andrea, 100 godina te nisam viđ'o :D

nemoj mi braniš Mitrovića, molim te, extra je tema, samo da nastavimo niz njegovog šurovanja... Na pr. zašto mu nije srušena poslovna zgrada koja je na divlje građena? :roll:
 
Poruka
5.893
...pošto je prethodno dogovoreno s Mikijem Mausom da Žeki i Bogi plate reket od nekoliko destina miliona maraka i time očiste svoje grehe učinjene u neznanju i zabludelosti ... :lol:

Mislim da u to vreme Miki Mouse nije bio u igri...To se rešavalo u par dana pre 5 oktobra, a Miki nije bio taj kalibar...Ovde su radile naoružane ekipe na obezbeđenju objekta od zabludele mase...Da se neko ne bi zaigrao... :cool:
 

gost 16798

Elita
Poruka
15.864
Ooooo, pa đe si Andrea, 100 godina te nisam viđ'o :D

nemoj mi braniš Mitrovića, molim te, extra je tema, samo da nastavimo niz njegovog šurovanja... Na pr. zašto mu nije srušena poslovna zgrada koja je na divlje građena? :roll:

...e bas cu da ga branim - super sam se filmova nagledala na njegovoj tv...a tek BK i "put za ejvonli"...i da vise nisam cula ni jednu ruznu rec za tu tv - ostacemo bez nje kao i bez bk...ja sam za tradiciju dosta mi ovih novih koji ce kao biti bolji :)
 
Poruka
5.893
[[Darko_91]] :
Архангел ko ljut?

:D


Ma,ja sam ljut najviše na sebe što sam verovao da će DOS-ekipa mnogo brže i PRAVEDNIJE da ispravlja anomalije iz Slobinog vremena...Pokazalo se da ima i dobrih i loših kriminalaca...I dok god je tako, nećemo se izvući, ma koliko se kleli u ovog ili onog...
 
Poruka
5.893
...e bas cu da ga branim - super sam se filmova nagledala na njegovoj tv...a tek BK i "put za ejvonli"...i da vise nisam cula ni jednu ruznu rec za tu tv - ostacemo bez nje kao i bez bk...ja sam za tradiciju dosta mi ovih novih koji ce kao biti bolji :)

Ako ćemo po toj logici, ja sam se nagledao odličnih pornića na Palmi, bpgami i svojevremeno na #K, na RTS-u :wink: pa nisam baš bio za tu vrstu "tradicije"...

poenta je ko je klepio kintu da Mitrović može mirno da nastavi gde je završio sa Slobom&Mirom...
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.