vlasnik restorana na zlatiboru u šoku zbog postupka bračnog para: "čim pojedete, napustite lokal i više nam nemojte dolaziti"

Dakle isplati ti se da imas masu hostesa, masu zabavljacica, coyote stil, da kad krene narucivanje vina, one naruce sve po jednu casu , ocas posla 14000 dinara racun...
Isplati ti se da imas reketasa, jer kakav je to restoran ako nisi dobio reketasa....u Srbiji..
То није ресторан.

Ne mozes nikad da poneses svoju hranu u restoran, nikad nisam cuo za to da ljudi nose svoju hranu u restoran.
Није се то некада радило, али сада има људи који су алергични на глутен, који имају шећер, који су на хроно-дијети и слично.

1720422598651.png

Ми смо једно јутро на Иришком венцу на Фрушкој гори зажелели се за доручак питу са сиром, гибаницу.. а конобар ресторана дрчно одговорио: зар вам ми личимо на пекару.

Ah , kupleraj , to se zove kafic za cekanje prvog prevoza....da ne poveruje covek da to postoji a postoji , bas u tom obliku....posto se svirka zavrsava u 2 , onda se masa klinkica ne znam zbog cega, ali mislim da je taksi skup ili sta , odlucuje da ceka prvi prevoz u tim kaficima..I tu je atmosfera kao u prva liga kupleraju , iskreno ja sam bio u prva liga kupleraju i nije bilo toliko detalja, a i malo je bila za dlaku bolja atmosfera, ali to je prva liga, mozda u druga liga kuplerajima je vise nalik tim kaficima...ali sam bio ukopan...nije mi palo na pamet da tako nesto postoji na tom mestu....

Mislis da je vreme sazrelo za restoran opsteg tipa, ja se nesto mislim da li to da otvorim, jer do sada ljudi uglavnom imaju pekara svoje, restoran svoje, pljeska svoje...giros svoje....i sad je skolsko drustvo na ajd vidimo se posle...

Recimo ima mesto gde je mesara preko puta sendvicare, preko puta girosa, preko puta pljeskavicarnice, preko puta onog sto prodaje samo pohovane ribice...svi su preko puta i nema kao ja kad sam bio skolarac, sednes gde ti dodje a uzmes gde ti dodje...

Možeš kupleraj da otvoriš jedino ako si član vladajuće stranke.
hahahaha, mene bas interesuje da im omogucavam sletnu pistu , ubilo se...
Pre cu otvoriti trandza bar iako nemam simpatije prema njima, ali da se malo uredi ta stvar, da ne moze svako da glumata koji hoce pol i da se to ne zove prevara....
Znaci vise od zloupotreba me nervira svodjenje zivota trandze na seks...ne mogu da zamislim takve pojedince koji su to spremni sebi da ucine....tolika seksualizacija svog zivota...to ni tutke ne rade sebi...

Na Fejsbuk grupi "Zlatibor smeštaj - oglasna tabla" anonimni korisnik objavio je nesvakidašnju priču koja se dogodila u jednom restoranu na Zlatiboru.
Naime, glavni akteri su muž i žena srednjih godina koji su u restoranu naručili dve čorbe, a potom je sve krenulo "nizbrdo".

- Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara "Šta želite za ručak?" odgovorili su "Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti" - piše korisnik i dodaje:
- Konobar donosi dve čorbe... Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu! - navodi dalje korisnik.
- Vlasnik restorana im se obraća "Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti".

Pogledajte prilog 1576413

Nije morao da ih posrami.
Svejedno se ne bi vratili.

Ima u filmu , glumi ovaj sto ga svi obozavaju...ryanreynolds, i ben kingley i sad matori kingley se pretvori u ovog ryana i dok mu se um navikne na novo telo , on se provodi i naleti na trandzu , a kao mila kunis i pita ga trandza , skine se nije potpuna trandza , jel moze...a ryan kaze, uuuuu ovo jos nisam video u svojih 70 godina...

Nije morao da ih posrami.
Svejedno se ne bi vratili.
A čuj njega (gazdu) šta im rekao u sred jela : "Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti".

Kao on je kulturan? Što nije onda sačekao da završe pa im rekao šta je imao.

Naravno da može da im zabrani, restoran nije javno dobro nego privatno vlasništvo. Da li je to dobar model poslovanja drugo je pitanje ali pravo je apsolutno.

Baš naprotiv.

To svakako. Uništili su Zlatibor.
.
Не може да им забрани.

Приватно власништво трговинског објекта (што ресторан јесте) не подразумева и приватна правила.

Постоје општа правила и сви морају да их се придржавају.

То је као да пекар одлучи из било којег разлога да нпр. теби не продаје хлеб. Не може.

То је дискриминација и имаш право да позовеш тржишну имспекцију и он ће да попије казну.

Ако гост поштује ОПШТА правила трговине, нико не може било шта у тим оквирима да му забрани.

.

Back