Vlasnici jedne engleske farme mole posetioce da prestanu da poziraju goli radi slikanja na njihovom polju suncokreta

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Farma u Engleskoj moli posetioce da prestanu da poziraju goli sa njihovim suncokretima.

Vlasnik farme rekao je za CNN da je nedavno bilo najmanje šest incidenata golotinje.

„Mi smo zaista slobodna i srećna farma, ali jednostavno ne možemo imati golotinju u javnosti“, rekao je Sem Vilson.

AA1fs72Z.jpg

Ja bih pustio zgodne. Ne samo to, nudio bih da slikam ako su zgodne ženske.

Farma u Engleskoj moli posetioce da prestanu da poziraju goli sa njihovim suncokretima.

Vlasnik farme rekao je za CNN da je nedavno bilo najmanje šest incidenata golotinje.

„Mi smo zaista slobodna i srećna farma, ali jednostavno ne možemo imati golotinju u javnosti“, rekao je Sem Vilson.

Pogledajte prilog 1396596

nisi ti ni lud...odmah na FloraFans...:think: ako mi maznes ideju prijavaljujem :rtfm: idem i ja da vijam gole zenske

Samo bih npr. ipak posebno naplaćivala i označila/ogradila mesto gde to može da se radi na toj poljani suncokreta-da se ljudi slikaju nagi koliko god hoće, a da ne mogu time da sablazne ljude kojima je to neprihvatljivo, uvredljivo ili izazovno, šta već!
Inače, lično na ulici da vidim nekog ko demonstrira nagost, prvo bih se uplašila za njegovu/njenu bezbednost, zaintrigiralo/zabrinulo bi me to sve po pitanju reakcija okoline, zanimalo bi me da li je napadan, vređan... ali zaista, ne vidim ništa posebno interesantno u tome ako je neko iz bilo kakvih razloga pomislio da treba nag da izađe pred (pošten) svet.

Onda suncokret ode u drugi,treci plan.

Nag muškarc/žena ne treba da budu nikom nikakva senzacija. Otkako znamo za sebe-znamo kakvi smo kad smo nagi. Ako ima senzacija gledanjem na nago telo muškarca/žene koji vam nisu ništa, to je bolest.
Kupala sam dedu. Kupam i babu, pa šta? Kupam bebu, dete, i mogla bih bilo kome ko nije sposoban sam pomoći da se okupa.
Naga tela... šta da mislim dok im pomažem da se okupaju? To su prosto naša tela.
Nagost nije dobrodošla u svakodnevnici, ali... bre, ljudi... nagost nije ništa strašno, loše ili scena na koju treba da se uzbuđujemo, sablažnjujemo, vređamo... To je kakvi smo svi, počev od samih sebe. Ne kapiram zašto je nagost tj. golotinja toliko uzeta kao mak na konac.

Ostavimo se bolesnih ideja!
Slažem se sa tobom ali očigledno je da ove dame žele seksualnu pozornost a možda i zaradu. Čisto sumnjam da imaju bilo kakav drugi motiv.

Samo bih npr. ipak posebno naplaćivala i označila/ogradila mesto gde to može da se radi na toj poljani suncokreta-da se ljudi slikaju nagi koliko god hoće, a da ne mogu time da sablazne ljude kojima je to neprihvatljivo, uvredljivo ili izazovno, šta već!
Inače, lično na ulici da vidim nekog ko demonstrira nagost, prvo bih se uplašila za njegovu/njenu bezbednost, zaintrigiralo/zabrinulo bi me to sve po pitanju reakcija okoline, zanimalo bi me da li je napadan, vređan... ali zaista, ne vidim ništa posebno interesantno u tome ako je neko iz bilo kakvih razloga pomislio da treba nag da izađe pred (pošten) svet.
Englezi i lažni moral. Ne bi se oni bunili nego nisu našli način da naplate upotrebu suncokreta na fotografiji.

Englezi i lažni moral. Ne bi se oni bunili nego nisu našli način da naplate upotrebu suncokreta na fotografiji.
Tamo gde se bere bilo šta u sezoni-preporučljivo je da se pokrijemo odećom, tj. da pametno koristimo zaštitu od sunčanice, pregrevanja i izgaranja.
Kaže: "Idi u maline, dobra je dnevnica!"
Pa, ko god da ode je nesvesno aplicirao za rad u nehumanim uslovima, pritom je zaista tretiran kao rob i ma kolika plata ne zaleže za utrošak te ljudske radne snage.
Imam 10ak stabala višanja, prerodile! Sama ih berem, koristim i skladištim za potrebe porodice, ali da ti ja to berem 8 sati na dan???
More... to je ono kad zaradim svekoliki novac, ali... na počinak idem da me Bog, Isus Hrist i Sveti Duh drži u životu tokom sezone, pa da se šuški nabrojim!

Back