Vladu svesti na 1/3 a Parlament na 50. poslanika

• Začetnik teme Začetnik teme THOTH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

THOTH

Obećava
Banovan
Poruka
58
Za spas nacije i države Srbije, odmah treba Vladu reformisati na trećinu zaposlenih a 2/3 odmah poslati u proizvodnju o svom trosku.

Parlament Srbije svesti na 50. poslanika i zabraniti SPS partiju da ucestvuje u bilo kojoj vlasti.

15. Ministarstva ukinuti, među prvim Ministarstvo za pedere.

Sudije svesti na samo 1/3 jer ne vrede ništa.

Policiju prepoloviti i to sefovsku birokratiju, zato što ništa i ne rade a vuku velike plate.

Hiljadama Vladinih stanova podeljenih za dzabe odmah vratiti u fond i prodati ih na po trzisnoj ceni a pare utrositi u zaposlenje mladih ljudi.

Trećinu SPS-invalidskih penzija kupljenih za pare, odmah ukinuti i pohapsiti one koji su im prodali penzije.
Izvrsiti reviziju visokih vojnih i policijskih penzija, ukinuti ih i izjednaciti sa civilnim penzijama koje se sticu posle 65. godina starosti.

To bi bio značajan doprinos spasu nacije i države od Vozda Srbije.

Na sve ovo što si tako lepo izneo, THOTH, mogu samo da se nasmejem.
Ne volim kad je čovek ograničen i vidi samo ono što hoće (ili, pak, mora).

Sve je to vrlo lako reći (ili napisati), ali veruj mi da u praksi to nikako nije moguće.
Prvo, svi ti ljudi na visokim položajima su nekako došli dotle (čitaj: il` imaju vezu, il` dali grdne pare).
Svi počinju otvarajući neko udruženje (tipa: dajte nama pare, mi ćemo ih proslediti u humanitarne svrhe), onda evolviraju (u ne znam ni ja šta), učlane se u neku stranku, polaku dobiju statuš bidže, i "voze" dalje. Dođu do svojih poslaničkih mesta, zarađuju ogromne plate ni za šta, a pored svega toga uzimaju "sa strane". Znam kako to sve ide...

Evo primera: jedan moj šesnaestogodišnji poznanik je otvorio "humanitarno" udruženje, koje deci "redovno" daje pare. Onda je našao načn da i svoj džep napuni. Naime, kad toj dečici kojima je svaki dinar potreban, ponudiš da daš npr. 200 evra a da ti oni potpišu da su uzeli 300 evrića - oni to prihvataju i oči im se sjaje.

Korupcija je koren svega.

Za spas nacije i države Srbije, odmah treba Vladu reformisati na trećinu zaposlenih a 2/3 odmah poslati u proizvodnju o svom trosku.
Parlament Srbije svesti na 50. poslanika i zabraniti SPS partiju da ucestvuje u bilo kojoj vlasti.
15. Ministarstva ukinuti, među prvim Ministarstvo za pedere.
Sudije svesti na samo 1/3 jer ne vrede ništa.
Policiju prepoloviti i to sefovsku birokratiju, zato što ništa i ne rade a vuku velike plate.
Hiljadama Vladinih stanova podeljenih za dzabe odmah vratiti u fond i prodati ih na po trzisnoj ceni a pare utrositi u zaposlenje mladih ljudi.
Trećinu SPS-invalidskih penzija kupljenih za pare, odmah ukinuti i pohapsiti one koji su im prodali penzije.
Izvrsiti reviziju visokih vojnih i policijskih penzija, ukinuti ih i izjednaciti sa civilnim penzijama koje se sticu posle 65. godina starosti.
To bi bio značajan doprinos spasu nacije i države od Vozda Srbije.

Признајем, ово је најнеинтелигентнији пост досад постављен. И глупо ми је што уопште о овој теми расправљам.
Како то постављач мисли да 2/3 Владе пошаље у производњу? Коју производњу када скоро не постоје производне фирме и шта би то они тамо радили?
Како мислиш да се СПС-у забрани учешће у било којој власти?
Чиме доказујеш да су пензије (и то још СПС) купљене за паре? Тај проблем је пре 2 године решен и одстрањени су поједини лекари из комисија који су наводно вршили фаворизовање појединаца за одлазак у пензију.
Такав допринос,какав ти препоручујеш, неће ,,спасити нацију и државу`` већ отворити многе још горе проблеме.

Na sve ovo što si tako lepo izneo, THOTH, mogu samo da se nasmejem.
Ne volim kad je čovek ograničen i vidi samo ono što hoće (ili, pak, mora).

Sve je to vrlo lako reći (ili napisati), ali veruj mi da u praksi to nikako nije moguće.
Prvo, svi ti ljudi na visokim položajima su nekako došli dotle (čitaj: il` imaju vezu, il` dali grdne pare).
Svi počinju otvarajući neko udruženje (tipa: dajte nama pare, mi ćemo ih proslediti u humanitarne svrhe), onda evolviraju (u ne znam ni ja šta), učlane se u neku stranku, polaku dobiju statuš bidže, i "voze" dalje. Dođu do svojih poslaničkih mesta, zarađuju ogromne plate ni za šta, a pored svega toga uzimaju "sa strane". Znam kako to sve ide...

Evo primera: jedan moj šesnaestogodišnji poznanik je otvorio "humanitarno" udruženje, koje deci "redovno" daje pare. Onda je našao načn da i svoj džep napuni. Naime, kad toj dečici kojima je svaki dinar potreban, ponudiš da daš npr. 200 evra a da ti oni potpišu da su uzeli 300 evrića - oni to prihvataju i oči im se sjaje.

Korupcija je koren svega.

I nisi ga prijawio...? :dontunderstand:
STwarno je korupcija koren swega :roll:

Back