bigsister
Domaćin
- Poruka
- 3.890
a koga briga za to ... zar nemamo mi svoje zivote o kojima tjemo brinuti... a ne tamo negde 'preko ograde', da brinem tudje brige, bolujem tudje rane po glavi, ... uzas bre... dokonost je chudna boljka...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bliznakinja:
I tebi bi dobro dosle malo...
da prekines da SE.RE.S!!!![]()
![]()
ijaaaaaaaaao... kako je sladak!!!Bliznakinja:
Bliznakinja:
A jos neverovatnije da je nekom zivot toliko prazan da sve placuci brine kad se dva "umetnika" pomlate malo....sleepwalker:ok. ali ako nikoga nije briga za celu tu situaciju, zashto uopshte odgovarate na temu...neverovatno da nekome zivot moze da bude toliko prazan da se uplice u priche koje ga ne interesuju...bljak!
alo bre megabajt,mojne da se uzbudjujes toliko,pogle malo kroz prozor,sneg i tako to ...........codemaker:A jos neverovatnije da je nekom zivot toliko prazan da sve placuci brine kad se dva "umetnika" pomlate malo....
I ko je taj ko ce da odredjuje da li ce neko napisati sta misli o temi, postovima i doticnim "umetnicima"? Znaci ako se sa necim ne slazes, ne treba da pises? Prihvata se samo slaganje sa autorom neke teme? Sve drugo je nepozeljno. Samo eventualno pogledaj i produzi dalje?
To se onda ne bi zvalo diskusija, vec jednostrane price i besmislena lamentiranja.
Tema me itekako interesuje, pa se zato i "uplicem", zanimljivo je videti koja su primarna interesovanja nekih ljudi. Pokusavam da razumem i pri tome iskazujem svoje misljenje, ili to po tebi nije ok? Ili je to "bljak" ?
Svaka cast!
Sizzlym:nemoj da se ljutish na Highper-a on je u sushtini dobar...samo se prawi:rolleyes:
bas chudno kako TI nisi cula za njuBanshee:kako to da ja nisam cula za nju...
MASTERMIND:@ shishmish01
jel to ona sto je imala svoj topic,sa sve "disko kuglom",ako je to ta ,ne verujem da bi ona sa debelim,mada....
MASTERMIND:bas chudno kako TI nisi cula za nju![]()
pa tvoj post je bio u fazonu"pa kako to da JA nisam cula za nju",kao NEMOGUCE,inache kod nas jet set ne postoji,niti je ,a niti ce...Banshee:![]()
uuuuuuuu..izvini sto JA nisam dovoljno urbana faca da bih znala ko je izvesna gospodjica n.
![]()
![]()
ali eto ti si tu da me uputis
hebe mi se za jet set i lazni jet set![]()
Ma ljubi ga majkaSizzlym:nemoj da se ljutish na Highper-a on je u sushtini dobar...samo se prawi:rolleyes:
sta se odma' primas?!MASTERMIND:pa tvoj post je bio u fazonu"pa kako to da JA nisam cula za nju",kao NEMOGUCE,inache kod nas jet set ne postoji,niti je ,a niti ce...
a sto se tice upucivanja.....ima ko ce to vec da odradi....nadam se