Vlado Georgiev - situacija

a035.gif

sleepwalker:
ok. ali ako nikoga nije briga za celu tu situaciju, zashto uopshte odgovarate na temu...neverovatno da nekome zivot moze da bude toliko prazan da se uplice u priche koje ga ne interesuju...bljak!
A jos neverovatnije da je nekom zivot toliko prazan da sve placuci brine kad se dva "umetnika" pomlate malo....
I ko je taj ko ce da odredjuje da li ce neko napisati sta misli o temi, postovima i doticnim "umetnicima"? Znaci ako se sa necim ne slazes, ne treba da pises? Prihvata se samo slaganje sa autorom neke teme? Sve drugo je nepozeljno. Samo eventualno pogledaj i produzi dalje?
To se onda ne bi zvalo diskusija, vec jednostrane price i besmislena lamentiranja.

Tema me itekako interesuje, pa se zato i "uplicem", zanimljivo je videti koja su primarna interesovanja nekih ljudi. Pokusavam da razumem i pri tome iskazujem svoje misljenje, ili to po tebi nije ok? Ili je to "bljak" ?

Svaka cast!

codemaker:
A jos neverovatnije da je nekom zivot toliko prazan da sve placuci brine kad se dva "umetnika" pomlate malo....
I ko je taj ko ce da odredjuje da li ce neko napisati sta misli o temi, postovima i doticnim "umetnicima"? Znaci ako se sa necim ne slazes, ne treba da pises? Prihvata se samo slaganje sa autorom neke teme? Sve drugo je nepozeljno. Samo eventualno pogledaj i produzi dalje?
To se onda ne bi zvalo diskusija, vec jednostrane price i besmislena lamentiranja.

Tema me itekako interesuje, pa se zato i "uplicem", zanimljivo je videti koja su primarna interesovanja nekih ljudi. Pokusavam da razumem i pri tome iskazujem svoje misljenje, ili to po tebi nije ok? Ili je to "bljak" ?

Svaka cast!
alo bre megabajt,mojne da se uzbudjujes toliko,pogle malo kroz prozor,sneg i tako to ...........
edit:
kako ti ispliva ovde iz onih tema:virusi,softverski problemi...itd.?
e,da, jel imas ti otiske prstiju?

Nista ja tebe ne razumem.

Ne uzbudjujem se ja u vezi "slucaja Vlado", vec kad neko kaze "ako ti se ne svidja a ti nemoj da komentarises". Malo-malo, pa se neko tako pametan nadje da to kaze, sto bi valjda znacilo da samo afirmativno moze da se o nekoj temi pise.

Osim programiranja, psotoje jos mnoge oblasti koje me zanimaju. Gledam ja mnogo dalje nego kroz prozor.

Zasto "megabajt"?

A to sa otiscima prstiju - sta li si hteo da pitas... ?

Banshee:
:lol: :lol: uuuuuuuu..izvini sto JA nisam dovoljno urbana faca da bih znala ko je izvesna gospodjica n. :lol: :lol:
ali eto ti si tu da me uputis :roll:

hebe mi se za jet set i lazni jet set :lol:
pa tvoj post je bio u fazonu"pa kako to da JA nisam cula za nju",kao NEMOGUCE,inache kod nas jet set ne postoji,niti je ,a niti ce...
a sto se tice upucivanja.....ima ko ce to vec da odradi....nadam se

Sto se tice muzike odlican je i talentovan, malo je ruzan i iskompleksiran, ponasa se kao pubertetlija, bahat je, oni koji su ga upoznali nemaju dobro misljenje o njemu. UDARila ga slava u glavu a kultura mu je minorna, nije dobio batine za nista, ohladice mu se malo glava...

MASTERMIND:
pa tvoj post je bio u fazonu"pa kako to da JA nisam cula za nju",kao NEMOGUCE,inache kod nas jet set ne postoji,niti je ,a niti ce...
a sto se tice upucivanja.....ima ko ce to vec da odradi....nadam se
sta se odma' primas?! :D :lol:
nego kako treba da kazem nego u prvom licu jednine :lol: :roll:

pozdravi n. kad je vidis...jer TI je znas :mrgreen: :D

Back