KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.262
Апсолутно се слажем и међу њима нема никога чији је отац или деда страдао на Глом отоку и био непрестано кажњаван од комунистичких злочинаца ...Шта то значи осетио сам на сопственој кожи ... Био сам гладан, ужасно гладан и највећа је бол када ти се црева од глади почну да лепе, дргтао сам од студи у нашем трошном сиротињском кућерку, понижаван и непрестано сваколико угњетаван од комуниста, само зато што је мој покјни отац, Ђурађ (Перан) Ковјенић, непуних пет година био на Голом отоку ... Доживе сам највећу Голготу, мада бејах вуковац, само зато што сам се уписао у "поповску школу". Због тога су ми удбашке звери на најзверскији начин убили целу породицу, мајку, оца, брата и моју сеју близнакињу су свезали жицом и живе запалили у том мом родном кућерку ...Нема речи којима се може описати тај ужас и оправдати све те злочине ... Мрзеле су ме те хијене, но сада ме ови букачи на улицама још више мрзе ... Биће да им и моје крштено име, КРСТАН, поносим се с њиме, смета ...Све је то Вучић преузео од жутих, па и њих. Скоро све.
И тај Ђилас, Тадић, Динкић, сви ти жутаћи су деришта и унуци комунизма.
Сви који су владали и који ће владати јесу пореклом неодговорна деришта комунизма ...
И тако ће бити док структуру и сталеж устанком не променимо