Vladimir Djukanović: 'Deca su vlasništvo države!'

Све је то Вучић преузео од жутих, па и њих. Скоро све.

И тај Ђилас, Тадић, Динкић, сви ти жутаћи су деришта и унуци комунизма.

Сви који су владали и који ће владати јесу пореклом неодговорна деришта комунизма ...

И тако ће бити док структуру и сталеж устанком не променимо
Апсолутно се слажем и међу њима нема никога чији је отац или деда страдао на Глом отоку и био непрестано кажњаван од комунистичких злочинаца ...Шта то значи осетио сам на сопственој кожи ... Био сам гладан, ужасно гладан и највећа је бол када ти се црева од глади почну да лепе, дргтао сам од студи у нашем трошном сиротињском кућерку, понижаван и непрестано сваколико угњетаван од комуниста, само зато што је мој покјни отац, Ђурађ (Перан) Ковјенић, непуних пет година био на Голом отоку ... Доживе сам највећу Голготу, мада бејах вуковац, само зато што сам се уписао у "поповску школу". Због тога су ми удбашке звери на најзверскији начин убили целу породицу, мајку, оца, брата и моју сеју близнакињу су свезали жицом и живе запалили у том мом родном кућерку ...Нема речи којима се може описати тај ужас и оправдати све те злочине ... Мрзеле су ме те хијене, но сада ме ови букачи на улицама још више мрзе ... Биће да им и моје крштено име, КРСТАН, поносим се с њиме, смета ...

Није ти добра одбрана Бизончине.

Али зато лепо лажеш самог себе и лепо навијаш... :zimag:
Господин Ђукановић је сасвим у праву по овом питању, сви смо ми деца Србије, свиђало се то некоме или не!

Господин Ђукановић је сасвим у праву по овом питању, сви смо ми деца Србије, свиђало се то некоме или не!
Да, брате Србине, Србија је наша мајка, а Русија њена сестрица најмилија ...

Господин Ђукановић је то можда мало неспретно формулисао, али хтео је да каже да је Држава та која помаже, школује и помаже деци! И брине о њима.

Ma nije bre možda, već se bukvalno izlanuo. :D

Odvalio je glupost, i to žešću (bez obzira na dublju poentu, koja se nazire ispod površine).

Deca nisu vlasnistvo ni svojih roditelja, a kamoli drzave.

Ova izjava je robovlanicka, i jedna od najgorih fasistickih izjava koju neko moze da provali danas.

Mozda je Djuka mislio na totalitarne diktature poput Rusije i Severne Koreje?

Da, tamo su svi ljudi, ne samo deca, vlasnistvo drzave i diktatora na vlasti.

Ali u modernim drzavama i modernoj pravnoj teoriji, to nije tako.

Ja ovo dozivljavam kao Djukin zahtev da Srbija postane otvorena fasisticka diktatura, kao Drzave kojima se on divi.
Rusija nije diktatura, naprotiv. Pitanje za tebe:
Da li je diktatura uređenje u kojem jedan čovjek donosi zakone i zakon po kojem kažnjava one koji ne poštuju zakone koje on sam donosi?

Pitanje je jednostavno, prosto i jasno, nemoj da mi mumljaš nešto nepovezano sa mozgom.

Rusija nije diktatura, naprotiv. Pitanje za tebe:
Da li je diktatura uređenje u kojem jedan čovjek donosi zakone i zakon po kojem kažnjava one koji ne poštuju zakone koje on sam donosi?

Pitanje je jednostavno, prosto i jasno, nemoj da mi mumljaš nešto nepovezano sa mozgom.
Nema sta ti mene da pitas bilo sta, jer ne odgovaram na pitanja udbasa, a posebno ne FSB Miletovih udbasa.

Rusija je banditska diktatura, sa jednim covekom koji je vlasnik sve imovine, svog kapitala, i potpune moci.

Taj covek je bandit, ubica, diktator, nasilni diler droge i oruzja, i najogavnija osoba na Planeti Zemlji trenutno.

Ne botujem, ti si taj koji bježi od odgovora na prosto pitanje je li nametanje zakona od strane jednog čovjeka diktatura.
Svako zna da jeste ali želim da to ti napišeš.
Diktatura je kada jedan covek kontrolise sav domaci kapital u Drzavi, kada je pokrao privatni ruski kapital kada je dosao na vlast pre 25 godina, i kada i danas reketira i kontrolise svakog ruskog privatnika.

Taj covek je najveci diktator i kancer ruskog drustva.

Diktatura je kada jedan covek kontrolise sav domaci kapital u Drzavi, kada je pokrao privatni ruski kapital kada je dosao na vlast pre 25 godina, i kada i danas reketira i kontrolise svakog ruskog privatnika.

Taj covek je najveci diktator i kancer ruskog drustva.
Je li diktatura kada jedan čovjek sam donosi zakone i to još u stranoj državi?

Da ili ne, ne pitam te za Rusiju već za BiH, hoćeš li odgovoriti bez pominjanja Rusije?

Je li diktatura kada jedan čovjek sam donosi zakone i to još u stranoj državi?

Da ili ne, ne pitam te za Rusiju već za BiH, hoćeš li odgovoriti bez pominjanja Rusije?
Diktatura je kada jedan covek kontrolise sav domaci kapital u Drzavi.

Vi u BiH imati vise centara vlasnistva kapitala koji su podjednako mocni.

U Srbiji i Rusiji postoji jedan apsolutno dominantni centar koji je vlasnik kapitala.

BiH je pojam za demokratiju i slobodu u odnosu na Rusiju i Srbiju.

Samo što njihova deca u SNS interpretaciji nisu deca ove države, već deca Velike Britanije, SAD, Nemačke i Francuske. Na njih neće pucati dete čije je zdravstveno stanje sistem zanemario i omogućio mu čak da stekne skil jednog pripadnika SAJ u korišćenju vatrenog oružja. Na njihovu decu neće padati nadstrešnice, dva puta rekonstruisane i otvarane od strane predsednika. Njihovu decu neće ubijati poremećeni bolesnik iz Dubone, već hapšen zbog ugrožavanja bezbednosti drugih lica i korišćenja vatrenog oružja, pušten na slobodu zbog oca koji je član stranke. Na njihovu decu neće se ćelavi dileri drogom i jezive ubice zaletati Poršeom, koji vozi pripadnik policije, po nalogu visokih funkcionera stranke.
Neće. Zato što njihova deca ne žive u ovoj državi i oni ih ne smatraju vlasništvom države. Njihovo deca žive tamo gde oni nisu na vlast.
Izvesno da njihova deca neće ni ratovati, kada nas sutra odvedu u novi rat i iscrpe sva ostala rešenja.

Poslednja izmena:

Back