KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.262
Treba, i mora se, oduzimatu decu od nesavesnih roditelja ....nikada lakse oduzimaju decu od roditelja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba, i mora se, oduzimatu decu od nesavesnih roditelja ....nikada lakse oduzimaju decu od roditelja.
Ako pronadjes jedan moj post gde ja ista lepo pisem za Djilasa, ja tebi 10K evra.Đilas bi odavno morao da završi u buvari zbog krađe i svog nasilničkog ponašanja ...Ako ti je takav zlotvor idol onda si i ti običan šljam ...
Fašizam u najcrnjem obliku ...
Fašizam u najcrnjem obliku ...
Господин Ђукановић је то можда мало неспретно формулисао, али хтео је да каже да је Држава та која помаже, школује и помаже деци! И брине о њима.Slažem se sa vama da to nije u redu, ali ono što je Đuka uradio je mnogo gore i malo je degutantno tražiti izgovore za njegovu glupost.
Mula mora da ode na javni servis i ličnos se izvini deci Srbije.
Nekome majka , nekome maćehaОдговор господина Ђукановића на нападе против њега!
Србија је свима нама Мајка, како каже ова Дивна Песма Сестара Карић!Nekome majka , nekome maćeha![]()
Србија је свима нама Мајка, како каже ова Дивна Песма Сестара Карић!
![]()
![]()
![]()
Погрешно је рекао.Sto bi Lane rekao :Srbija je nekome majka, nekome maćeha, a nikome ni tetka, ni teca
Господин Ђукановић је то можда мало неспретно формулисао, али хтео је да каже да је Држава та која помаже, школује и помаже деци! И брине о њима.
Fasisti su na vlasti.Fašizam u najcrnjem obliku ...
Доказ, молим? Да ли ти на власти мрзе друге или су мрзитељи ти који су против садашње власти? Ко гради, а ко би да руши Србију? Коме су симбол крваве руке? Ко јавно гази и пали заставу Србије? Ко у Загреб иде на инструкције? Кога антисрпски олоши плаћају да прави зло у Србији? Ти мене, осећам то, мрзиш, али ниси довољно иунтелигентан да би схватио и осетио да те ја жалим ... Болест је мрзети сопствени народ, изазивати нереде и прижељкивати братубилачки рат...Fasisti su na vlasti.
Fasisti su na vlasti.
Доказ, молим? Да ли ти на власти мрзе друге или су мрзитељи ти који су против садашње власти?
Za mene su fasisti pa posle sve ostalo.Зар нису унуци комунизма дијаболици?!?
...![]()
То је истина, но ипак када би био у прилици да бирам ове који су сада на власти и оне који су били после пуча 2000. године изабрао бих ове садашње, јер мање нас мрзе и мању штету и срамоту нам наносе ... Досманлије су биле највећи олош у историји Срба и Србије - зло зла и дно од самог пакла ...Од 1944. владају они који су мрзитељи Срба светосаваца
Za mene su fasisti pa posle sve ostalo.
Ne mrzim ja tebe, zasto bih tebe mrzeo, ti mene potcenjujes i omalovazavas ali to nije bitno.Доказ, молим? Да ли ти на власти мрзе друге или су мрзитељи ти који су против садашње власти? Ко гради, а ко би да руши Србију? Коме су симбол крваве руке? Ко јавно гази и пали заставу Србије? Ко у Загреб иде на инструкције? Кога антисрпски олоши плаћају да прави зло у Србији? Ти мене, осећам то, мрзиш, али ниси довољно иунтелигентан да би схватио и осетио да те ја жалим ...
То је истина, но ипак када би био у прилици да бирам ове који су сада на власти и оне који су били после пуча 2000. године изабрао бих ове садашње, јер мање нас мрзе и мању штету и срамоту нам наносе ... Досманлије су биле највећи олош у историји Срба и Србије - зло зла и дно од самог пакла ...
Ne mrzim ja tebe, zasto bih tebe mrzeo, ti mene potcenjujes i omalovazavas ali to nije bitno.
Ko gradi, pa vidim kako grade padaju nadtresnice, plafoni, mostovi....da ti to ne znas a licno sam video svojim ocima kako je most ulegao zbog neodrzavanja i to ne samo taj.Grade oni tako sto se ugradjuju pa cena puta na kraju ispadne visestruko veca a kvalitet nikakav, pa cak je i za vreme zutih vise izgradjeno km puteva nego pod vlascu vucica!
То се дешава свуда на свету и најмање је крив Вучић, он нема везе са грађевинарством... Мрзите га само из једног разлога - народ га воли и тај народ вам никада неће дати власт, а воли га, зато што је подигао Србију из блата, запослио људе, свуда се нешто гради и свако нешто ради ...Мало ли је? ...Ko gradi, pa vidim kako grade padaju nadtresnice, plafoni, mostovi...