Vladimir Djukanović: 'Deca su vlasništvo države!'

Slažem se sa vama da to nije u redu, ali ono što je Đuka uradio je mnogo gore i malo je degutantno tražiti izgovore za njegovu glupost.

Mula mora da ode na javni servis i ličnos se izvini deci Srbije.
Господин Ђукановић је то можда мало неспретно формулисао, али хтео је да каже да је Држава та која помаже, школује и помаже деци! И брине о њима.

Господин Ђукановић је то можда мало неспретно формулисао, али хтео је да каже да је Држава та која помаже, школује и помаже деци! И брине о њима.

Није ти добра одбрана Бизончине.

Али зато лепо лажеш самог себе и лепо навијаш... :zimag:

Fasisti su na vlasti.
Доказ, молим? Да ли ти на власти мрзе друге или су мрзитељи ти који су против садашње власти? Ко гради, а ко би да руши Србију? Коме су симбол крваве руке? Ко јавно гази и пали заставу Србије? Ко у Загреб иде на инструкције? Кога антисрпски олоши плаћају да прави зло у Србији? Ти мене, осећам то, мрзиш, али ниси довољно иунтелигентан да би схватио и осетио да те ја жалим ... Болест је мрзети сопствени народ, изазивати нереде и прижељкивати братубилачки рат...

Од 1944. владају они који су мрзитељи Срба светосаваца
То је истина, но ипак када би био у прилици да бирам ове који су сада на власти и оне који су били после пуча 2000. године изабрао бих ове садашње, јер мање нас мрзе и мању штету и срамоту нам наносе ... Досманлије су биле највећи олош у историји Срба и Србије - зло зла и дно од самог пакла ...

Za mene su fasisti pa posle sve ostalo.

Камо среће да јесу.

Српски фашисти су више традиционалисти тј.корпоративисти.

Мислим, да ја личим на српског салонског традиционалистичко-корпоративистичког фашисту органског српског друштва...z:mrgreen:

(Извини за толику кованицу)...:lol:

Доказ, молим? Да ли ти на власти мрзе друге или су мрзитељи ти који су против садашње власти? Ко гради, а ко би да руши Србију? Коме су симбол крваве руке? Ко јавно гази и пали заставу Србије? Ко у Загреб иде на инструкције? Кога антисрпски олоши плаћају да прави зло у Србији? Ти мене, осећам то, мрзиш, али ниси довољно иунтелигентан да би схватио и осетио да те ја жалим ...
Ne mrzim ja tebe, zasto bih tebe mrzeo, ti mene potcenjujes i omalovazavas ali to nije bitno.
Ko gradi, pa vidim kako grade padaju nadtresnice, plafoni, mostovi....da ti to ne znas a licno sam video svojim ocima kako je most ulegao zbog neodrzavanja i to ne samo taj.Grade oni tako sto se ugradjuju pa cena puta na kraju ispadne visestruko veca a kvalitet nikakav, pa cak je i za vreme zutih vise izgradjeno km puteva nego pod vlascu vucica!

То је истина, но ипак када би био у прилици да бирам ове који су сада на власти и оне који су били после пуча 2000. године изабрао бих ове садашње, јер мање нас мрзе и мању штету и срамоту нам наносе ... Досманлије су биле највећи олош у историји Срба и Србије - зло зла и дно од самог пакла ...

Да

Друга србија је зло самопорицања.

Ne mrzim ja tebe, zasto bih tebe mrzeo, ti mene potcenjujes i omalovazavas ali to nije bitno.
Ko gradi, pa vidim kako grade padaju nadtresnice, plafoni, mostovi....da ti to ne znas a licno sam video svojim ocima kako je most ulegao zbog neodrzavanja i to ne samo taj.Grade oni tako sto se ugradjuju pa cena puta na kraju ispadne visestruko veca a kvalitet nikakav, pa cak je i za vreme zutih vise izgradjeno km puteva nego pod vlascu vucica!

Све је то Вучић преузео од жутих, па и њих. Скоро све.

И тај Ђилас, Тадић, Динкић, сви ти жутаћи су деришта и унуци комунизма.

Сви који су владали и који ће владати јесу пореклом неодговорна деришта комунизма ...

И тако ће бити док структуру и сталеж устанком не променимо

Ko gradi, pa vidim kako grade padaju nadtresnice, plafoni, mostovi...
То се дешава свуда на свету и најмање је крив Вучић, он нема везе са грађевинарством... Мрзите га само из једног разлога - народ га воли и тај народ вам никада неће дати власт, а воли га, зато што је подигао Србију из блата, запослио људе, свуда се нешто гради и свако нешто ради ...Мало ли је? ...

Back