Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Ovo je bot po definiciji, tu nema rasprave.
Sve je tu: spamovanje teme sa 3-4 posta na svakoj stranici, neargumentovane izjave, zamene teza.

U stvarnom životu poznajem nekoliko ljudi koji su za SNS.
Nakon par rečenica i iznošenja činjenica, uvek im je ili neprijatno ili pokušavaju da promene temu.
Ne dosađuju glupostima i ne lažu.

Na tviteru ovakve blokiram na keca.

Nikada jevropu nisam posmatrao tim očima, ali počinjem da mislim da si u pravu.

Kakav sramotan način kad je čovek pronađen u reci?

Govorio sam o hipotetičkim okvirima, zašto bi u nekoj situaciji, ako je priča izuzetno tužna i tragična, najbliži znali ćutati.

Jevropa, ti pišeš da ne znaš da li je čovek mrtav u trenutku u kojem su potvrdili da je mrtav javno Tužilaštvo, Advokatska komora Beograda, jedan tabloid, institut za sudsku medicinu i javni TV program (Radio televizija Srbije).

Da je možda moguće da se ovde radi i o lažiranju smrti, i ja sam sam pisao. Tako da bespotrebno spinuješ; zapravo već mogu potpuno otvoreno reći, lažeš, samo da bi druge vređala i sabotirala. A moj glavni prigovor se nije ni odnosio na to što se ovako nepristojno ponašaš prema meni, već što si generalno bezobrazna (na ovako crnoj smrti, pa i da je Cvijan izvršio samoubistvo jer je bolovao od depresije ili neke kliničke bolesti kao što je neko onomad jednom bio napisao, strahovito se neukusno sprdaš, zbog čega je sasvim opravdano pitati kada si ti to tačno ostala bez svoje duše).
slavene, ko je ubio cvijana( ja pomislio da je nasa ana, samo osisana) pre tri godine i zasto?
ne spustam se ni na ciji nivo, za njega nisam do pre nekoliko dana ni cuo
pa me interesuje od kuda sada tolika halabuka i zasto? ako je covek mrtav vec nekoliko godina
nemoj mi sada reci da, ovde na krstarici, presuda nije doneta ko je to uradio .konstantno se prst upire na jednog coveka

zar JOS nemate osnovu za podizanje optuznice?
koliko vidim, vec je doneta presuda
Ko ce da podigne optuznicu Zagorka ?? Ta ikebana
Mora prvo neko od clanova famolije, stranke ili prijatelja da podnese prijavu protiv NN lica
Saseceno je to sve u korenu , resto ljudi je potplacen ili zastrasen
Sad jedino novinari ako urade nesto !
Ne postavlja se ovde pitanje Cvijanovog postenja , advokat je radi za pare , ali se drzao kodeksa da ne izgubi licencu !
Radi se o tome sto nam je predsednik drzave covek koji je za to sve znao indirektnim putem bio saucesnik , jer Cvijan kakav je , naglasio sam jednom . Kolko je harizmaticniji , jaci obrazovaniji i prodorniji od Vucica koji mu nije za ni ispod nokta , normalno da je imao panican strah od Cvijana kad je napustio stranku, a da ne pricamo da za uspeh SNS duguje Cvijanu .
Normalno da mu je odgovaralo da ovaj nestane i da se ti tragovi zataskaju
Po onoj staroj " Mrtva usta ne govore "
Vucic je tu najveci krivac sto dozvoljava da se u njegovoj drzavi gde on drzi ama sve poluge vlasti desavaju takve stvari !
Pandorina kutija je sad otvorena pitanje je koliko ce leseva isplivati !????
Vucic je prokletstvo Srbije , svoju vladavinu je zapoceo krvlju pilota helikoptera , pose se samo to nizalo , a on zataskavao .
Tek ce brujati Srbija i evropa ko je bio Vucic !!!!!

https://forum.krstarica.com/threads...ici-objavljena-obdukcija.921397/post-42166076
Treba tu dodati , Olivera Ivanovica, Curuviju i jos kamaru ovih sto je Belivuk pobio !
Pazi i svugde se provlaci Vucicevo ime !!!!!??????????

Zar treba imalo pameti vise ??

Poslednja izmena:
Ko ce da podigne optuznicu Zagorka ?? Ta ikebana
Mora prvo neko od clanova famolije, stranke ili prijatelja da podnese prijavu protiv NN lica
Saseceno je to sve u korenu , resto ljudi je potplacen ili zastrasen
Sad jedino novinari ako urade nesto !
Ne postavlja se ovde pitanje Cvijanovog postenja , advokat je radi za pare , ali se drzao kodeksa da ne izgubi licencu !
Radi se o tome sto nam je predsednik drzave covek koji je za to sve znao indirektnim putem bio saucesnik , jer Cvijan kakav je , naglasio sam jednom . Kolko je harizmaticniji , jaci obrazovaniji i prodorniji od Vucica koji mu nije za ni ispod nokta , normalno da je imao panican strah od Cvijana kad je napustio stranku, a da ne pricamo da za uspeh SNS duguje Cvijanu .
Normalno da mu je odgovaralo da ovaj nestane i da se ti tragovi zataskaju
Po onoj staroj " Mrtva usta ne govore "
Vucic je tu najveci krivac sto dozvoljava da se u njegovoj drzavi gde on drzi ama sve poluge vlasti desavaju takve stvari !
Pandorina kutija je sad otvorena pitanje je koliko ce leseva isplivati !????
Vucic je prokletstvo Srbije , svoju vladavinu je zapoceo krvlju pilota helikoptera , pose se samo to nizalo , a on zataskavao .
Tek ce brujati Srbija i evropa ko je bio Vucic !!!!!
ne nadaj se puno u evropu, bole njih stojko za nas, srbiju i vucica
oni gledaju kako da nesto usicare iz srbije
ako niko ne moze da podigne optuznicu, kako onda vi na krstarici to mozete, cak ste i presudili?
ja ne ucestvujem u diskusiji gde se spominje neko postenje kod ljudi koje ne poznajem, tako ni toga cvijana
kako to da se nista ne spominje 3 godine o njegovoj smrti, a sada odjednom SVI VI znate ko je ubica i zasto ga je ubio
ako se nista nije smelo govoriti 3 god, kako sada odjednom svi odvezase jezike?
puno pitanja, a malo odgovora

ne nadaj se puno u evropu, bole njih stojko za nas, srbiju i vucica
oni gledaju kako da nesto usicare iz srbije
ako niko ne moze da podigne optuznicu, kako onda vi na krstarici to mozete, cak ste i presudili?
ja ne ucestvujem u diskusiji gde se spominje neko postenje kod ljudi koje ne poznajem, tako ni toga cvijana
kako to da se nista ne spominje 3 godine o njegovoj smrti, a sada odjednom SVI VI znate ko je ubica i zasto ga je ubio
ako se nista nije smelo govoriti 3 god, kako sada odjednom svi odvezase jezike?
puno pitanja, a malo odgovora
Ne boli !
Tako to funkcionise !
Mafijaska Evropa pusti Vucica da reketira i krade i sakuplja mi zute kartone
Posle ona njemu udara reket , kroz primoravanje da igra kako mu kazu i dok mu ne isisaju sve pare iz drzave .
Kao Mila !
Na kraju ga sutni kao istrosen kondom
Uvek je tako
Preigro se vucic
Evropa uvek tako igra ! Dvolicno i podmuklo
Tolerise ti kriminalne radnje da bi ti sakupila kaznene poene i da bi ti posle morao sam da skidas gace !!!
Zna Evropa i Amerika sve , i ovo sta pisemo ovde i kad Vucic ode u WC samo zavisi kad ce sta i za sta upotrebiti
Vucic je jedna sirovina koja je mislila da ce nadmudriti EU
Ja sam u pocetku mislio da radi nesto Obrenovicko i cutao sam , ali kad sam video da je iz njega i njegove klike zasmrdelo ono najnize i najpokvarenije sto je u ljudskom rodu ogadili su mi se !

Poslednja izmena:
slavene, ko je ubio cvijana( ja pomislio da je nasa ana, samo osisana) pre tri godine i zasto?
ne spustam se ni na ciji nivo, za njega nisam do pre nekoliko dana ni cuo
pa me interesuje od kuda sada tolika halabuka i zasto? ako je covek mrtav vec nekoliko godina
nemoj mi sada reci da, ovde na krstarici, presuda nije doneta ko je to uradio .konstantno se prst upire na jednog coveka

Pa da li ti misliš da ja znam ko ga je ubio (ako je uopšte i neko drugi ubio...najbolji način ubistva je indirektni; zapretiš nekome golim slikama, seks skandalima, zatvaranjem bližnjih itd...i psihološki da nateraš osobu da izvrši samoubistvo, što je forma i savršenog 'ubistva' za koje treba jedan Herkul Poaro da se uspešno utvrdi). Ne znam zapravo ništa preterano mnogo po ovom pitanju od drugih forumaša, ni okolnosti i prave uzroke smrti čak...

Spuštaš se, itekako, na jevropin nivo, kada me pitaš za nekakve optužnice.

Ne boli !
Tako to funkcionise !
Mafijaska Evropa pusti Vucica da reketira i krade i sakuplja mi zute kartone
Posle ona njemu udara reket , kroz primoravanje da igra kako mu kazu i dok mu ne isisaju sve pare iz drzave .
Kao Mila !
Na kraju ga sutni kao istrosen kondom
Uvek je tako
Preigro se vucic
Evropa uvek tako igra ! Dvolicno i podmuklo
Tolerise ti kriminalne radnje da bi ti sakupila kaznene poene i da bi ti posle morao sam da skidas gace !!!
Zna Evropa i Amerika sve , i ovo sta pisemo ovde i kad Vucic ode u WC samo zavisi kad ce zasta upotrebiti
Vucic je jedna sirovina koja je mislila da ce nadmudriti EU
Ja sam u pocetku mislio da radi nesto Obrenovicko i cutao sam , ali kad sam video da je iz njega i njegove klike zasmrdelo ono najnize i najpokvarenije sto je u ljudima ogadili su mi se !
ja vucica ne posmatram partijski kao vi, vi imate nekog svog razloga, voleli bi na tom mestu svoga politicara
evropu bole stojko za nas i vucica, ali imaju poneke sile kojima odgovara slom srbije ( nemacka, amerika)
ja sam UBEDJEN da vucic srbiju nikad nece uvesti u NATO i ovako okrnjenu u EU . da mislim drugacije, ja bi ga prvi popljuvao, za mene bi bio izdajnik. ubedjen sam da je ova hajka na njega organizovana , ne od srbskih opozicionih partija i spontanog izlaska naroda. ORGANIZOVANO je sa strane jer ipak ne radi ono sto se od njega ocekuje. da si ti izasao sa boskom i napadao vucica , veruj mi da nikad nebi usao u nikakvu diskusiju sa tobom. ali kad pljujete vucica i donosite dnevno nekoliko bezvesnih optuznica, ne za sebe, vec za nekog drugog ( nemacku, ameriku) onda ja VAS GLEDAM DRUGIM OCIMA, jer MISLIM da radite, ne protiv vucica, nego protiv srbskih interesa

nije to Babicev vozac.....
Vozac je OK i primio je debelu nadoknadu da preuzme krivicu

Tako se danas radi ! sudski spor ce se vuci do iznemoglossti ili zastarelosti ili Smrti svedoka​

Moj ortak odlezao umesto drugog 4 god .
Imo sve placeno za familiju , kupljen stan u Belvilu Audi A6 i ostalo mu kes love koje ce da ubaci u gradjevinu i opere !
Vredelo je 4 godine mardelja ! Ja to ne mogu zaraditi za 20

Pa da li ti misliš da ja znam ko ga je ubio (ako je uopšte i neko drugi ubio...najbolji način ubistva je indirektni; zapretiš nekome golim slikama, seks skandalima, zatvaranjem bližnjih itd...i psihološki da nateraš osobu da izvrši samoubistvo, što je forma i savršenog 'ubistva' za koje treba jedan Herkul Poaro da se uspešno utvrdi). Ne znam zapravo ništa preterano mnogo po ovom pitanju od drugih forumaša, ni okolnosti i prave uzroke smrti čak...

Spuštaš se, itekako, na jevropin nivo, kada me pitaš za nekakve optužnice.
slavene , nisam ja tebe pitao , nego sam nesto primetio
ti si mozda jedan od retkih koji stvari gleda realno( normalno, malo navijacki) , jedan od retkih koji kroz ove optuzbe , provlaci i svoje kandidate
hoces li da i ti tvrdis da su ove optuzbe normalne? ne da li vucic radi dobro kao politicar, nego da naredjuje ubistva
pitas mene da li ja mislim da ti znas ko ga je ubio? a ne pitas ove ostale sto TVRDE DA ZNAJU KO GA JE UBIO, kako oni to znaju?

Back