Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Cvijan je bio zvezda munjevitog uspona i stravicnog pada.

Mislim da je prekoracio brzinu i nastradao u krivini, izgubio kontrolu nad vozilom. jer sta je on radio ? Ajd sto je ispalio Tadica i to pred kraj i jos ga prisluskivao nedozvoljeno (PREDSEDNIKA REPUBLIKE) vec je to probao i sa Vucicem. Sto se tice Vucica, Cvijan se tu odvazio na nesto jos smelije. Planirao je da mu preuzme stranku i to ne neku pilicarsku stranku vec stranku koja je najpre otrgnuta od Seselja, zatim napravljena jos vecom i potom pobedila na izborima.

Mislim kako je radio cudo bi bilo da nije nastradao.

Ovo je ozbiljna tema i svakako mislim da javnost NE SME DA ZABORAVI OVAJ slucaj dok se ne razjasni.

Ipak stranke treba takodje da se ponasaju odgovorno i ne mogu poput nas na forumu da istrcavaju sa nekim pretpostavkama ili da optuzuju neosnovano nekog.
Mozda ovo jeste neka tema za pecanje.

Hajde da vidimo.
koje stranke ? Najveci problem Srbije i jesu bas te "stranke".Politicka partija moze biti samo ona koja izadje samostalno na izbore i osvoji 5% glasova.Vucic i SNS snose krivicu za stanje u drzavi i medijima ? Samo delimicno tacno.Gomila luzera se drzi svojih kombi politickih partija , nespremni da se odreknu naziva predsednik stranke ili nesto zvucno kao "potpredsednik" ,i vi od takvih ocekujete da zavedu red u drzavi ? Komedija
Sve su to jajare koje se vode iskljucivo licnim interesom ,nasla si pogresnu crkvu gde ces da se molis

Cvijan je bio zvezda munjevitog uspona i stravicnog pada.

Mislim da je prekoracio brzinu i nastradao u krivini, izgubio kontrolu nad vozilom. jer sta je on radio ? Ajd sto je ispalio Tadica i to pred kraj i jos ga prisluskivao nedozvoljeno (PREDSEDNIKA REPUBLIKE) vec je to probao i sa Vucicem. Sto se tice Vucica, Cvijan se tu odvazio na nesto jos smelije. Planirao je da mu preuzme stranku i to ne neku pilicarsku stranku vec stranku koja je najpre otrgnuta od Seselja, zatim napravljena jos vecom i potom pobedila na izborima.

Mislim kako je radio cudo bi bilo da nije nastradao.
Opet sve što si naveo nije razlog da bude uskraćen za glavu . Već je puko pre nego što su ga ucmekali i danas bi bio frustrirani marginalac kao Radule na primer.

Pogledajte prilog 884481

Šta o Vladimiru Cvijanu kažu sagovornici Danasa koji su ga poznavali

Krstić: Zaprepašćen sam što je moj kolega preminuo pre tri godine

U vreme kad sam ja bio savetnik predsednika, a Vladimir Cvijan generalni sekretar Predsedništva, često sam na svoj službeni mejl dobijao različita pitanja ili pritužbe građana na rad određenih državnih institucija.

Iako Krleta smatram moralnom nulom meni njegovo ponasanje gde se on diskretno pozcionira na stranu Cvijana ukaziju da je ova gnjida sa razvijenim sestim culom za prebeg polako njusi kraj Bugojanske Sotone i hvata startnu poziciju za novo vreme.

Opet sve što si naveo nije razlog da bude uskraćen za glavu . Već je puko pre nego što su ga ucmekali i danas bi bio frustrirani marginalac kao Radule na primer.

Uf. "Nije razlog da bude skracen za glavu" ovo mi zvuci kao klasicna boleciva konstatacija. Trivijalnost.

Nemoj zaboraviti da se on ponasao poprilicno nekontrolisano, da je preskako iz jednog u druo predsednistvo, imao neke dokumente, talio se sa strancima i kriminalcima, pa mislim, to je moralo jednom negde da pukne...

Vidi ovako, čovek koji na svoj narod pusti izvršitelje tokom najgore godine za sve,
ne računajući ratove, koji svoj narod pretvara u vakser miševe za eksperimentisanje
nekih takozvanih vakcina koje još nisu ispitane ni na miševima, sposoban je za sve.
Moje mišljenje.
Тачно, твоје мишљење, и ја то поштујем.:kpozdrav:
Са друге стране- један значајан део овог истог народа почео је да се "пружа преко губера", и сам призвао извршитеље.
Маса њих је истриповала да може да купује станове, аутомобиле и којешта, као да ради за западне плате, и ма колико их упозоравао да то не раде јер је сувише ризично и нереално, и да су кредитни услови неповољни- жеља је била већа од разума.
И сад ја треба да "сажаљевам случај" таквима, који су дизали кредите у "швајцарцима" или слично; ја, који сам своју кућу правио сам и без кредита, 20 година, уз пуно муке и одричући се много чега?
Ваксер мишеви, кажеш?
Да нису ови наши направили Ковид19?
Или се само сналазе, како знају и умеју, у злу које је уваљено целом свету, па свако по својој памети, и како се коме заломи?
Ја не тврдим да знам о чему се ради; ја тврдим да не знам.
А знам баш, онако, много...:lol:

Na osnovu onog Ninicevog intervjua i onog drugog prijatelja moze da se zakljuci da je Cvijan zeleo da okupi ljude a da mu oni nisu verovali ili su se plasili.

Jednostavno nije bio realan i mislio je da ce svi poput njega da lagano krenu u borbu.

A bilo je mnogo razloga da mu ne veruju jer je bio i sa Tadicem i otisao od njega.

U sustini svi su ostali gluvi na ono sto je govorio.

A on je previse bio svoj. Jako redak slucaj u politici.

Ono što je meni najnejasnije jeste kako kada su se pojavili lažni razgovori s njim preko posrednika u medijima, nije niti jedan jedini čovek tada izašao i rekao ej bre, ljudi, pa on je mrtav.

To je Šarović dobro primetio. 🤔
.....i sta je sa porodicom......?

......je li objavljena umrlica ikada igde?

.......gde je zena?

........gde je Visekruna?

Ok, gde je Cvijan?
Da ga nije Đilas sa ustašama zaklao?

Meni cela ova priča deluje besmisleno .. valjda taj čovek ima brata ili sestru, žive roditelje, strica, ujaka , negde je živeo , radio .. neki tamo hroner upuca ženu i saznamo do 5-tog kolena preko novina ko im je rod, s kim su sedeli, kuda su išli , a za ovoga čoveka niko se ne javlja

Ako je bila obdukcija , negde mora biti i sahranjen

Mislim, šta je poenta ove kampanje ?
Da ga je kao aktuelna vlast koknula? Pa da li ste vi normalni, ko će u to poverovati? Ovo je na nivou Navaljnog i novičuka ... zapravo još debilnije .

Tebi je ovo kampanja ?

Imate li vi dushe, ljudi?

Naravno da jeste .. koliko se samo razglaba poluinformacijama , ako su to i poluinformacoje , pre neki konstrukti tipa "čardak ni na nebu ni na zemlji" , gradi se neka priča na osnovu čega ?

Pa nema nas milijarda pa da ne znamo.. hebote upoznaš lika danas, anonimusa , sutradan saznaš sve o njemu, jer u svakom gradu imaš nekoga ko zna nekoga ko zna nekoga .. i sad će neko da kaže kako se smrt jedne javne ličnosti mogla tako zatajiti,,,

Meni cela ova priča deluje besmisleno .. valjda taj čovek ima brata ili sestru, žive roditelje, strica, ujaka , negde je živeo , radio .. neki tamo hroner upuca ženu i saznamo do 5-tog kolena preko novina ko im je rod, s kim su sedeli, kuda su išli , a za ovoga čoveka niko se ne javlja

Ako je bila obdukcija , negde mora biti i sahranjen

Mislim, šta je poenta ove kampanje ?
Da ga je kao aktuelna vlast koknula? Pa da li ste vi normalni, ko će u to poverovati? Ovo je na nivou Navaljnog i novičuka ... zapravo još debilnije .
Ok, gde je Cvijan?

.
Добар интервју, информативан, нарочито у другом делу.

Јбт, нисам знао да је умро возач (36) што је био са Манулаћем када су убили жену на наплатној рампи.

Постали су врло токсична средина.

.

Šta je tebe briga gde je on i šta je bilo sa njim?

Zato sto je to......ljudski.......?

tenor (8).gif

Back