Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.031
Ok, gde je Cvijan?Valjda sem obdukcionog lista mogu da dođu i do smrtovnice , grobnog mesta ..
Spomenik, ploča.. ima li išta ?
Da ga nije Đilas sa ustašama zaklao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, gde je Cvijan?Valjda sem obdukcionog lista mogu da dođu i do smrtovnice , grobnog mesta ..
Spomenik, ploča.. ima li išta ?
Oni nisu mogli vladati tad sudstvom i policijommozda oni koji su sad i digli ovu frku,
neki opozicionari
Da, baš zli neki ljudi.mozda oni koji su sad i digli ovu frku,
neki opozicionari
koje stranke ? Najveci problem Srbije i jesu bas te "stranke".Politicka partija moze biti samo ona koja izadje samostalno na izbore i osvoji 5% glasova.Vucic i SNS snose krivicu za stanje u drzavi i medijima ? Samo delimicno tacno.Gomila luzera se drzi svojih kombi politickih partija , nespremni da se odreknu naziva predsednik stranke ili nesto zvucno kao "potpredsednik" ,i vi od takvih ocekujete da zavedu red u drzavi ? KomedijaOvo je ozbiljna tema i svakako mislim da javnost NE SME DA ZABORAVI OVAJ slucaj dok se ne razjasni.
Ipak stranke treba takodje da se ponasaju odgovorno i ne mogu poput nas na forumu da istrcavaju sa nekim pretpostavkama ili da optuzuju neosnovano nekog.
Mozda ovo jeste neka tema za pecanje.
Hajde da vidimo.
Opet sve što si naveo nije razlog da bude uskraćen za glavu . Već je puko pre nego što su ga ucmekali i danas bi bio frustrirani marginalac kao Radule na primer.Cvijan je bio zvezda munjevitog uspona i stravicnog pada.
Mislim da je prekoracio brzinu i nastradao u krivini, izgubio kontrolu nad vozilom. jer sta je on radio ? Ajd sto je ispalio Tadica i to pred kraj i jos ga prisluskivao nedozvoljeno (PREDSEDNIKA REPUBLIKE) vec je to probao i sa Vucicem. Sto se tice Vucica, Cvijan se tu odvazio na nesto jos smelije. Planirao je da mu preuzme stranku i to ne neku pilicarsku stranku vec stranku koja je najpre otrgnuta od Seselja, zatim napravljena jos vecom i potom pobedila na izborima.
Mislim kako je radio cudo bi bilo da nije nastradao.
Pogledajte prilog 884481
Šta o Vladimiru Cvijanu kažu sagovornici Danasa koji su ga poznavali
Krstić: Zaprepašćen sam što je moj kolega preminuo pre tri godine
U vreme kad sam ja bio savetnik predsednika, a Vladimir Cvijan generalni sekretar Predsedništva, često sam na svoj službeni mejl dobijao različita pitanja ili pritužbe građana na rad određenih državnih institucija.
Opet sve što si naveo nije razlog da bude uskraćen za glavu . Već je puko pre nego što su ga ucmekali i danas bi bio frustrirani marginalac kao Radule na primer.
Тачно, твоје мишљење, и ја то поштујем.Vidi ovako, čovek koji na svoj narod pusti izvršitelje tokom najgore godine za sve,
ne računajući ratove, koji svoj narod pretvara u vakser miševe za eksperimentisanje
nekih takozvanih vakcina koje još nisu ispitane ni na miševima, sposoban je za sve.
Moje mišljenje.

.....i sta je sa porodicom......?Ono što je meni najnejasnije jeste kako kada su se pojavili lažni razgovori s njim preko posrednika u medijima, nije niti jedan jedini čovek tada izašao i rekao ej bre, ljudi, pa on je mrtav.
To je Šarović dobro primetio.![]()
.....i sta je sa porodicom......?
......je li objavljena umrlica ikada igde?
.......gde je zena?
........gde je Visekruna?
Ok, gde je Cvijan?
Da ga nije Đilas sa ustašama zaklao?
Tebi je ovo kampanja ?Mislim, šta je poenta ove kampanje ?
Da ga je kao aktuelna vlast koknula? Pa da li ste vi normalni, ko će u to poverovati?
Tebi je ovo kampanja ?
Imate li vi dushe, ljudi?
evo i jednog komentara sa Visekruninog klipa:Pa polako, samo pre dv dana je iybaco snimak.
Ok, gde je Cvijan?Meni cela ova priča deluje besmisleno .. valjda taj čovek ima brata ili sestru, žive roditelje, strica, ujaka , negde je živeo , radio .. neki tamo hroner upuca ženu i saznamo do 5-tog kolena preko novina ko im je rod, s kim su sedeli, kuda su išli , a za ovoga čoveka niko se ne javlja
Ako je bila obdukcija , negde mora biti i sahranjen
Mislim, šta je poenta ove kampanje ?
Da ga je kao aktuelna vlast koknula? Pa da li ste vi normalni, ko će u to poverovati? Ovo je na nivou Navaljnog i novičuka ... zapravo još debilnije .
Svi tragovi vode ka tome da ga Vučić nije ubiloOk, gde je Cvijan?

Ok, gde je Cvijan?
.
Pa čudno je da javnost Bruji da je preminuo, a on ne demantuje.Šta je tebe briga gde je on i šta je bilo sa njim?
Šta je tebe briga gde je on i šta je bilo sa njim?
Šta je tebe briga gde je on i šta je bilo sa njim?

Koje još tragove imamo sem ovog dokumenta Tužilaštva i činjenice da je čovek Naprasno Nestao tako da o njemu informacije nemaju ni njegova žena i deteSvi tragovi vode ka tome da ga Vučić nije ubilo![]()