Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Pa ne bi bilo cudno da je pritisnu i da kazu nesto tipa da je bio kriminalac, da su ga ubili mafijasi u njihovom obracunu, da ce ga razvlaciti kao rulju i mafijasa u medijima ako bude o tome pricala. Sacuvajmo secanje na njega. U tisini. Ako ti nesto treba- tu smo. Je l' dosta 50 000 evra. Na primer, tako neka prica.
da, siguran sam da ce upravo ta prica izaci na povrsinu.
pricace sirotica, da su ga ubili mafijasi , a branio je sve sam go olos i vodje mafija...
bio je on umesan u svakojaka podmicivanja u sudstvu zar ne? nije on bogom dan da bude eto tako dobar advokat...

bice tu prljavog vesa iz njenih usta jer u svakom trenu ona ima cinjenicu u glavi da joj muz plutao dunavom zbog prevelikog jezika...

tako da to se ocekuje

ono sto je bitno obicnom svetu je ova skandalozna vest da je neko 3 god mrtav a da niko od tabloida nije znao!

i to da je utopljen u dunavu u januaru...

nama je sve tu jasno, i moram ose osloboditi ovog zla...
svih njih i pozicije i opozicije i tajkuna i mafije...

Kako to mislis sponzor? Pa on je to tako prikazivao budalama
po Srbiji, znas da ovde zivim, Vucic za nju i ne postoji.

Vidi, podrška ne mora da bude otvorena, može da bude i u obliku odsustva kritike. Recimo, za stvari koje Vučić radi niko mu ne skače za vrat iz EU, dok bi za mnogo manje odmah reagovali u slučaju Tadića. Hoću da kažem da je ta EU, a Nemačka posebno, spremna da zažmuri na sve loše što se ovde dešava i što direktno ide kontra proklamovane demokratije za koju se ta ista EU zalaže, samo da Vučić odradi svoj posao oko Kosmeta.

Zamisli da si uspešan pravnik, veoma ambiciozna i konfliktna ličnost. Uđeš u jednu stranku,
želiš više nego što možeš da dobiješ, zaratiš sa njima i napustiš ih,,,
...odjuriš u drugu stranku jer procenjuješ da je tamo slabije pismen kadar (takoreći seljačine)
i nestrpljivo poželiš da budeš prvi iako nemaš podršku, sukobiš se sa svima... i izvisiš i tu.

Baš će neko da te se seti sa uvažavanjem i poštovanjem. Što bi Srbin rekao: koga zabole za ......

Sad kao odjednom gledamo na političare kao na elitu a stalno pišemo o njima kao najvećem šljamu.

Ovde uopste nije tema ovo o cemu ti drvis, neka je taj preletao
iz jedne partije u drugu, ali covece kako moze da covek nestane
i da niko ne zna gde je?

Pa ne bi bilo cudno da je pritisnu i da kazu nesto tipa da je bio kriminalac, da su ga ubili mafijasi u njihovom obracunu, da ce ga razvlaciti kao rulju i mafijasa u medijima ako bude o tome pricala. Sacuvajmo secanje na njega. U tisini. Ako ti nesto treba- tu smo. Je l' dosta 50 000 evra. Na primer, tako neka prica.

Da ne ulazim sad u sve teorije zavere oko ubistva Olivera Ivanovića i svih nerazjašnjenih okolnosti oko toga, ono što su vlasti učinile sa njegovom ženom je apsolutno zastrašujuće degutanto (šta god da je istina oko izvršioca i nalogodavaca). Bestijalnih razmera, da se tako izrazim.

ti vec znas da ce i ova gospodicna kao doticna fufica (sponzursa ivanoviceva mladja 20 godina) da se proda za tepsiju ribe?

verujem da hoce, bice tu stravicni pritisci a drugo gospodja vidi da joj muza odneo dunav... nije to za igru jel?

trece, ko garantuje da ga nije sahranila i prestrasena cutala sve tri godine?

samo se ti opusti...

vidis ovakvo nesto pravdati moze samo botovsko mizerno gov.edo...

Ti si beše dobio u ratu onaj metak u glavu?
Eto ja ću da ispoštujem to...shvatam sve.

Vidi, podrška ne mora da bude otvorena, može da bude i u obliku odsustva kritike. Recimo, za stvari koje Vučić radi niko mu ne skače za vrat iz EU, dok bi za mnogo manje odmah reagovali u slučaju Tadića. Hoću da kažem da je ta EU, a Nemačka posebno, spremna da zažmuri na sve loše što se ovde dešava i što direktno ide kontra proklamovane demokratije za koju se ta ista EU zalaže, samo da Vučić odradi svoj posao oko Kosmeta.

Ma naravno, al dal ti stvarno mislis da je neko u Nemackoj registrovao nestanak ovog coveka, a o njemu sada ovde diskutujemo ne o geopolitici.

Dakle, imali smo dve moguće varijante. Da porodica nije znala jer joj tri godine nije javljeno, i da je znala ali nije smela da priča ništa. Ova druga mi je, iskreno, mnogo gadnija...

Ono što mene interesuje sad jesu tvrdnje Višekrune (koji malo govori insajdersku istinu, a malo je klikbejtovski pošećeri da bi bio u centru pažnje) da je on nestao tokom 2017. godine i da ga je žena tražila...da se nije javio uopšte ni sinu. Sumnjivo je jer je Višekruna samo rekao 2017. godina, bez preciziranja, i mahnuo pred kamerom papirić.

Mesecima kasnije, nakon što je nestao, on izvršava samoubistvo ili se slučajno oklizne i udavi u reci (skačući s Pančevačkog mosta?). 🤔

Da ne ulazim sad u sve teorije zavere oko ubistva Olivera Ivanovića i svih nerazjašnjenih okolnosti oko toga, ono što su vlasti učinile sa njegovom ženom je apsolutno zastrašujuće degutanto (šta god da je istina). Bestijalnih razmera, da se tako izrazim.
vidi, ucinice oni i sa zenom od cvijana isto i jos gore...

nego stacemo mi ko narod?

COVEK SE UTOPIO U JANUARU PRE TRI GODINE? KLJUCNI SVEDOK PROTIV VLASTI DA JE NESTAO BEZ IKAKVIH POMPI I TABLOIDA?

uzasno!

ovo je prevrsilo svaku meru...

ovo je taj sistem titoisticke db koja jos uvek vlada, to bese i devedesetih i ne cudi jer su na celu drzave seselj stari udbaski ker dolancev agent i njegovi u ucenici...

ovo je zlo za koje nemam reci...

sa druge strane to je znak da hobotnica gubi polako svoje pipke... da se pocelo sa unutrasnjim cepanjem i zabadanjem noza u ledja...

ovo je neko od g ore pustio i plasirao...

sto se porodice tice siguran sam u sledecu pricu: supruga ga je sahrnaila daleko od ociju javnosti jer je muz ubijen od mafije i tajkuna koje je stitio, pa je zarads ebe i svoje porodice zelela da sacuvan bezbednost i da stvar prodje bez pompe i medija kako to ne bi "iznerviralo" te tajkune i mafijse... zivoti njene dece bili su ugrozeni reci ce od mafije...

zato nije saopstavala nikome da joj je muz mrtav, vec se pravila da je u insotranstvu...
a prijatelji? pa nisu znali da to njegova zena krije i to zbog straha za decu kojoj prete silni mafijasi KOJE SAD POPUT VELJE NEVOLJE JURI I PROGONI NAS ZASTITNIK AV!

a na pitanje zasto tuzilastvo nije prosleidlo izvestaj medijima, recice da zbog bezbednosti njegove supruge koja je zelela tako...

to je vec gotova prica...

Da ne ulazim sad u sve teorije zavere oko ubistva Olivera Ivanovića i svih nerazjašnjenih okolnosti oko toga, ono što su vlasti učinile sa njegovom ženom je apsolutno zastrašujuće degutanto (šta god da je istina oko izvršioca i nalogodavaca). Bestijalnih razmera, da se tako izrazim.
Nevenčana supruga Olivera Ivanovića se učlanila u SNS
Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, učlanila se u vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS).
95Piše: Beta

Ma mosh misliti, njegova nevencana zena, drugarica njegovog sina,
ucveljena i ucenjena.Jedva je bre cekala da stigne u pretoLnicu
i da se prikaze na splavovima.
Ko je zena ovog Cvijana?

Ma naravno, al dal ti stvarno mislis da je neko u Nemackoj registrovao nestanak ovog coveka, a o njemu sada ovde diskutujemo ne o geopolitici.

Naravno da nije, ali je ovo još jedan primer dokle je dovela tolerantna politika EU i Nemačke prema Vučiću. Ne možemo se praviti da to ne postoji jer se on, između ostalog, i vozi na toj podršci. Zamisli da mu se to uskrati, odnosno da iz EU poruče kako Srbija sa Vučićem tamo nema perspektivu? Izbili bi mu ogromnu polugu vlasti iz ruku, a posle toga je pitanje vremena kada bi pao...

Ono što mene interesuje sad jesu tvrdnje Višekrune (koji malo govori insajdersku istinu, a malo je klikbejtovski pošećeri da bi bio u centru pažnje) da je on nestao tokom 2017. godine i da ga je žena tražila...da se nije javio uopšte ni sinu. Sumnjivo je jer je Višekruna samo rekao 2017. godina, bez preciziranja, i mahnuo pred kamerom papirić.

Mesecima kasnije, nakon što je nestao, on izvršava samoubistvo ili se slučajno oklizne i udavi u reci (skačući s Pančevačkog mosta?). 🤔
skacuci s mosta , postoje tragovi udarca u vodu... informisi se malo...

dakle nije bilo skakanja posto stoji u izvestaju da nema mehanickih tragova...

on je prosto plivao u januaru i udavio se zbog grca u nozi jel... ili je pecao pa se prevrnuo brodic...
jel...

Koji deo? Ovaj da je ušao i napustio 2 vodeće suprotstavljene stranke zbog viših ideala
zbog kojih je branio i najgore zločince? :mrgreen:
sve je to tacno
radi se o djavolej madvokatu op tipu koji brnai vodje mafija, tajkune, o liku koji podmicuje sigurno sudije sakom i kapom i ko zna koga jos u ime tih mafijasa...

i liku koji je u politiku instaliran preko para tih mafijasa...
sve to stoji

ali stoji i da je bio kljucni svedok protiv vucica kada je napustio njegovu stranku iznenada...

i da od onda se vodi ko nestao uz razne price da se povukao da je po amerikama...

pacak i juce ste brbocali to...

a ono posle ispadne da je taj isti mrtav vec tri godine utopivsi se u dunavu 2018...

da niko od tabloida to cuo nije...

botino, ne brboci

Brani ga komsija pa mi je tu nesto jako cudno. (...)
Ништа га ја не браним, немој да лажеш, већ кажем да је теоретски могуће да је Цвијан примио лову да "нестане" и да негде живи под другим индентитетом. Да се то итекако ради када је служби потребно, видели смо на примеру Радована Караџића ака Доктора Дабића који је под тим лажним индентитетом који му је направила удба и у Беч путовао на сајам алтернативне медицине где је чак имао и свој штанд, а да нико није ни посумњао да се ради о једном од најтраженијих ратних злочинаца. Према томе, испао си глуп када си се поводом Сандуловићеве изјаве церекао. Иначе да те обавестим да је Господин Са Врућег Београдског Асфалта почео као вратар у "Таш Клубу", а данас живи у вили на Сењаку од пар милиона евра. А ти живиш код маме.

skacuci s mosta , postoje tragovi udarca u vodu... informisi se malo...

dakle nije bilo skakanja posto stoji u izvestaju da nema mehanickih tragova...

on je prosto plivao u januaru i udavio se zbog grca u nozi jel... ili je pecao pa se prevrnuo brodic...
jel...

Kažem to zato što je to pravi način da se izvrši samoubistvo.

Čovek ima instinkt za preživljavanjem. Samoubistvo je prilično teško izvršiti; ako skočiš s mosta sam sebi potpišeš smrtnu presudu. Ako se ušetaš prosto sa obale, teško je ostati ispod površine dovoljno dugo, a da ti se telo odupre. Hajde da kažemo da bi slično važilo i da je skočio sa nekog čamca (uhvatio sam se Pančevačkog mosta jer je blizu, bezveze).

Ono što bi bilo interesantno doznati ovde jeste šta kaže toksikološki izveštaj (je li čist u vreme smrti?) kao i ako se može saznati od rodbine i prijatelja da li je možda bio neplivač.

Mene takođe interesuje u kakvom je tačno stanju nađeno telo? Naravno, tri godine kasnije i u nedostatku tela to nećemo saznati, ali možda je upravo to razlog što se ovoliko odugovlačilo sa objavljivanjem te informacije. To jest, možda je telo sakaćeno, sa tragovima mučenja i slično...

Mene takođe interesuje u kakvom je tačno stanju nađeno telo? Naravno, tri godine kasnije i u nedostatku tela to nećemo saznati, ali možda je upravo to razlog što se ovoliko odugovlačilo sa objavljivanjem te informacije. To jest, možda je telo sakaćeno, sa tragovima mučenja i slično...

Ne znam je li istina; priča se da je momentalno po obdukciji bio kremiran.

Ne znam je li istina; priča se da je momentalno po obdukciji bio kremiran.

Onda je garantovano tačno ovo što sam malopre napisao, a i uklapa se u priču. Verovatno su ga oteli, mučili i sakatili dok nisu izvukli svaku moguću informaciju iz njega (primera radi, koga sve od prijatelja i bliskih ljudi treba da pritisnu kasnije da bi zataškali njegovu smrt), a potom kremirali telo...

Nevenčana supruga Olivera Ivanovića se učlanila u SNS
Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, učlanila se u vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS).
95Piše: Beta

Ma mosh misliti, njegova nevencana zena, drugarica njegovog sina,
ucveljena i ucenjena.Jedva je bre cekala da stigne u pretoLnicu
i da se prikaze na splavovima.
Ko je zena ovog Cvijana?

Da li to menja što sam kazao da je zastrašujuće?

Pogledaj malo šta je Milena pričala pre...dakle, u nekom trenutku su je obrlatili, jasno k'o Šešelj.

Kažem to zato što je to pravi način da se izvrši samoubistvo.

Čovek ima instinkt za preživljavanjem. Samoubistvo je prilično teško izvršiti; ako skočiš s mosta sam sebi potpišeš smrtnu presudu. Ako se ušetaš prosto sa obale, teško je ostati ispod površine dovoljno dugo, a da ti se telo odupre. Hajde da kažemo da bi slično važilo i da je skočio sa nekog čamca (uhvatio sam se Pančevačkog mosta jer je blizu, bezveze).

Ono što bi bilo interesantno doznati ovde jeste šta kaže toksikološki izveštaj (je li čist u vreme smrti?) kao i ako se može saznati od rodbine i prijatelja da li je možda bio neplivač.
slučaj sudije Simeunovića, koji je bio neplivač...i dalje nema realnog objašnjenja

Ovde uopste nije tema ovo o cemu ti drvis, neka je taj preletao
iz jedne partije u drugu, ali covece kako moze da covek nestane
i da niko ne zna gde je?

Vidiš da odgovaram na prethodni post. Ako moj odgovor nije tema onda
ni njegovo kukanje nije tema.
I otkud ja mogu da znam da li je nestao i gde je nestao. Čovek je imao
zanimljivu klijentelu, ja ne znam ni da li su oni bili zadovoljni njegovim radom?

Ovde se zapravo ništa ne zna a svi spekulišu.

Back