Vladika Irinej: Grigorije, moje saučešće zbog Borisa

из архиве Крстарице:

Фаворит Бориса Тадића за Патријарха - како је јавно објављено је млади владика Григорије захумско-херцеговачки (то је онај који замењује "умировљеног" Атанасија, ако се сећаш онај што игра фудбал са монахињама)... мислим - човек уопште није било какав ауторитет...

ево, ***, овај:

nadam se da ce ovom smenom vlasti u srbiji da se artemije vrati tamo gde mu je mesto i odakle ga je ova ekumenisticke marva isterala
kad bi bio referendum u juznoj srbiji artemije bi imao 95 posto glasova

из архиве Крстарице:

Фаворит Бориса Тадића за Патријарха - како је јавно објављено је млади владика Григорије захумско-херцеговачки (то је онај који замењује "умировљеног" Атанасија, ако се сећаш онај што игра фудбал са монахињама)... мислим - човек уопште није било какав ауторитет...

ево, ***, овај:

А да дотични преосвећени можда не гледа помало ''очима боје дуге'' као и екс пресиденте :think:

Moj omiljeni vladika.
mileseva.jpg

Filaret.jpg

Ove žute vladike su raspopovi i foliranti.

A tebi nepismenost pa ko sad tu u prednosti ? :D

Ae kako bi ti preveo zajednički imenitelj u nekoj matematičkoj operaciji , živo me interesuje ? :rotf:

p.s. Projekcija : to što ste svi vi u 'ercegovini pohrvaćeni , nema veze sa mnom, to su već tvoji kompleksi kao što je i ovaj žuti švaler pop Grigorije tvoj pop , moj nije ;)
Imenilac ili cinilac.

Tako je, sve Hrvati od Nemanjica, Sv. Save, Sv. Vasilija Ostroskog, Grofa Vladisavica, Vuka Karadzica, Rudjera Boskovica preko Santica, Ducica, Kapora, Corovica, Kusturice, Koraca do Bodiroge, Glogovca, Samardzica itd. itd.

Do Berlinskog Kongresa i pola danasnje CG je bila Stara Hercegovina, manje vise sve sto valja je "odozdo", cast izuzetcima. :D

Ako nastavim sa listom ubit cu te u pojam. :)

p.s. Puca te devojko klimaks i to opasno ;)

A tebi nepismenost pa ko sad tu u prednosti ? :D

Ae kako bi ti preveo zajednički imenitelj u nekoj matematičkoj operaciji , živo me interesuje ? :rotf:

p.s. Projekcija : to što ste svi vi u 'ercegovini pohrvaćeni , nema veze sa mnom, to su već tvoji kompleksi kao što je i ovaj žuti švaler pop Grigorije tvoj pop , moj nije ;)

Pa, tvoj nije nijedan. Ti si boljševičko čedo. Inače, za tvoju informaciju, pokojni patrijarh Pavle je bio iz Slavonije iz Donjeg Miholjca. Da li ga to diskvalifikuje ili diskredituje kao srpskog patrijarha?

Šta vi crveni znate o crkvi?:think:

Владика Иринеј Бачки је један од наших најобразованијих владика, говори свега 7 језика... иначе поред бројних високих положаја које заузима у СПЦ - ОН ЈЕ И ДЕКАН ТЕОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА... тако да је твоје питање не само показивање незнања него и простаклука...

A, i nije vladika od juče. Ali, kako rekoh, šta boljševici znaju o crkvi. Samo mi nije jasno šta se petlja na temu o crkvi.

Tačno tako , Bulović je potomak nepismene partizanije izBosne koja se u okolinu Sombora dovukla u tim ofanzivama .

Није Босна,већ Сјеверна Далмација.Познавао сам његовог сестрића;рече да су дошли у Бачку кад су комунисти дизали хидроцентралу на Цетини (и потопили манастир Драговић).

Back