- Poruka
- 107.059
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenuo u otvoreni rat i protiv naroda koji je glasao za njega, zarad smešnog državnog profita.
Да те питам, дал би стварно могао да будеш у истом строју са Јовом Бакићем, Динком Грухонићем, Мариником, Лазовићем и осталим аутошовинистима који су коловође тог ,,протеста"??Krenuo u otvoreni rat i protiv naroda koji je glasao za njega, zarad smešnog državnog profita.
Očigledno je materijalni i nematerijalni avans, koji mora da opravda, ogroman.
Ne postoji taj lik niti politčka opcija zbog koje bi se ja lomatao po uliciДа те питам, дал би стварно могао да будеш у истом строју са Јовом Бакићем, Динком Грухонићем, Мариником, Лазовићем и осталим аутошовинистима који су коловође тог ,,протеста"??
А што су Руси подржали Вучића, како то коментаришеш?Ne postoji taj lik niti politčka opcija zbog koje bi se ja lomatao po ulici
Nikada!!!
Ja samo gledam
Pravdu i nepravdu
Ljude i ološ !
Rusi su legalisti i on je za ruse legalan predsednikА што су Руси подржали Вучића, како то коментаришеш?
Па зар не треба подржавати легалног Предсеника?Rusi su legalisti i on je za ruse legalan predsednik
Normalno je da će ga podržati bez obzira šta radi , sve dok to ne naruši ruske interese !
Vlast nije legtimna jer krade izbore.Па зар не треба подржавати легалног Предсеника?
Зар насилно рушење легитимне власти није лоше? Зар се то већ није десило 5 октобра? Зар се то већ једном није показало као лоше?
То кажу сви губитници избора ..Vlast nije legtimna jer krade izbore.
gotovi ste, sad i komsija postavlja srbininfo, a ti si cak i ljubomoran sto sam sa komsijom na istoj liniji... cak i u muziciТо кажу сви губитници избора ..
vrednosni sistem je izopacenМа само са дође неко ко неће дати да се краде. И да не изиграва спаситеља. Ја сам дао, ја сам направио. Направио си народним парама из буџета, кредитом...
Смешан си...gotovi ste, sad i komsija postavlja srbininfo, a ti si cak i ljubomoran sto sam sa komsijom na istoj liniji... cak i u muzici
jel tako komso?
Pogledajte prilog 1591816
seti se da si na svaki moj tvit ili tekst koji cak i nije njihov odgovarao sa "hazar-info"Смешан си...
samo si delimicno u pravu, jer sta je postenje?Потребна нам је свима лична револуција. Покајање и промена живота на поштен живот. Поштење, поштење, поштење и само поштење.