Владика Григорије: Као хришћанин, епископ, грађанин и човек не подржавам ископавање литијума

GUkg-E2-TWw-AAn5v2.jpg
GUh2-OTOWo-AIjhu-B.jpg

Krenuo u otvoreni rat i protiv naroda koji je glasao za njega, zarad smešnog državnog profita.
Očigledno je materijalni i nematerijalni avans, koji mora da opravda, ogroman.
Да те питам, дал би стварно могао да будеш у истом строју са Јовом Бакићем, Динком Грухонићем, Мариником, Лазовићем и осталим аутошовинистима који су коловође тог ,,протеста"??

Да те питам, дал би стварно могао да будеш у истом строју са Јовом Бакићем, Динком Грухонићем, Мариником, Лазовићем и осталим аутошовинистима који су коловође тог ,,протеста"??
Ne postoji taj lik niti politčka opcija zbog koje bi se ja lomatao po ulici
Nikada!!!
Ja samo gledam
Pravdu i nepravdu
Ljude i ološ !

Ne postoji taj lik niti politčka opcija zbog koje bi se ja lomatao po ulici
Nikada!!!
Ja samo gledam
Pravdu i nepravdu
Ljude i ološ !
А што су Руси подржали Вучића, како то коментаришеш?

А што су Руси подржали Вучића, како то коментаришеш?
Rusi su legalisti i on je za ruse legalan predsednik
Normalno je da će ga podržati bez obzira šta radi , sve dok to ne naruši ruske interese !

Rusi su legalisti i on je za ruse legalan predsednik
Normalno je da će ga podržati bez obzira šta radi , sve dok to ne naruši ruske interese !
Па зар не треба подржавати легалног Предсеника?
Зар насилно рушење легитимне власти није лоше? Зар се то већ није десило 5 октобра? Зар се то већ једном није показало као лоше?

Па зар не треба подржавати легалног Предсеника?
Зар насилно рушење легитимне власти није лоше? Зар се то већ није десило 5 октобра? Зар се то већ једном није показало као лоше?
Vlast nije legtimna jer krade izbore.

Ne postoje institucije jer vi iz SS Satanističke Nacističke Stranke uzurpirali državu kao kriminalci i tretirate sve kao svoju prćiju.

То кажу сви губитници избора .. ;)
gotovi ste, sad i komsija postavlja srbininfo, a ti si cak i ljubomoran sto sam sa komsijom na istoj liniji... cak i u muzici

jel tako komso?
1723307425998.png

Ма само са дође неко ко неће дати да се краде. И да не изиграва спаситеља. Ја сам дао, ја сам направио. Направио си народним парама из буџета, кредитом...

Ма само са дође неко ко неће дати да се краде. И да не изиграва спаситеља. Ја сам дао, ја сам направио. Направио си народним парама из буџета, кредитом...
vrednosni sistem je izopacen
pa jel milica slagala, mali falsifikovao/plagirao diplomski, a i toma diploma ne zna gde je polagao?
jel moze da se falsifikuje teoloski fakultet, pa da se bude nezajazljivi patrijarh profiterije?
e, vidis kod sns sve moze, i ne samo da se falsifikuju diplome, vec da napreduju kriminalci, a posteni da se hapse i da im se preti - tu se radi o izopacenom, pervertiranom vrednosnom sistemu, a ne samo da se ne krade sto ti mislis - ko laze, taj i krade, onda je narodna mudrost da je laz problem, kradja je samo logicni nastavak laganja

djavo je otac lazi, a pusti ove sitne sibicare koji bi i iz oka ukrali, nisu oni problem, sistem je problem jer stavlja laz na pijedestal, vucic je patoloski lazov, sto krade i svi oni, to je manji problem, zapravo samo posledica laznog sistema vrednosti, u kome se NEVREDNOSTI favorizuju, a zaista vrednosti gaze

Poslednja izmena:
Смешан си... :)
seti se da si na svaki moj tvit ili tekst koji cak i nije njihov odgovarao sa "hazar-info"
sad, vidimo, komsiji ne odgovaras vise tako
ti cak nisi ni smesan, ni maliciozan, prosto si zastranio u laganje, ili volis da lazes oduvek, sistem/rezim te naucio, i to ti je norma, i normalno

isto ti odgovaram kao i gedeonu:

nije lopovluk problem, nego laganje, a lopovluk je samo posledica laganja, pa kada prestanemo da se lazemo, nestace i lopovluka

Poslednja izmena:
Потребна нам је свима лична револуција. Покајање и промена живота на поштен живот. Поштење, поштење, поштење и само поштење.
samo si delimicno u pravu, jer sta je postenje?

samo istina i istina i istina, da se srbija zrtvuje za zelenu agendu evrope, kao sto se ukrajina zrtvovala itd, ima primera koliko hoces
zasto bi se srbija zrtvovala za svoje neprijatelje? zna narod ko ga je bombardovao, i ovo je isto - oni nam ne zele dobro, vec da mi pomremo potrovavsi se, da bi njima biloo zeleno i cisto

Ова расправа је плодотворна. Проблеми су дијагностификовани. Лажни систем вредности и лажни спаситељи, лажне дипломе, корупција... И шта је решење? Кофер у руке? За млађе а стари су ионако у чекаоници за гробље.

Back