Vladika Artemije odredio sebi platu 144.000 dinara

Ovo nije tacno. Organizovano blatjenje crkvenih radnika jeste propaganda, ali, napadom na svestenike, napadaju se svestenici i njihovi stavovi koji ne odgovaraju politici zapada a ticu se dobrobiti naseg naroda i drzave i celovitosti srpske teritorije.
Crkvu i nasu veru napadaju u medijima mnogim drugim sredstvima, prvenstveno onim metodama koje zatupljuju: reklame, serije, kvizovi, rijalatiji (bemmu izraz kad me niko ne bi razumeo ako ga prevedem:evil:), propaganda protiv visokog nivoa obrazovnog sistema, promocija opijata, skretanje sa vaznih na nevazna pitanja, relativizovanje politickog uticaja pojedinca lakrdijasenjem na temu politicara, centriranje na materijalne vrednosti, reklama potrosacke groznice, promocija plitkog hedonizma... i mnogo toga drugog.

Ih sad, crkvenih radnika, otkud si taj pojam izvukla, crkveni radnik je i zvonar i tetkica i ne znam kojih sve radnika ima tamo. Govorimo o sveštenicima.
Koji to stavovi crkve ne odgovaraju politici zapada a tiču se dobrobiti nacije i države to bi volela da pojasniš

ta dvojica i jesu problematični zajedno sa stavovima crkve u vezi sa istima

Ко то каже да јесу ?
Пахомиј бране његови верници,пази за педофилију ја бих било кога ставио везаног међу мравињаке и посуо га медом

А ЗА ПОПУ БРАНИСЛАВ ВАДИМ БРЕ ОКО НЕМО ДА ГА ЈЕ НЕКО ПИПНО

10. септембар 2009. 14:50
Епископ Артемије: Наставак офанзиве на манастире Извор: Епархија рашко-призренска и косовско-метохијска

Данас око поднева радници КЕК-а искључили су струју манастиру Светих Архангела код Призрена.
Струја је такође искључена и у објектима око саборне цркве Светог Ђорђа у Призрену у којима од средине јула живи протосинђел Михаило.
Замољен да прокоментарише новонасталу ситуацију Његово Преосвештенство Епископ рашко-призренски Артемије назвао је овај поступак КЕК-а ''наставком офанзиве на манастире Српске Православне Цркве''.
Раније су без струје остали манастири Гориоч, Девич и Грачаница.
Прес одељење Епархије рашко-призренске

Ovo nije tacno. Organizovano blatjenje crkvenih radnika jeste propaganda, ali, napadom na svestenike, napadaju se svestenici i njihovi stavovi koji ne odgovaraju politici zapada a ticu se dobrobiti naseg naroda i drzave i celovitosti srpske teritorije.
Crkvu i nasu veru napadaju u medijima mnogim drugim sredstvima, prvenstveno onim metodama koje zatupljuju: reklame, serije, kvizovi, rijalatiji (bemmu izraz kad me niko ne bi razumeo ako ga prevedem:evil:), propaganda protiv visokog nivoa obrazovnog sistema, promocija opijata, skretanje sa vaznih na nevazna pitanja, relativizovanje politickog uticaja pojedinca lakrdijasenjem na temu politicara, centriranje na materijalne vrednosti, reklama potrosacke groznice, promocija plitkog hedonizma... i mnogo toga drugog.

Па то сам и ја рекао

Ко то каже да јесу ?
Пахомиј бране његови верници,пази за педофилију ја бих било кога ставио везаног међу мравињаке и посуо га медом

А ЗА ПОПУ БРАНИСЛАВ ВАДИМ БРЕ ОКО НЕМО ДА ГА ЈЕ НЕКО ПИПНО
Pa ja kažem da su problematični.
E moj Mile,čuda su moguća i u nemogućem.

a zna li neko odgovor na pitanje-----kako popovi smeju da naplacuju po srbiji crkvene obrede vise od tarife koju je propisao pripadajuci vladika ???? cak koliko ja znam neki obredi su besplatni a to nije svuda tako---krstenja i vencanja....ispracaje pokojnika naplacuju i po 300 evra...osvestenje vodice za krsnu slavu i do 5000 din... itd...

a zna li neko odgovor na pitanje-----kako popovi smeju da naplacuju po srbiji crkvene obrede vise od tarife koju je propisao pripadajuci vladika ???? cak koliko ja znam neki obredi su besplatni a to nije svuda tako---krstenja i vencanja....ispracaje pokojnika naplacuju i po 300 evra...osvestenje vodice za krsnu slavu i do 5000 din... itd...

Ne bogohuliiii!!!

:cool:

Nego, šta se dešava s našim reputacionim moćima? :think: Je l' to do vremena ili...? :mrgreen:

Bahato, bahato, bahato...
Kad malo razmislis, svestenici imaju monopol nad 3 stvari koje ce da se desavaju bez obzira na sve: rodjenje, vencanja (krstenje) i smrt. I pritom, cene za ove usluge su paprene. Postalo je mnogo skupo da se veruje u Boga!

Vladicanski dvorovi su u najmanju ruku luksuzne vile (potraziti na google Vladicanski dvor vladike Filareta - mnogi na Dedinju bi mu pozavideli na kvadraturi i djakuziju u potrkovlju), ispred kojih su parkirani besni dzipovi, koji cekaju Vladike da krenu u obilazak, za sta imaju platu koju su sami sebi odredili i to ni manje ni vise nego 1500 evra.
I sve to od ljudi koji su se zavetovali na skromnost. Sramota!
Lepo kaze moj komso Darko.... U boga verujem, u crkvu ne.

Isus je rekao, u Bibliji pise:

"Lakše je kamili proći kroz iglene uši negoli bogatome ući u carstvo Božje."

http://wwwyu.com/biblija/41mar010.htm#25
http://www.danas.org/content/press_k...dInfoContainer

a vladika Artemije sebe, ako dobro razumem, smatra sledbenikom hriscanstva, i visoki je predstavnik SPC, i ima platu vecu od predsednika drzave.

Hrišćansko monaštvo se oslanja na ona Isusova učenja koja savetuju siromaštvo, celibat i potpuno posvećivanje Bogu

http://sr.wikipedia.org/sr-el/М...82во

A pritom vladika Artemije kaze:

,,Живимо као монаси 1.000 година прије нас

http://dobrilodedeic.wordpress.com/2...-1-000-г/

...nosio bi 'AIR MAX":hahaha:

ОПЕТ ТИ ПОНАВЉАШ ЛАЖНУ "максиму" у фусноти.[/COLOR][/B]
Зорана Ђинђића НИСУ убили Срби него агенти ЦИА и МИ6 (Америке и Британије).
Очигледно ти поступаш по Гебелсовој максими: хиљаду пута поновљена лаж постаје истина. Неће моћи, неће проћи.

ОПЕТ ТИ ПОНАВЉАШ ЛАЖНУ "максиму" у фусноти.[/COLOR][/B]
Зорана Ђинђића НИСУ убили Срби него агенти ЦИА и МИ6 (Америке и Британије).
Очигледно ти поступаш по Гебелсовој максими: хиљаду пута поновљена лаж постаје истина. Неће моћи, неће проћи.

:hahaha::hahaha:....da da........zmija je agent cia , iz ala fckn bame, a legija je agent MI6 iz yebenog kornvola.........:hahaha::hahaha::hahaha:

budala, pacov i mutavi su , kapiram , srpska logistika .........:hahaha::hahaha::hahaha:

Back