Vlada tajno poklonila 14 miliona evra Er Srbiji, a sad ćuti

I mngu drugi.. Sve bi to bilo ok da se udostoje pa predaju završni izvestaj o potrosnji.. Ali neće jer ga kriju ko zmija noge.. :).. Ma ludilo.. sad ce i ove Arape da puni jer se verovatno pravio pametan pa je preuzeo na sebe taj let.. Kompleksaski mentalitet podguzne muve..

Није ситина да је поклоњено 14 милиона

поклоњето је 140 милиона

Komunizam: kadrovska sluzba
Neoliberalizam: hr manager

Komunizam: SOUR
Neoliberalizam: incorporation

Zato valjda i privatne firme budu dotirane iz budzeta dok su one od ranije stetne po budzet

Нема ништа првиатно .. Све еј лична својина .. Лична породична родовска клановска

- - - - - - - - - -

Nego...
KO je dao a KO odobrio?
Jel to DEDOVINU raspickavali?

Јесете е дедовину ... али туђу

Sta se ovde desilo ...najverovatnije
Na sastanku je Alek izneo predlog koji će izgledati jako lepo za njegove kupisare "oćemo let u centar sveta" koji su Arapi glat odbili jer dobro znaju da tu nema para pa je predsednik ljutom glasom rekao "ma sta vi znate ako ne bude para ja ću to da platim i tako se uvek završava kad se ne sluša bransa a odluke prepustite onima koji misle da znaju :)

Sta se ovde desilo ...najverovatnije
Na sastanku je Alek izneo predlog koji će izgledati jako lepo za njegove kupisare "oćemo let u centar sveta" koji su Arapi glat odbili jer dobro znaju da tu nema para pa je predsednik ljutom glasom rekao "ma sta vi znate ako ne bude para ja ću to da platim i tako se uvek završava kad se ne sluša bransa a odluke prepustite onima koji misle da znaju :)

Знају они знају само ови што незнају незнају шта они знају

- - - - - - - - - -

Gde da stanemo u red za SNS Deda Mraza?
Bas bi mi dobro doslo jedno 8 miliona evra, da okrecim sobicu...

Ред почиње на Дедињу а иде према ВМА

Знају они знају само ови што незнају незнају шта они знају

- - - - - - - - - -

Ред почиње на Дедињу а иде према ВМА
Tako se uvek zavrsi kad onaj ko nezna (čitaj vođa) počne da se pravi da nesto zna.. Ja sam siguran da su njegova sredstva bila u pitanju to mu nebi palo na kraj pameti ,,,,,Prvi bi on rekao necu nemam ja pojam o tome ,,,,ali ovako ,,, lako se igrati tuđim novcem a kad je još ne mora ni pisati izvestaj,nema odgovornosti .. Oojjjhhhaaaa.. Jack pot moj ti..

Poslednja izmena:

Back