zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.597
Baš to što znamo... zato sam i citirao Droidovu ideju o tome šta bi trebalo da bude... imamo iskustvo kako to ispadne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se zavrsilo. U tom je problem.Nije li OTPOR navodno trebalo da radi to isto nakon 5. oktobra? Kako se to završilo?
Pa to ti kažem. I ovi studenti koji sada deluju iskreno, pokvariće se kad im se da nekakva moć. Uvek i svuda se nađe prodanih duša, nema imunih.Nije se zavrsilo. U tom je problem.
Pa nisu je temeljno obnovili tj rekonstruisaliКао што је и Предметна Институција, на националној фреквенцији, уживо, ударни термин, СЛАГАО да Надстрешница НИЈЕ РЕКОНСТРИСАНА.
"Само ту Надстрешницу нисмо реконструисали"
Pa nisu je temeljno obnovili tj rekonstruisali
Mozda da je reko nismo je adaptirali a jesu slagao bi
pa sada trazite robiju za njega, angazuje tabadzije koji nanose teske fizicke povrede, za to se robija, pa zato je i podneo ostavkuМилош Вучевић је пре 7 дана поднео оставку.
Ne mora.Ако је народни посланик на летовању у Андалузији, има из момента да пакује кофере и на авион!
Hoće. Zato treba menjati vlasti već posle godinu dana, čim se uvidi da su lopovi i neradnici. Ne da se čeka 12 godina.Pa to ti kažem. I ovi studenti koji sada deluju iskreno, pokvariće se kad im se da nekakva moć. Uvek i svuda se nađe prodanih duša, nema imunih.
Čitao sam nekada davno knjigu kratkih priča domaćeg autora, napisanu još u Titovo vreme, u kojoj ima i priča o mladiću koji se tako bunio, nestao, da bi se pojavio kasnije isti kao oni protiv kojih se bunio. Ne mogu da se setim autora, davno je bilo, knjiga je izdata negde oko '78-79, ja sam je čitao krajem '80ih, ali te priče sam se setio već kod protesta '96-7, a kasnije se opet dokazivala...
EDIT: Ako se setim ko mi je dao tu knjigu da čitam... možda je ima još uvek, pa mogu onda da podelim tu informaciju.
Idu na to da sto duze razvuku i onda da pokusaju sa namestenim izborima.
cirkus u nasem gradu, drzavi...Idu na to da sto duze razvuku i onda da pokusaju sa namestenim izborima.
ode djura budala , da prostite ovo mu je nadimak iz mladosti...
Možda je nestalo papira u štampaču