Vlada Srbije donela odluku o nagradama za osvojene medalje na OI: Vaterpolistima po 200.000 evra

Ko je najveci olos u drustvu?

• Dileri droge

glasova: 4 44,4%
  • Zlatni vaterpolisti

glasova: 1 11,1%
  • Utajivaci poreza

glasova: 2 22,2%
  • Prosvetari

• Novak Djokovic

• Ukupno glasova
    9
pa svako ko misli da mu je drzava nesto duzna da da, nije nista drugo do lopova. Lav u savani ne kaze drustvo lavova mi je duzno da da nesto, nego lovi. Zamisli jedan lav olduci da bude umetnik i slika i onda kaze aj drugi lovite za mene.

Gde si ti u mojim postovima naišao na to da mislim da mi je država nešto dužna?

pa svako ko misli da mu je drzava nesto duzna da da, nije nista drugo do lopova. Lav u savani ne kaze drustvo lavova mi je duzno da da nesto, nego lovi. Zamisli jedan lav olduci da bude umetnik i slika i onda kaze aj drugi lovite za mene.
Ti bas nemas pojma u kojoj drzavi zivis...
Srbija je prepuna lopova, skoro svaki gradjanin je lopov nazovimo to svaki gradjanin..

I ti sad tvrdis da ne treba da razmisljaju kao lopovi...ne razumem..pa oni uzivaju da budu lopovi od rodjenja pa do smrti ali da ih niko ne proziva....
Sta tacno ti hoces..?

zato što anketa nije javna
ja glasao za porez

dileri su u neku ruku korisni
Pa super. Možemo da se sprdamo sa svim vrednostima onda

Da stavljamo babe i žabe u isti koš

Vaterpolisti su pošteno uradili svoj posao i predstavili svoju zemlju

Prosveta se pljuje uzduž i popreko ali ne vidim da se baš otimaju da rade u prosveti

Doduse kad pogledam Britanske komentatore , brate britanci su sa toliko iskustva u muvanju po olimpijadama a uvek nespremni , znaci prave tracare, a nespremni i sve nesto poluludi...ultramoderni,
Ali kad oni prenose evropsko prvenstvo u fudbalu sa velikim poštovanjem i kulturom komentarišu

Gledao letos u Britaniji utakmicu Srbija Danska

Ono je za primer kako se prenosi i kako je komentator sa velikim poštovanjem pomenuo i Đokovića koji se nalazio u publici, kao i naše igrače na terenu

Profesionalno

Pa super. Možemo da se sprdamo sa svim vrednostima onda

Da stavljamo babe i žabe u isti koš

Vaterpolisti su pošteno uradili svoj posao i predstavili svoju zemlju

Prosveta se pljuje uzduž i popreko ali ne vidim da se baš otimaju da rade u prosveti
i sad im kao nadoknadu dati po 100 milijardi evra. treba povecati porez na imovina za jos 50% i dati vaterpolistima. jer oni su to zasluzili. Gde su ta slobodna radna mesta u prosveti.

i sad im kao nadoknadu dati po 100 milijardi evra. treba povecati porez na imovina za jos 50% i dati vaterpolistima. jer oni su to zasluzili. Gde su ta slobodna radna mesta u prosveti.
Ne govorim o sumi novca koju su dobili već zašto su ološ?
Apropo prosvete, da li znaš kolika je "navala"?
I zašto su prosvetari po tebi ološ? Kolilo prosvetara poznaješ?

Ne govorim o sumi novca koju su dobili već zašto su ološ?
Apropo prosvete, da li znaš kolika je "navala"?
I zašto su prosvetari po tebi ološ? Kolilo prosvetara poznaješ?
gde su ta radna mesta u prosveti. evo ja bih rado ucio decu necemu korisnom. Olos je svako ko uzima tudje pare. A te pare da bi se dali njima moraju se nekom drugom oteti. Ne postoji winwin sutuacija u preraspodeli.

Back