i onda kaze ove slike su korisne za drustvo, drugi ode da se takmici na trci lavova, pobedi onda i njemu drugi treba da donose hranu. dozivotno i to dva slona dnevno. To sto drugi nemaju skoro nista ga ne zanima, jer je on to zaluzio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa svako ko misli da mu je drzava nesto duzna da da, nije nista drugo do lopova. Lav u savani ne kaze drustvo lavova mi je duzno da da nesto, nego lovi. Zamisli jedan lav olduci da bude umetnik i slika i onda kaze aj drugi lovite za mene.
Ti bas nemas pojma u kojoj drzavi zivis...pa svako ko misli da mu je drzava nesto duzna da da, nije nista drugo do lopova. Lav u savani ne kaze drustvo lavova mi je duzno da da nesto, nego lovi. Zamisli jedan lav olduci da bude umetnik i slika i onda kaze aj drugi lovite za mene.
po ovoj vrućini ne ujedaju ni oniAl sto su me izujedali komarci , BG me je zaebao ove godine maksimalno , nista nije dobro odradjeno prskanje....ebo ih Bg na vodi..A zvezdara da krvari..
zato što anketa nije javnaZašto bi prosvetari bili ološ?
I zašto Novak i vaterpolisti?
Ahahahahah, ti si neki saljivdzija kao i na forumu...po ovoj vrućini ne ujedaju ni oni
Pa super. Možemo da se sprdamo sa svim vrednostima ondazato što anketa nije javna
ja glasao za porez
dileri su u neku ruku korisni
Ali kad oni prenose evropsko prvenstvo u fudbalu sa velikim poštovanjem i kulturom komentarišuDoduse kad pogledam Britanske komentatore , brate britanci su sa toliko iskustva u muvanju po olimpijadama a uvek nespremni , znaci prave tracare, a nespremni i sve nesto poluludi...ultramoderni,
Zbog čega?dileri su u neku ruku korisni
i sad im kao nadoknadu dati po 100 milijardi evra. treba povecati porez na imovina za jos 50% i dati vaterpolistima. jer oni su to zasluzili. Gde su ta slobodna radna mesta u prosveti.Pa super. Možemo da se sprdamo sa svim vrednostima onda
Da stavljamo babe i žabe u isti koš
Vaterpolisti su pošteno uradili svoj posao i predstavili svoju zemlju
Prosveta se pljuje uzduž i popreko ali ne vidim da se baš otimaju da rade u prosveti
Ne govorim o sumi novca koju su dobili već zašto su ološ?i sad im kao nadoknadu dati po 100 milijardi evra. treba povecati porez na imovina za jos 50% i dati vaterpolistima. jer oni su to zasluzili. Gde su ta slobodna radna mesta u prosveti.
gde su ta radna mesta u prosveti. evo ja bih rado ucio decu necemu korisnom. Olos je svako ko uzima tudje pare. A te pare da bi se dali njima moraju se nekom drugom oteti. Ne postoji winwin sutuacija u preraspodeli.Ne govorim o sumi novca koju su dobili već zašto su ološ?
Apropo prosvete, da li znaš kolika je "navala"?
I zašto su prosvetari po tebi ološ? Kolilo prosvetara poznaješ?
Raspitaj se gde sugde su ta radna mesta u prosveti. evo ja bih rado ucio decu necemu korisnom. Olos je svako ko uzima tudje pare. A te pare da bi se dali njima moraju se nekom drugom oteti. Ne postoji winwin sutuacija u preraspodeli.
da li prosveta stvara neku vrednost? da li je recimo bolje da pare potrosimo umesto na obrazovanje na recimo nuklearne elektrana. A ako nam trebaju strucnjaci uvezemo gotove.Raspitaj se gde su
Ko u prosveti uzima "tuđe" pare?
Objasni!
Ништа глупље, од овог, нисам прочитао ове године.da li prosveta stvara neku vrednost? da li je recimo bolje da pare potrosimo umesto na obrazovanje na recimo nuklearne elektrana. A ako nam trebaju strucnjaci uvezemo gotove.
@Stojkov Menidjer to priča godinama ali ga niko ne čuje.Francuska 87000
Nemacka 22000
Srbija 200000, iiiidemoooo ekonomski tigar, Beogradska naselja nemaju kanalizaciju, govna guramo u Dunav, iiiidemoooo
svakako je jeftinije uvesti gotovu obrazovanu radnu snagu, nego skolovati svoju. Pogotovo u narodu koji nije bas najbistriji.Ништа глупље, од овог, нисам прочитао ове године.