Vlada odlučila: Zgrada Generalštaba u Kneza Miloša više nije zaštićeno kulturno dobro

Nije bas tako. Nije te Tramp bombardovao vec Klinton. Sta da kaze Vijetnam,danas jedan od vaznijih Usa partner u ekonomiji. Ili Japan? Cim vidim pozivanje sacuvati dusu,nebeski narod ,parastosi nema od toga nista. Sta ces da cuvas rusevine? Ne, napravis muzej,zrtve bombardovanja stavis slike,imena i guras dalje.
Pa neka naprave muzej, nisam protiv. Ali oni ga prodaju/daju nastavljacu politike Klintona kad je u pitanju Kosovo i sve sto je dovelo do bombardovanja. Nisu ga dali/prodali nekom "pokajniku" koji nam je vratio Kosovo, vec ga samo jos vise priznao i trazio jos, na Trampa mislim.

Na kraju, sami su pravili obelezavanja i plakali ispred tog Generalstaba i nekakve manifestacije pravili na dan pocetka bombardovanja pre koju godinu, pa zar ih nije sramota da oni bas prodaju?

Iako se ovo čini duboka država je poslala nekoga da pravi Majdan protiv Vučića. Nije im dovoljno šta sve radi. :lol:
Pa to je to, kad neces da sagledas krivicu sam i pogledas sebi u oci.

Onda ti je svako "sumnjiv i neprijatelj" i kuju se neke "zavere" protiv tebe, a ti si sam izgresio toliko da nema kud, samo neces to da priznas.

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpgScreenshot_209.jpgFPxu-J2WQAMah3s.jpg

Back