Влада Народног Спасења

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel Bokan onaj što je organizovao naoružane bande početkom devesetih ,a onda otvorio školu bon tona za mlade sponzoruše ?
Mada naspram paranoičnog Ducija i veselog Kuste on mu još dodje kao intektualna gromada .
Ово што си написао је типични пропагандни, како данас модерно кажу, спин.

Једноставније речено - лажи.

И ти то врло добро знаш.

Али, неки од вас, напросто, не желе, или им није у интересу да износе истину.

- - - - - - - - - -

Ma i ja sam na njega pomislila, a i jedini je Bokan koga znam ( barem iz srpskog javnog zivota) nego zar taj nije u Hagu?
А и ти...

Или си жртва пропаганде, или...

images

ne bre ..., za ministra kulture se već zna ...

sasa-mirkovic-610x406.jpg

- - - - - - - - - -

mada čujem da su hteli i ovog ali ne mogu, on je već krunisan ..

dragana-tripic-bojanic-je-povezan-sa-zemunskim-klanom.jpg

Па, зар нас није Вучић већ спасио од пропасти?..Шта ће нам нека тамо Влада националног спаса кад имамо свог супермена??...:lol:

http://www.google.com/url?sa=i&rct=...isVL_V83DNakYX-YzZ6v_3NQ&ust=1393271532797301

Па наравно...... "господин Вучић" ЋЕ СВЕ ДА НАМ СРЕДИ..... али толико су глупи и краткоталасни ДА СУ ТЕК ПОСЛЕ 10 ДАНА ЗАЈЕБАНЦИЈЕ И ЗАБАВЕ НА ТЕМУ ЊЕГОВОГ "СПАШАВАЊА ДЕЦЕ" СХВАТИЛИ ДА БИ МОЖДА И ОНИ ТРЕБАЛО НЕКОГ ДА ЗЕЗАЈУ.... али проблем је у томе што су глупи и недуховити...

Каква те духовитост спопала у ова мутна времена окупације, црни Мито?

Крајње време је да се сви сви сви Србски витезови и прваци окупе и договоре око Трећег Устанка Србскога.

Уначе ће Унијатска змија све да нас прогута.

Каква те духовитост спопала у ова мутна времена окупације, црни Мито?

Крајње време је да се сви сви сви Србски витезови и прваци окупе и договоре око Трећег Устанка Србскога.

Уначе ће Унијатска змија све да нас прогута.

Ма не бригај - ЗАТО ЈЕ ДРУГ ППВ......... он ће све да на спасе......:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back