Влада Ђукановић претио Тањи Фајон

комшија

Stara legenda
Poruka
90.823
https://direktno.rs/politika/237490/pretnje-vlasti-tanji-fajon.html

"Pretnje vlasti Tanji Fajon!?"

Savez za Srbiju se danas oglasio zvaničnim saopštenjem, u kom je "najoštrije osudio pretnje koje je Aleksandar Vučić preko svog glasnogovornika Vladimira Đukanovića uputio predsednici delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Srbijom Tanji Fajon".

1573970891100.png


16. 11. 2019.

- Poruka poslata gospođi Fajon da se ne pravi mnogo pametna i da pazi šta i kako radi, predstavlja jasnu opomenu svakome ko se drzne da kaže bilo kakvu kritičku reč o diktatorskom režimu, makar taj neko dolazio i iz inostranstva. Do sada su takve preteće poruke SNS batinaši izgovarali građanima širom Srbije, ali kako režim slabi, tako panika raste, pa je posle opozicije, slobodnomislećih građana, red došao i na predstavnike međunarodne zajednice - navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.


SzS očekuje reakciju iz Evrope zbog pretnji upućenih Tanji Fajon.

Ovakvim rečnikom Vladimir Đukanović, odnosno Aleksandar Vučić, pokazali su svoje pravo lice i potvrdili činjenicu da možda jesu oni izašli iz radikala, ali da radikali iz njih neće izaći nikad - poručuje Savez za Srbiju

- Ovakvim rečnikom Vladimir Đukanović, odnosno Aleksandar Vučić, pokazali su svoje pravo lice i potvrdili činjenicu da možda jesu oni izašli iz radikala, ali da radikali iz njih neće izaći nikad. Nadamo se da će predstavnici međunarodne zajednice napokon prestati da žmure na bezbroj primera poput ovoga koji pokazuju u šta se Srbija pretvorila, da će jasno i glasno reći šta se u Srbiji dešava i da će umesto lažnog dijaloga ponuditi rešenja koja će biti slična rešenjima koja su za prevazilaženje političke krize primenjena u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju.













1573971094800.png
 
SZS kreće Bebinim stpapama sa debilnim spinovanjem o pretnji (...)
Шта као није претња?! Па ти си будала. Па није она Анђус да јој прети затвором и сл. Гледе тога шта је она, то јесте претња.
И шта као по теби СзС треба да прећути (скандалозну) претњу председници делегацији Европске уније од стране истакнутог представника режима? Смешно јбга.
А наравно да ће СзС као група за притисак према *******ом стално "играти пресинг". То очекују пре свега они који навијају за Савез за Србију.
 
Poslednja izmena:
A шта као по теби СзС треба да прећути скандалозну претњу председници делегацији Европске уније? Смешно јбга. А наравно да ће СзС као група за притисак да према *******ом "игра пресинг". То очекују пре свега они који навијају за Савез за Србију.
Pa nije pretnja već prostačo izražavanje Krmeta ,al nema ni p od pretnje.
 
Ти све као "Крме", "Бизон" и то, а у ствари га браниш.

Ne brani on tog lika , nego prinip

Ne možeš za rad svoje lične ili stranačke ili šta je to već da izitoperiš sve ... aman

Možeš misliti koliko je to pogrešno, kada ne možete da animirate ni one kojima se AV ne dopada , kao i cela ta sns ikonografija .
 
A je li ona nesposobna sama da kaže da joj neko preti, pa mora preko posrednika? I to, gle čuda, preko opozicije...
Наравно. Опозиција мора представницима ЕУ да стално указује на насилну природу вашег режима.
 
SZS kreće Bebinim stpapama sa debilnim spinovanjem o pretnji ,videli da to prolazi kod krezavih malomunika ,samo se bas nece od toga usrećiti -.
A Svinjotron je mogao to sve da lično kaže u lice toj Tanji kad su već 2 sata bili na sastanku .
Mora da joj se nabacivao, pa ga oladila

Pa on dok je proradio ego sto je popio kantu,
Poceo da siri price i preti

Moroncina
 
Погледах наслов, и видех ''Фајон'', па помислих да си погрешио и заправо мислио ''Ајфон''.
Знам да има она једна госпођица под сличним именом.
Помислих да је у питању нека свађа у ријалитију.

Мада, није ни велка разлика.
 

Back
Top