Vlada BiH bez Hrvata

Potvrđuješ opet da nisam dobar Srbin jer se nisam na brdo popeo da snajperišem po mome gradu?

Hvala na potvrdi, ali takvi sunarodnjaci poput tebe mi se gade, koji srpstvo izjednačavaju sa zločinima.
Čuj ne razmišljaš kao Srbin? Zato kao Srbin razmišlja onaj što kaže "Sarajevo ćemo osvojiti za 3-4 dana i muslimana više neće biti, biće krvi do koljena".

Jadan si izrode...

Pa, i Mojmilo je brdo, a odatle su tukli vaši snajperi.

Kako nisi ba, branio si grad i bio si čovjek.
To nije svojstveno Karađžiću i Madiću- oni su bili nešto drugo.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Polako, jarane! Branio sam i ja grad, i bio sam čovek. On branio svoj deo grada od nas, ja branio svoj deo od njih. U čemu je razlika? Po čemu je to on bio u pravu, a ja ne? Zašto je on imao prava da se bori za Sarajevo (pod njihovom kontrolom), a ja nisam imao prava da se borim za Sarajevo pod našom kontrolom?

I, samo mi nemojte tu ofucanu patetiku da su na našoj strani bili Srbi, pardon ćetnici, a na njihovoj neki novi partizani, multietnički. Od toga mi se prisere.

Pa, i Mojmilo je brdo, a odatle su tukli vaši snajperi.

Polako, jarane! Branio sam i ja grad, i bio sam čovek. On branio svoj deo grada od nas, ja branio svoj deo od njih. U čemu je razlika? Po čemu je to on bio u pravu, a ja ne? Zašto je on imao prava da se bori za Sarajevo (pod njihovom kontrolom), a ja nisam imao prava da se borim za Sarajevo pod našom kontrolom?

I, samo mi nemojte tu ofucanu patetiku da su na našoj strani bili Srbi, pardon ćetnici, a na njihovoj neki novi partizani, multietnički. Od toga mi se prisere.

Pa, što ti nisi bio mudonja kao taj Aleksić, pa odbranio nekog Srbina, dok su ga banditi vodili od nekih od podruma da se igraju Džeka Trboseka?
Gubiš vreme.On nije na forumu da vodi diskusiju nego da širi propagandu.Do sada nije odgovrio sa razumevanjem ni na jedan post neistomišljenika.

Prijedor, pa samim tim i Kozarac kao dio te opštine je nakon Srebrenice mjesto najvećeg stradanja bošnjačkog naroda. Stradali su tokom '92 i to najviše u logorima Omarskoj, Keraterm i Trnopolje kao i čuveni pokolj na Korićanskim stijenama. Kozarac je sravnjeno sa zemljom, bukvalno, osim par srpskih kuća, pravoslavne crkve i zgrade mjesne zajednice ništa nije ostalo. Da, sada se vraćaju.
Za taj grafit, koje mjesto, na kojoj zgradi, u kojoj ulici se nalazi. Znam Prijedor poprilično dobro, pa mi reci...
Imovina je u 99% vraćena predratnim vlasnicima. U cijeloj državi pa ko hoće da se vrati neka se vrati, ko neće, široko mu polje.
E sad da neki Srbin se vrati opet u Grahovo iz Banja Luke, sumnjam da će. Ali, to je na političarima neka odluče.
Srba u Federaciji ima, biće nas i znam da ti to teško pada jer tebi srpski interes u Federaciji znači kao lanski snijeg. Hvala Bogu ljudi poput tebe se o nama Srbima neće nikada pitati i to je dobro, jer fašizam nikome pa ni Srbima ne donosi dobro...

Turcine lupas gluposti,logori keraterm,omarska i trnopolje su vasa balijska izmisljotina a ovi zlikovci sto su ih pobili na Vlasicu su bili alijin fanatici koji su organizovali alijne paravojne formacije razne patriotsle lige i zelene beretke po Prijedoru,one iste koje su izazvale rat u Prijedorskoj opstini,napad na JNA i ubistvo vojnika,niko nevin nije ubijen ,dobili ste sta ste zazluzili,dnas opet cackate mecku turcine kad dobijete po lobanji nemoj posle opet da kukate

imam par komsija koji su iz sarajeva i koji su mjenjali stanove sa muslimanima,neki su bili tokom rata u muslimanskom sarajevu,pricali su mi kako su muslimani bacali Srbe sa petog sprata,zenu i djecu a jedan komsija je cak bio i mobilisan u muslimansku vojsku pa je uspeo da pobjegne i docepa se polozaja Vojske Republike Srpske

muslimanski dio Sarajeva je tokom rata bio najveci koncentracioni logor za Srbe prerko 5 000 srba je ubijeno

imam par komsija koji su iz sarajeva i koji su mjenjali stanove sa muslimanima,neki su bili tokom rata u muslimanskom sarajevu,pricali su mi kako su muslimani bacali Srbe sa petog sprata,zenu i djecu a jedan komsija je cak bio i mobilisan u muslimansku vojsku pa je uspeo da pobjegne i docepa se polozaja Vojske Republike Srpske

muslimanski dio Sarajeva je tokom rata bio najveci koncentracioni logor za Srbe prerko 5 000 srba je ubijeno

Eh pusti te " lovacke price " ...Ima li ko konkretan dokaz za to ? Sve tipa "bacali srpsku decu lavovima, pekli na raznju srpske glave na raznju " i sl. sve price u koje mogu povjerovati jedino djeca ...

Razlika je u tome što ja nisam htio da bilo šta bude isključivo srpsko, muslimansko ili hrvatsko. Ja sam se borio za ideju bosanstva, državu svih njenih naroda i građana.
A znamo ko je prvi postavljao barikade i tražio granice po Sarajevu i po cijeloj državi. Protiv getoizacije i segragacija, protiv toga sam se borio....
Isto tako ti možeš reći koliko je bilo Bošnjaka i Hrvata pod vašom kontrolom i zašto se to "vaše" moralo zvati srpsko?

Nasa mjesta ljubavi
tamo gdje smo sanjali
gdje smo prve ruze brali
sve su srusili

Sejtan gradom senluci
hoce duse da zavadi
i samo zbog imena
hoce da nas rastavi

Ref. 2x
Ljiljana, Ljiljana
moja bila s' mojmila
srce mi zarobila

Zazivam te suzama
i dozivam u snovima
trebam te u pjesmama
uveli smo zumbuli

Ovdje sevdah umire
umire i ponire
al' valja nam nakazi
pjevati o ljubavi

Ref.

Ljiljana, Ljiljana
Sarajevo, ti i ja
moramo iz pepela
Sarajevo, ti i ja
moramo iz pepela

Mnogo volim ovu pesmu , a vi sa tom pricom ko je koga tukao sa Mojmila kvarite mi pesmu :mrgreen:

Razlika je u tome što ja nisam htio da bilo šta bude isključivo srpsko, muslimansko ili hrvatsko. Ja sam se borio za ideju bosanstva, državu svih njenih naroda i građana.
A znamo ko je prvi postavljao barikade i tražio granice po Sarajevu i po cijeloj državi. Protiv getoizacije i segragacija, protiv toga sam se borio....
Isto tako ti možeš reći koliko je bilo Bošnjaka i Hrvata pod vašom kontrolom i zašto se to "vaše" moralo zvati srpsko?

znamo, hrvati i muslimani presjekli krajem februara djelimicno a u martu kompletno krajinu od rs. srusili most iza prnjavora i ukopali se na bjelom brdu i oko dervente te zajedno patriotska liga, hv, muslimanski teritorijalci,hos i hvo napravili prve masovne zlocine nad srbima (sjekovac) gotovo dva mjeseca prije srpske reakcije i mjesec dana minimalno prije nego su uspjeli zavaditi "raju" u sa, kako donquihot lijepo rece. covjek koji ne zna ove cinjenice i konstantno pise lazi na forumu treba biti banovan. onog koga ne interesuju zabiljezene cinjenice a bavi se iskljucivo muslimanskom propagandom odstraniti trajno sa foruma kako kancer!

Turcine lupas gluposti,logori keraterm,omarska i trnopolje su vasa balijska izmisljotina....

Trebalo bi malo banirati ovog skota (dobar je nick sebi dao) radi negiranja postojanja opce poznatih konc logora za nesrpsko zivlje.

...a jedan komsija je cak bio i mobilisan u muslimansku vojsku pa je uspeo da pobjegne i docepa se polozaja Vojske Republike Srpske

Vrlo interesantna teorija po kojoj ga je opca mobilizacija trebala zaobici jer je Srbin.

Kakvi ''zvanični organi''?Muslimani nikad ništa nisu mogi ''zvanično'' da rade u srpsko ime,a Hrvati su uskakali u pomoć samo kad su mislili da će od muslimana da imaju korist.:)

:ok::ok: niko nije natego muslimane kao hrvati u ovom ratu, jos od kad su dosli iz anadolije. prvo su ih nahuskali na srbe i na izlazak iz jugoslavije samo zbog rasterecenja hrvatske a onda su ih pljackali jer je od 100% pomoci u municiji i oruzju, sanitetskom matrijalu i hrani hrvatska uzimala sebi 50% a od drugih 50% hvo je dobijao 40%:lol::lol: na kraju su se razveli, dosta burno:hahaha::hahaha:

Bejah u tom evropskom Teheranu (na prelasku u Kabul) pre manje od mesec dana. I, videh nema parka pored moje zgrade, i drveća u njemu, na koje sam se kao dete verao.

Da se ne zamaram ostalim glupostima koje si napisao o Sarajevu, samo cu se osvrnuti na ovo gore.

Momcino, taj "tvoj" park su civili nalozili u one tri sarajevske ratne zime kako bi se ugrijali i sacuvali goli zivot, dok si ih ti gadjao snajperom a VRS stezala blokadom.

I ne samo park, nego i parket iz kuca i stanova, samo da se prezivi. I bogami prezivi grad, opsta Sarajevo kroz najgori period u svojoj povijesti, a ti se pjeni iz Subotice jer si dao 3,5 godine zivota Rasi i Ratku za velikosrpski cilj koji ne moze i nece biti ostvaren.

Da se ne zamaram ostalim glupostima koje si napisao o Sarajevu, samo cu se osvrnuti na ovo gore.

Momcino, taj "tvoj" park su civili nalozili u one tri sarajevske ratne zime kako bi se ugrijali i sacuvali goli zivot, dok si ih ti gadjao snajperom a VRS stezala blokadom.

I ne samo park, nego i parket iz kuca i stanova, samo da se prezivi. I bogami prezivi grad, opsta Sarajevo kroz najgori period u svojoj povijesti, a ti se pjeni iz Subotice jer si dao 3,5 godine zivota Rasi i Ratku za velikosrpski cilj koji ne moze i nece biti ostvaren.

I ja sam bio 92 u Sarajevu.Sam bog ih je spasao.Imali smo toliko oruzja da ne bi ostao kamen na kamenu,samo da su nas pustili...

:ok::ok: niko nije natego muslimane kao hrvati u ovom ratu, jos od kad su dosli iz anadolije. prvo su ih nahuskali na srbe i na izlazak iz jugoslavije samo zbog rasterecenja hrvatske a onda su ih pljackali jer je od 100% pomoci u municiji i oruzju, sanitetskom matrijalu i hrani hrvatska uzimala sebi 50% a od drugih 50% hvo je dobijao 40%:lol::lol: na kraju su se razveli, dosta burno:hahaha::hahaha:

zaboravljas da je cijeli svijet bio protiv srba,kao i danas

T
Vrlo interesantna teorija po kojoj ga je opca mobilizacija trebala zaobici jer je Srbin.

vrlo interesantna opservacija jer su sve opste mobilizacije u bosni 91 muslimani i hrvati bojkotovali gotovo kompletno. svako tumacenje ustava i zakona od bilo kog muslimana ili hrvata na sudovima, pregovorima je vjesto izbjegavano i pred medjunaraodnom zajednicom se "drzalo" iskljucivo un i prava na samoopredjeljenje. ali ti si decko entuzijasta, jes da si malo nejac i intelektualno inferioran, bas se trudis:mrgreen: objasni po kojoj logici su muslimani i hrvati smjeli prekrsiti zakon i neodazvati se pozivima na mobilizaciju 91 u SR BIH? cak je bila i afera oko tih poziva jer su svi trebali krivicno odgovarati, malo se digla prasina a u medjuvremenu je doslo do rata u bih pa nisu stigli odgovarati. doduse, neki su odgovarali:lol::lol:

Back