Vlada BiH bez Hrvata

:hahaha::hahaha::hahaha:
Jedna riječ može puno da znači, jel'?
Pa znaš nekada u svojim postovima napišem "bre" što bi po tvojoj logici automatski značilo da sam Beograđanin!?:dontunderstand:
A ti pričaš ekavicom koji je naglasak drevnih Sarajlija, zar ne? :dash:

Da uništili smo ga mi koji smo ostali u njemu, mi Srbi, mi Bošnjaci, mi Hrvati, mi Jugosloveni, mi Bosanci, mi Hercegovci...
Nisu ga uništili oni što su ga u opsadi držali više od 3.5 godine. Nisu oni, kako mogu biti oni. Oni jeste da su gađali snajperima civile, pogodili jednu Vijećnicu, pucali po Bašćaršiji, tukli po "VelUšićima jer tamo nema mnogo življa srpskog", dovodili Šešelja da postane saučesnik u pucanju po sarajevskim civlima. dovodili Vojislava Koštunicu, i dali mitraljez Eduardu Limonovu da i on puca po Sarajevu. Ne, oni ga nisu uništili, oni su svojim snajperima, svojim bombama, puškama, mitraljezima, raketam čak obnovili taj grad i vratili mu dušu.:eek:

Šta ste onda očkivali od nas koji smo ostali u njemu? Da pošaljemo Šešelju pismo i pozovemo ga da se vrati u svoje Sarajevo jer je on Sarajlija? Ili da kažemo da su "VelUšići" koliko-toliko opstali i da pozovemo Ratka Mladića da okonča svoje barbarske namjere. Ili šta? Da pozovemo sve pripadnike VRS da se vrate u svoj grad jer ipak nisu uspjeli ubiti sve i jedno dijete nego "samo" preko 1.600? Jesmo li to trebali? Ili da kažemo što je bilo bilo je, bili smo skoro 4 godine gladni, sada smo se najeli, pa se vi koji ste odgovorni za naš pakao, vratite se, imamo paštete pa ćemo zajedno jesti?

A to oko Kabula ili Teherana. Neko zapali Ferhadiju u Banja Luci, a neko nije ni pomišljao da sruši sarajevsku Katedralu ili Sabornu crkvu. Jer ni Teheran ni Kabul nemaju ni Katedrale ni Saborne crkve. Evropski "Teheran" ga ima...

skidam kapu :cool:

Ma, čemu ti skidaš kapu? Koga ti farbaš? Koji je to Ljubušak za BiH? :hahaha:

Nešto se mislim , što mu je potrebno da ima "Srbin" u nicku?

Provokacija je naravno očigledna.

Mada nije to nitako loše, jer je on sa svojim načinom razmišljanja, to "Srbin" morao da istakne i na taj način u stvari dokazuje, da nema Srba sa kojima je istomišljenik, nego je to moralo na ovakav veštački način.

Nešto se mislim , što mu je potrebno da ima "Srbin" u nicku?

Provokacija je naravno očigledna.

Mada nije to nitako loše, jer je on sa svojim načinom razmišljanja, to "Srbin" morao da istakne i na taj način u stvari dokazuje, da nema Srba sa kojima je istomišljenik, nego je to moralo na ovakav veštački način.

Anacionalni Sarajlija građanske orjentacije sa Srbin nickom:hahaha:

Ej hvala.

Niko nije od ovih kvazipatriota ni pokušao da pročita moj tekst o ratnom Sarajevu, bitno je da su automatizmom rekli da ja ipak nisam Srbin jer nisam gađao našu Vijećnicu, a po njima Srbin je u stanju samo da gađa i da se popne na brdo i snajperiše po civilima. To je njihov stav i to se da zaključiti na osnovu njihovih postova.

Ej hvala.

Niko nije od ovih kvazipatriota ni pokušao da pročita moj tekst o ratnom Sarajevu, bitno je da su automatizmom rekli da ja ipak nisam Srbin jer nisam gađao našu Vijećnicu, a po njima Srbin je u stanju samo da gađa i da se popne na brdo i snajperiše po civilima. To je njihov stav i to se da zaključiti na osnovu njihovih postova.

Ne ti nisi Srbin zato što ne pišeš, ne razmišljaš i ne govoriš kao Srbin.

Čak ne znaš ni osnovne stvari, tako da...loša nešto ta sarajevska škola glume aaa:think:

Mogu i ja napraviti nick francuski Englez ali to ne znači da ja jesam Englez:D

Ne ti nisi Srbin zato što ne pišeš, ne razmišljaš i ne govoriš kao Srbin.

Čak ne znaš ni osnovne stvari, tako da...loša nešto ta sarajevska škola glume aaa:think:

Mogu i ja napraviti nick francuski Englez ali to ne znači da ja jesam Englez:D

Potvrđuješ opet da nisam dobar Srbin jer se nisam na brdo popeo da snajperišem po mome gradu?

Hvala na potvrdi, ali takvi sunarodnjaci poput tebe mi se gade, koji srpstvo izjednačavaju sa zločinima.
Čuj ne razmišljaš kao Srbin? Zato kao Srbin razmišlja onaj što kaže "Sarajevo ćemo osvojiti za 3-4 dana i muslimana više neće biti, biće krvi do koljena".

Jadan si izrode...

Potvrđuješ opet da nisam dobar Srbin jer se nisam na brdo popeo da snajperišem po mome gradu?

Hvala na potvrdi, ali takvi sunarodnjaci poput tebe mi se gade, koji srpstvo izjednačavaju sa zločinima.
Čuj ne razmišljaš kao Srbin? Zato kao Srbin razmišlja onaj što kaže "Sarajevo ćemo osvojiti za 3-4 dana i muslimana više neće biti, biće krvi do koljena".

Jadan si izrode...

:hahaha::hahaha:

Kako nisi, a snajperisao si po Grbavici recimo...ili ona ne spada pod dio grada:think:

Ili si možda granatirao Ilijaš...Ilidžu...ili i to nisu gradovi:think:

Nego hajde ti malo idi obnovi gradivo pa se vrati ponovo:lol:

:hahaha::hahaha:

Kako nisi, a snajperisao si po Grbavici recimo...ili ona ne spada pod dio grada:think:

Ili si možda granatirao Ilijaš...Ilidžu...ili i to nisu gradovi:think:

Nego hajde ti malo idi obnovi gradivo pa se vrati ponovo:lol:

Ja sam se kao dobrovoljac prijavio u našu ARBiH '94 da branim svoj grad, svoju porodicu, svoje prijatelje i otadžbinu Bosnu.
Prijavio sam se da branim svoj grad jer nepravdu više nisam mogao gledati. Plač djece me dotukao, dijete žrtva onih (za vas) pravih Srba koji su tako junački snajperisali djecu na sankanju. Dijete koje se zvalo Dejan, Almir ili Mario.
Fuj...

Ja sam se kao dobrovoljac prijavio u našu ARBiH '94 da branim svoj grad, svoju porodicu, svoje prijatelje i otadžbinu Bosnu.
Prijavio sam se da branim svoj grad jer nepravdu više nisam mogao gledati. Plač djece me dotukao, dijete žrtva onih (za vas) pravih Srba koji su tako junački snajperisali djecu na sankanju. Dijete koje se zvalo Dejan, Almir ili Mario.
Fuj...

I šta kažeš 94,ti se taman učlanio u ABIH kad i oni svi silni mundžosi:D

*** kad vidiš ko je sve branio otadžbinu BiH pomisliš da si na Bliskom istoku:mrgreen:

A nije te možda potreslo snajperisanje djece po Grbavici, ili možda granatiranje okolnih naselja,ili možda da su te potresli Kazani,ili možda Tarčin...ah da ti o tome nisi imao pojma:think:

Ej hvala.

Ovakve gluposti bi trebalo sankcionisati.Svi odgovori su ti copy-paste iz muslimanske propagande kao da ih prepisuješ iz nekog vašeg šund feljtona.

Fuj...

I šta si mogao tamo da radiš sa devetnaest godina:think:
Eventualno da nosiš vodu u kanisterima za komšiluk iz zgrade...ono ti si najhrabriji Srbin u gradu pa su te odredili za tu svetu dužnost:dash:
Dobro Misoni reče, tvoji postovi nisu ni odgovori ni rasprava ni polemika ni kako god, oni su samo copy paste sa beha foruma:roll:
I šta si danas dobio od te svoje beha "otadžbine" koju si tako junački branio?

I šta si mogao tamo da radiš sa devetnaest godina:think:
Eventualno da nosiš vodu u kanisterima za komšiluk iz zgrade...ono ti si najhrabriji Srbin u gradu pa su te odredili za tu svetu dužnost:dash:
Dobro Misoni reče, tvoji postovi nisu ni odgovori ni rasprava ni polemika ni kako god, oni su samo copy paste sa beha foruma:roll:
I šta si danas dobio od te svoje beha "otadžbine" koju si tako junački branio?

Šta god da sam radio, bitno je da sam pomogao. Danas me ne grize savjest jer sam stao u odbranu slabijeg. A vi se samo tješite da je sve ovo moje copy/paste sa drugih foruma, ali će te se morati pomiriti sa činjenicom da ste u jebeno velikoj zabludi, kad-tad.

Kada nešto braniš, kada nešto ne napadaš, onda se ne pitaš šta će dobiti od države, jedino bitno je sačuvati živote nedužnih.
A oni koji su napadali sebi nešto i stvore, pa vi vidite šta je stvoreno na 49% teritorije moje zemlje.

Šta god da sam radio, bitno je da sam pomogao. Danas me ne grize savjest jer sam stao u odbranu slabijeg. A vi se samo tješite da je sve ovo moje copy/paste sa drugih foruma, ali će te se morati pomiriti sa činjenicom da ste u jebeno velikoj zabludi, kad-tad.

Kada nešto braniš, kada nešto ne napadaš, onda se ne pitaš šta će dobiti od države, jedino bitno je sačuvati živote nedužnih.
A oni koji su napadali sebi nešto i stvore, pa vi vidite šta je stvoreno na 49% teritorije moje zemlje.

Hahaha u tom tvom Teheranu je pobijeno nekoliko hiljada Srba za shta postoji gomila dokaza. Jesi cuo za kazane? Cudo se nisi setio njima da pomognesh. Hehehe ma naivan si mi ti ko francuska sobarica. I batali vishe sa tom patetikom, povraticu coveche:roll:

Hahaha u tom tvom Teheranu je pobijeno nekoliko hiljada Srba za shta postoji gomila dokaza. Jesi cuo za kazane? Cudo se nisi setio njima da pomognesh. Hehehe ma naivan si mi ti ko francuska sobarica. I batali vishe sa tom patetikom, povraticu coveche:roll:

Naravno da jesam, dođi u Sarajevu pa se raspitaj ko je i kako ubijen na Kazanima.

A da malo ipak skrenemo sa Sarajeva negdje drugo?
Je si li ti kad čuo za logor Manjaču?

Naravno da jesam, dođi u Sarajevu pa se raspitaj ko je i kako ubijen na Kazanima.

A da malo ipak skrenemo sa Sarajeva negdje drugo?
Je si li ti kad čuo za logor Manjaču?

Jesam i svestan sam ja svega sto smo mi uradili. Kako i ne bih bio kad mi nabijate to na nos na tv-u svaki dan. Znam ja to sve, samo nemoj da mi prodajes te priche za idiote o jadnim i nevinim "Bosnjacima":sad2: i njihovim jos nesrecnijim i nevinijim i naivnijim belosevtskim koljacima mudzahedinima:sad2: Nemoj molim te...evo vec sam se rasplakao:sad2:

Ej hvala.

Slabo izvodiš zaključke. Ili, da budem precizniji maliciozno izvodiš zaključke.

Back