Vjerujete li u syber ljubav???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da ti je gospodjica lepo predstavila sta sve moze da ti se desi
ali hajde,da se i ne desi bas tako(realno sa 36 god i nisi bas zanimljiv plen trgovcima robljem,mada nikad se ne zna) posle sigurnosti treba valjda da mislis i na sopstveno samopostovanje,meni je nekako veci rizik od prve opcije koju je gospodjica napisala,npr ti odes tamo i potpuno se razocaras a odsela si kod njega i platio ti je put,a mozda i nije eto ulozila si kintu u taj put pa se osecas obaveznom da legnes s njim,sto realno npr ne bi uradila u nekoj normalnoj situaciji,dala bi mozda vise vremena ili bi mozda cak momentalno okrenula ledja takvom liku(oooo daaa,i to je moguce iako ti sad tako ne izgleda)i sta ona?sama sebi si dala sah mat
mislim da si vec dobila dosta saveta,i da nema vise smisla ista pisati nego da sednes i razmislis
a da ti sad crkne komp garantujem da bi ga zaboravila za 2 nedelje

Stvarno ne vidim razlog da me muvalo naziva fufom ,jos nikad nisam dozivjela nista slicno ,takve uvrede,ovoga puta si prijavljena ,jer ko si ti da iz udobnosti svojeg doma nekoga vrijedjas,nisu te vaspitavali roditelji ili su digli ruke od tebe,sipas uvrede ,a da pri tom ne razmisljas o posljedicama ,lezerno,jel kao nedodirljiva sam idem malo da pljujem po ljudima ,lakse je pljuvati ljude nego ih razumjeti,lakse je postat los covjek ,nego potruditi se biti bolji...

i'm shaking all over

ovo je iz jednog od drazih mi filmova, ususal suspects

pozdrav i srecno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back