PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
e to je bas bljuc kad teta pokusava da bude devojcica....pedofilka bre....
Heheh, skonto je odma u startu i pobjego!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to je bas bljuc kad teta pokusava da bude devojcica....pedofilka bre....
Heheh, skonto je odma u startu i pobjego!![]()
samo se ti lepo nazivi dok si mlad...pa svoje snage za vernost cuvaj kad budes imao zenu i decu....e tada svrljanje zna da napravi cuda....dok god deca nisu u igri, malo ljubavne boli i nije nesto...volim korektne ljude, na zalost malo ih ima, pa ti zato i dajem ovakav savet...
Ma na neki nacin, mozda ce ti zvucati glupo vjerovatno ces reci da sam jos mlad, ne zelim to, ne zelim da povrjedim svoju djevojku, volim je, a takve stvari me samo jacaju i shvatam da mi nije tesko to uraditi za nju, pa ako je to pravo, neka, a ako i nije, nece mi biti zao!
Ovakve stvari ne mozes ispricati nekome koga poznajes, bar ne u mom drustvu,poznanstvu,prijateljima, jer svi nekako te cudno posmatraju kao da si cudak!
Iako su u dugim vezama, glupiraju se, a onda placu djevojkama pod prozorom! Bar to ne mogu da shvatim, a kad im kazem nesto slicno ne mogu to zadrzati u sebi, vec odmah polete djevojkama da ispricaju!
A sto je iskrenih odgovora samo na netu mozes procitati!![]()
....Lepo je sto se trudis da budes korektan...i u mnogim drugim aspektima zivota se trpi zbog ispravnih odluka...ako ti je ona toliko bitna, valjda vredi i malo zrtve...ako nije, pa sloboda narodu...jos si mlad i lud....
Ehehe...pa da mislim da vrijedi...i dalje sam lud u svakom pogledu...naravno i mlad... ne sputava ona moj zivotni tok...vec se ja licno odricem nekih stvari zbog nje!![]()

Ehehe taj sam !![]()
.... i skochi mishu....Znaci tako zaebavas mene, ovako mladog i neiskusnog! ccc

eee, vas dvoje, već ste pomalo sumnjivi![]()
....i veran, ako si pratila temu nikako, ja sam teta od 35 a on je lep, mlad i neiskvaren........i veran, ako si pratila temu
....
nikako, ja sam teta od 35 a on je lep, mlad i neiskvaren........i veran, ako si pratila temu
....
ma, baš su takvi najsumnjiviji![]()
e zena se uci dok je ziva.......nikako, ja sam teta od 35 a on je lep, mlad i neiskvaren........i veran, ako si pratila temu
....