- Poruka
- 714
Enika je samo radoznala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NezreoTebi se bas ne ženi.
Sto? Jesam li zabrljao, sad me nece ni jedna uzeti u obzir za bilo sta?Tebi se bas ne ženi.
Nisi. Ako hoces tako da dodje na vencanje ne znam da li ce prihvatiti.Sto? Jesam li zabrljao, sad me nece ni jedna uzeti u obzir za bilo sta?
Samo tako moze i da dodje.Nisi. Ako hoces tako da dodje na vencanje ne znam da li ce prihvatiti.
Cekaj je onda.Samo tako moze i da dodje.
Cekaj je onda.
Vencanje, papir, burme, veselje, crkveni brak sve to nije garancija za miran, bezbrižan zivot do kraja života.Meni je vencanje ponizavajuce zapravo. Kad razmislis simbolicki neko ti stavi katanac. Aj ok nije oko vrata al samo malkice evo mali katancic oko prsta.
To su kao ovi sto hoce simbolicno da vrate kralja. Samo malkice klekni da me mine zelja. Ti ionako ne bi umeo sam sa sobom. Nece ti biti nista samo simbolike radi. Vidis kako je lepo dok klecis a ja te gledam sa visine.
I onda se ona obuce u neki shlag cvetak a tebe obuku u kocku.
Odelo je kocka. Jednostavno, crno i prakticno. Kocka i inace simbolise to. Stabilnost prakticnost. Drugim recima konjina za vucu.
Nije brate upravo je garancija za miran. Jer ce te vezati ugovorom, opecacenim u opstini, dodatno overenim u crkvi pred bogom i svedocima, i ako li samo pisnes, ona ce njanjanjanja nja nja nja nja njaaaa njaaaa njaa njanjaaanjaa njaa njanaja njaaaa hocu razvod. I hocu pola od svega sto ti imas. I hocu jos. I uzimam decu. I ti ces placati za sve to. I plus ti si kriv za sve. Nisi se dovoljno trudio. Klip klop klip klop.Vencanje, papir, burme, veselje, crkveni brak sve to nije garancija za miran, bezbrižan zivot do kraja života.
Krenuće se sada i sa online venčanjima.Nikakvih ceremonija nema, platiš online taksu i to je to. Pošalju ti izvod iz mat.knjige venčanih i gotovo!Eto..,kome su ceremonije stresne i bezveze...moćiće online.Nije brate upravo je garancija za miran. Jer ce te vezati ugovorom, opecacenim u opstini, dodatno overenim u crkvi pred bogom i svedocima, i ako li samo pisnes, ona ce njanjanjanja nja nja nja nja njaaaa njaaaa njaa njanjaaanjaa njaa njanaja njaaaa hocu razvod. I hocu pola od svega sto ti imas. I hocu jos. I uzimam decu. I ti ces placati za sve to. I plus ti si kriv za sve. Nisi se dovoljno trudio. Klip klop klip klop.
Pa bas zbog toga na kraju kazem da to nije garancija.Nije brate upravo je garancija za miran. Jer ce te vezati ugovorom, opecacenim u opstini, dodatno overenim u crkvi pred bogom i svedocima, i ako li samo pisnes, ona ce njanjanjanja nja nja nja nja njaaaa njaaaa njaa njanjaaanjaa njaa njanaja njaaaa hocu razvod. I hocu pola od svega sto ti imas. I hocu jos. I uzimam decu. I ti ces placati za sve to. I plus ti si kriv za sve. Nisi se dovoljno trudio. Klip klop klip klop.
To je super. Znaci curu koju posle nekog vremena dovedem kući uvalim joj papir da se tajno online vencamo.Krenuće se sada i sa online venčanjima.Nikakvih ceremonija nema, platiš online taksu i to je to. Pošalju ti izvod iz mat.knjige venčanih i gotovo!Eto..,kome su ceremonije stresne i bezveze...moćiće online.
Ko na brak gleda kao na ropstvo, to je već neka druga priča!
Pa šta fali?!To je super. Znaci curu koju posle nekog vremena dovedem kući uvalim joj papir da se tajno online vencamo.
Sve se može kad su ljudi razumni...samo kod mene se crkveno venčanje podrazumeva!I još par kojekakvih sitnica...da sad ne nabrajam.Moze li ljubav bez tog?
Nista ne fali. Dobra ideja.Pa šta fali?!
Nabroj bas me zanima.Sve se može kad su ljudi razumni...samo kod mene se crkveno venčanje podrazumeva!I još par kojekakvih sitnica...da sad ne nabrajam.
Venčanica i svadba ne dolazi u obzir!To je teška glupost. Za ostalo može dogovor.Nabroj bas me zanima.
A sto su vencanica i svadba glupost?Venčanica i svadba ne dolazi u obzir!To je teška glupost. Za ostalo može dogovor.
Ko je normalan mogao kreirati takav užas od haljine, taj nije pod "libelom"!A sto su vencanica i svadba glupost?
Kakva je tebi haljina lepa za takvu priliku?Ko je normalan mogao kreirati takav užas od haljine, taj nije pod "libelom"!
Klasične svadbe su stvar pomodarstva i liče na cirkus...blago rečeno!