vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas sta je interesantno (vec sam pisala o tome, smaram sebe :roll:): u zavisnosti od kulture, bices vidjen kao lep ili ruzan. Kod latinosa (rekoh vec da smaram), zena koja nema dupe je ruzna i jos ako ima mrsave noge, onda je bas mnogo ruzna. :lol:
Sise uopste nisu bitne nego dupe i kukovi, koji su uslov lepote (zapravo odnos struka i kukova - sto je veca razlika, to si lepsa).
Ako udjes u latino prodavnicu, cak i lutke izgledaju drugacije. :D Ja kupujem iskljucivo kolumbijske farmerke. :lol: Jer su pravljene za zenu a ne za muskarca. I oni vole sve zenske atribute istaknute, a ne....poravnate.
J Lo nije bezvezan fenomen - ona je tipicna latino zena nego mi to ne znamo pa mislimo da je neko odjednom izmislio tu gradju.
I nije samo poenta u masi, nego bas u prirodnoj, lepoj gradji poput pescanog sata.

(Mada su kolumbijske zene nenormalne skroz i potpuno opsednute izgledom. Nemaju leba da jedu ali zato svaka barem jednom ode kod plasticnog hirurga. Obavezno idu da srede vadzajnu pre nego sto se udaju. :neutral: I oni su narod opsednut izgledom, ali makar imas opciju da jedes i da budes lep :lol:)
pa ja sam pogresila kontinent:evil::lol:
ali istina je to,osetila sam na svojoj kozi dok sm zivela u italjii:mrgreen:

Мени се Џејн Биркин изузетно допада, као и Џин Сиберг...

2hfnwps.jpg

ух, каква глумица осебујне лепоте... фатална американка у филму ''до последњег даха''...негде сам читао да се после одала дрози и осталим пороцима.

ух, каква глумица осебујне лепоте... фатална американка у филму ''до последњег даха''...негде сам читао да се после одала дрози и осталим пороцима.

Знала сам да ће управо Белмондо, реаговати на Џин...:cool:
Јесте, нажалост преминула је од овердозе...

bas sam sa momkom skoro komentarisala kako su ranije Bond devojke sve do jedne bile lepe...al prirodno lepe...ne znam imena tim glumicama al svaka je posebna na svoj nacin,zaista...sa oblinama na pravom mestu;)

Slazem se potpuno! :klap: :klap: :klap:

Ursula Andress 1962

ursula_andress.jpg

Brit Ekland 1974

244410~Britt-Ekland-Posters.jpg

Barbara Bach 1977

thatdress2.jpg

Maud Adams 1983

13341__10_adams_l.jpg

Tanya Roberts 1985

17989214-17989217-large.jpg

Bond devojka kroz istoriju tacno pokazuje kako se menjao ideal lepote....

Back