Truman
Elita
- Poruka
- 24.151
Svaka čast na temi...
Meni je najseksipilnija zvezda ikada KIM BEJSINDŽER, ona mu dođe neka srednja generacija
Meni je najseksipilnija zvezda ikada KIM BEJSINDŽER, ona mu dođe neka srednja generacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) nesretnih savremenih selebritija koji su ni krivi ni duzni optuzeni za manjak kojecega samo zato sto svako ima myspace,fb, digitalnu kameru, pristup youtubu, dvd, sansu da turi dupence "na tv" i sl, a odlazak u bioskop je mnogo manje magican nego pre 50 god....neke od mojih omiljenih glumica...kao mala sam gledala njihove filmove i nadala se da cu biti poput njih kada porastem...
![]()
![]()
![]()

sad ima bar 70 godina...![]()
da se ponovim po treći put
dupe ženu krasi ko tortu orasi
I meniSvaka čast na temi...
Meni je najseksipilnija zvezda ikada KIM BEJSINDŽER, ona mu dođe neka srednja generacija![]()
+ Brizit Bardo Pogledajte prilog 285872 Pogledajte prilog 285873ni meni neda nikad nije bila lijepa.nije ni ruzna,nekako je obicna,ali valjda je medju prvima pocela da snima golisave scene pa joj to pomoglo.mada i eva ras ima svojih golisavih scena,pa je nikad nisu smatrali ljepoticom.Meni su od nasih najzenstvenije Olivera Katarina Pogledajte prilog 285881, Zlata Petkovic Pogledajte prilog 285882 i Gala Videnovic Pogledajte prilog 285883, a sada Mrija Petronijevic Pogledajte prilog 285884
A nikada nisam razumela zasto je Neda Arneric vazila za lepu. Uopste mi se ne dopada.Pogledajte prilog 285885
ni meni neda nikad nije bila lijepa.nije ni ruzna,nekako je obicna,ali valjda je medju prvima pocela da snima golisave scene pa joj to pomoglo.mada i eva ras ima svojih golisavih scena,pa je nikad nisu smatrali ljepoticom.![]()
Meni je ona nekako sva mračna i namrgodjena...i malo razroka i sva nekako kockasta,sta znam,,nije mi zenstvena ni malo.Bila je Neda slatka u "Višnji sa Tašmajdana"...A meni nikako nije jasno sto je svima Olivera Katarina lijepa...Meni je ona nekako sva mračna i namrgodjena...
))ona je 1934. godište...dakle 79 ma sad.sad ima bar 70 godina...![]()
Mladost je lepa. Cak je i Eva Ras bila lepa kad je bila mlada.
Pogledajte prilog 285925