Vizantija u doba Paleologa

• Začetnik teme Začetnik teme Diman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пријатељу, питај Играчину, он ти зна ама баш све, баш ми је јуче причао како су Црногорци у ствари Византинци још из доба палеологије, каже да има и списе из тог периода, оригиналне, све на црногорском језику.

Diman:
Da li neko zna sajt gde mogu da downloadujem seminarski rad iz istorije na temu "Vizantija u doba Paleologa" ili bilo sta vezano za taj period? Unapred hvala

Najbolje bi bilo da odes do Vizantoloskog instituta ili na Filozofski fakultet - katedra za vizantologiju i da tamo potrazis rad koji ti treba, a dobio bi i dobar savet. Samo da ti jos napomenem da je to ubedljivo akademski najkvalitetnija katedra na Beogradskom univerzitetu i da je zaista na svetskom nivou.

PAC-PAC:
Пријатељу, питај Играчину, он ти зна ама баш све, баш ми је јуче причао како су Црногорци у ствари Византинци још из доба палеологије, каже да има и списе из тог периода, оригиналне, све на црногорском језику.

Ma nije ti rekao sve sto zna (verovatno nema poverenja u tebe, niste bliski) meni je cak dokazao da je Jeti njima srodan i da ih ima po celom svetu pa cak i da je ceo svet od njih nastao. Neverovatno, ali i ja sam poceo da mu verujem. Svacega danas ima, pa nije ni cudo.

Back