Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko zna sajt gde mogu da downloadujem seminarski rad iz istorije na temu "Vizantija u doba Paleologa" ili bilo sta vezano za taj period? Unapred hvala
Da li neko zna sajt gde mogu da downloadujem seminarski rad iz istorije na temu "Vizantija u doba Paleologa" ili bilo sta vezano za taj period? Unapred hvala
Пријатељу, питај Играчину, он ти зна ама баш све, баш ми је јуче причао како су Црногорци у ствари Византинци још из доба палеологије, каже да има и списе из тог периода, оригиналне, све на црногорском језику.
Najbolje bi bilo da odes do Vizantoloskog instituta ili na Filozofski fakultet - katedra za vizantologiju i da tamo potrazis rad koji ti treba, a dobio bi i dobar savet. Samo da ti jos napomenem da je to ubedljivo akademski najkvalitetnija katedra na Beogradskom univerzitetu i da je zaista na svetskom nivou.
Пријатељу, питај Играчину, он ти зна ама баш све, баш ми је јуче причао како су Црногорци у ствари Византинци још из доба палеологије, каже да има и списе из тог периода, оригиналне, све на црногорском језику.
Ma nije ti rekao sve sto zna (verovatno nema poverenja u tebe, niste bliski) meni je cak dokazao da je Jeti njima srodan i da ih ima po celom svetu pa cak i da je ceo svet od njih nastao. Neverovatno, ali i ja sam poceo da mu verujem. Svacega danas ima, pa nije ni cudo.