ВИЗА за Енглеску!

gost 230618

Veoma poznat
Poruka
10.610
Imam jedno jako važno pitanje (tačnije meni važno) vezano za podizanje vize:

Da li može moj prijatelj iz BG-a da dođe i pokupi vizu u moje ime, ako mu ja dam sve potrebne dokumente? Dakle, platio sam, imam priznanicu, dobio sam vizu za službeni put, samo treba da je pokupim. Da li bih mogao prijatelju poslati taj papir "Visa submission... bla, bla" priznanicu, još neke dodatne papire i eventualno ako treba moju ličnu kartu i šta ja znam šta sve još, pa da on dođe i to pokupi u moje ime? Koliko ja znam, ja mogu doći i pokupiti vize za moje kolege, ali ovaj put, ja sam izolovan slučaj, tačnije putujem sam.

Molim vas, ako može bilo kakav odgovor na ovu temu. Hvala unapred puno!

zmaja23

Zainteresovan član
Poruka
287
Imam jedno jako važno pitanje (tačnije meni važno) vezano za podizanje vize:

Da li može moj prijatelj iz BG-a da dođe i pokupi vizu u moje ime, ako mu ja dam sve potrebne dokumente? Dakle, platio sam, imam priznanicu, dobio sam vizu za službeni put, samo treba da je pokupim. Da li bih mogao prijatelju poslati taj papir "Visa submission... bla, bla" priznanicu, još neke dodatne papire i eventualno ako treba moju ličnu kartu i šta ja znam šta sve još, pa da on dođe i to pokupi u moje ime? Koliko ja znam, ja mogu doći i pokupiti vize za moje kolege, ali ovaj put, ja sam izolovan slučaj, tačnije putujem sam.

Molim vas, ako može bilo kakav odgovor na ovu temu. Hvala unapred puno!

Zar ne salje World Bridge na kucnu adresu, trebalo bi?!
Posalji im upit ovde pa https://www.visainfoservices.com/Pages/Content.aspx?tag=Welcome_Page sa leve strane imas enquiry pa pitaj i dobices informaciju iz prve ruke!
Ja ne bih znao da ti odgovorim ali moje misljenje je da ne verujem da moze neko drugi da ide sa tvojim pasosem da ga viziraju, ali opet, mozda je i moguce.

Poslednja izmena: