top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
Ovo je tema da ja mogu da se nagledam prirodnih lepota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, jeste vi nekad analizirali pesmu u skoli. Toliko ste neozbiljniiiA ja tek sada ukapirao da se (R) zeni...
Pa bravo junace,![]()
nek je sa srecom!!
:rolleyes:...Mislim da je i lyon u pravu! Svaka oprostajna poruka ima za motiv da ozalosceni pozele da se preminuli povampiri.Ma, nista vi niste shvatili.
Ovo je tema da urmashice pocnu da seku vene uz poruke: Neeeee.... R evo podajemo ti se sve.....![]()

E ovo ti je stvarno maestralno, baš obara žensku s nogu..... od smehada li je vazmožno da se međ tvojim nogama ne nalazi piša
pa vi ga ovde znate drugari
o da, pojavio se na kratko, ali svakako nije ostao neopažen. Koristeći svoje neodbranjeno znanje iz psihologije, u stilu znažnog severnog vetra ljuljnuo je sumnju u ženska Krstareća srca, moj ti, prema njemu si mala maca. Al' ne što obara srca, ili (po izraženoj želji) ipak samo određene organe dovodi u različita stanja..... nego što to traje... i traje......... i mene eto prvu vodi u očaj jer je to sve što je ostalo. Od vas. 
prosto..... kakav je ovo život, uopšte?
možete se distancirati koliko god hoćete, i da, poneko lepo iznenađenje..... ali kome ja to pričam?
I eto mene pred banom za koji sat...
Mora da i ti imaš pišu međ nogama 
predstava za mase. 
Lexo, moj ti, el ti to prosiš okruglog R, neposredno pred zakazano venčanje ?!?Onda me najzad razumeš, moj ti. Pročitaj još jednom šta pišeš. Pročitaj sve. I onda budi mi.
I onda reci, šta bi ti odlučio...

El ti se čak i čaj o'ladio ?!?Poslednji trzaji, moj ti.....