Vitni Hjuston otvorila dušu Opri

Swerdlow

Primećen član
Poruka
610
Vitni Hjuston otvorila je srce i dušu Opri Vinfri, i povodom svog velikog povratka na scenu, ali i duhovnog preporoda, televizijskoj carici otkrila neke dosad nepoznate stvari o svojoj intimi. Pevačica je ispričala kako je uspela da prebrodi najgore razdoblje svog života, u kojem je veliku ulogu imao i njen bivši suprug Bobi Braun

Hjustonova, koja se ovih dana posle sedam godina odsustva vratila na scenu, ispričala je i da su ona i Braun tokom braka uživali u velikim količinama marihuane i kokaina, i još jednom optužila bivšeg supruga za sve zlo koje joj je život doneo. Vitni je objasnila i kako bi, da nije bilo njene majke, danas najverovatnije završila tragično. Majka je bila ta koja ju je izvukla iz pakla droge i prisilila da se prijavi na rehabilitaciju.

- Bobi je bio moja droga. Bila sam toliko slaba na njega. Bila sam slaba na ljubav. Da nije bilo njega, ja nikada ne bih propala. Tada ništa nisam radila bez njega.

Pevačica je ispričala da je na Brauna „pala" jer je u početku bio nežan i drag, ali i priznala da joj je to što je Bobi preuzeo potpunu kontrolu nad njihovom vezom - odgovaralo.

- Kod kuće je bio dobar otac i pravi muškarac. Sve je morao da kontroliše, a meni je to odgovaralo. Kada bi nešto naredio, ja bih ga poslušala. Volela sam što me neprestano kontroliše. Za mene je to tada bilo pravo osveženje - ispričala je, i objasnila da su loše stvari između njih dvoje počele da se događaju posle filma „Telohranitelj", jer ni njemu ni njoj nije odgovaralo to što je ona popularnija od njega.

Vitni je ispričala i da Braun, u većini slučajeva, nije bio nasilan, barem ne u fizičkom smislu. Premlatio ju je u nekoliko navrata, a jednom je bila prisutna i njihova ćerka.

- Na kraju sam bila sita toga da omalovažavam svoju slavu. Ponekad se dogodi da je čovek jednostavno previše slavan. Sećam se da sam često govorila ljudima „ja sam gospođa Braun, ne zovite me Hjuston". Na kraju mi je to dosadilo, shvatila sam koliko vredim - zaključuje Vitni.
 

Back
Top