- Poruka
- 29.307
Šta je to visoko kvalitetan muškarac?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor je 10/10Muskarac koji je radno sposoban da se brine o svojoj porodici, kako finansijski, tako i emotivno i fizicki. Da ih zastiti u svakom pogledu. Naravno, razlicite zene zude za razlicitim stvarima ali je cinjenica da su uspesni muskarci uvek zapadali za oko zenama sto je sasvim okej.
Literally Me
Ima li teu smislu upotrebe??
neupotrebljiv
koji deo ti trebaIma li te
Kao i za zenu, moc, novac, slava, ljubavni plan.Šta je to visoko kvalitetan muškarac?
Sto vidimo ako se okrenemo bilo gde oko sebeali je cinjenica da su uspesni muskarci uvek zapadali za oko zenama sto je sasvim okej.
bubreg.koji deo ti treba
Literally Me
Е јбг, увек паднем на последњем питању с теста, па то ти је.po mom skromnom ali nepogrešivom mišljenju:
lep, zgodan, utreniran, 184cm+, nema karijes, do 36 godina starosti, ima skincare rutinu koju shvata ozbiljno kao pravi skintelektualac, nekoliko pasivnih izvora prihoda jer ako stalno radi onda ne možemo da budemo zajedno, rođen u proleće/leto, gnuša se stend ap komedije, po cenu života ne bi nosio trenerku u javnosti, sve plaća, ima automobil u boji osim crvene, koristi parfem, nevin
Е јбг, увек паднем на последњем питању с теста, па то ти је.
Онај који се не бави овим питањем јер му се сопствени квалитети подразумевају.Šta je to visoko kvalitetan muškarac?
Онај који се не бави овим питањем јер му се сопствени квалитети подразумевају.
Pa ono ako te spopadaju zenske na ulici, u firmi i u wc-u kafane :>PОнај који се не бави овим питањем јер му се сопствени квалитети подразумевају.
Ja to mislim samo o onima koji pohađaju takva predavanja uživo u haliistina. zamisli muškarca koji sluša podkastu šta znači biti muškarac visoke vrednosti. on to automatski nije
Par repeticija kegela i biće kao novnema veze vodićemo te na proceduru penilne rejuvenacije