Visoki momci

Sad bash neshto razmishljam i poredim sa zenama....i njihovim grudima. Nekako su najchesce punije zene imale vece grudi a mrshavice manje. Takodje gojenjem se grudi uvecavaju,a koliko ja znam neznatno i penis...
Ali opet, genetika je genetika, i ne moze da se generalizuje...
Nego ima li neko ideju uopshte zashto mene privlache jake mushke vilice? Ozbiljno, meni to uopshte nije jasno...ali mi se nekako chini da mi mushkarac sa takvom vilicom izgleda jachi...i dominantiji...ali opet se postavlja pitanje zashto bash vilica?

Има и "Кол'ко буре, тол'ка славина"... Чуј ко смишља, па они на које се односи. :mrgreen:

Pa da, jedan iz moje neke bivse firme je imao spiku "Nije bitna duzina, bitan je obim", a on je sav naravno bio mali i debeo. :)
A mi se samo pogledamo onako :roll: kao jao pacijentu, bas nas zanima kakv je tebi tvoj. :lol: U principu mislim da su svi koji nesto fale svog Dzonija nesto iskompleksirani sa istim.

Zato sto volish da te muskarac grize, a za to mora da ima jaku vilicu?:rotf:

Sad bash neshto razmishljam i poredim sa zenama....i njihovim grudima. Nekako su najchesce punije zene imale vece grudi a mrshavice manje. Takodje gojenjem se grudi uvecavaju,a koliko ja znam neznatno i penis...
Ali opet, genetika je genetika, i ne moze da se generalizuje...
Nego ima li neko ideju uopshte zashto mene privlache jake mushke vilice? Ozbiljno, meni to uopshte nije jasno...ali mi se nekako chini da mi mushkarac sa takvom vilicom izgleda jachi...i dominantiji...ali opet se postavlja pitanje zashto bash vilica?

pa kad stalno uci za fakultet
vec zadnjih 12 godina

A pretera ga sad i ti. Nisam sjajan student, ali barem ne odskachem od proseka. Prosek studiranja po starom sistemu na mom faksu je 8 -10 godina. Ja josh uvek nisam napunila 8, ali mi se blizi ta 8- a. Shto znaci da cu sa 8 i par meseci diplomirati. Nije za pohvalu ali nije ni za najstrashniju osudu...

Ps. ne diraj me u bolnu tachku :p:)

A pretera ga sad i ti. Nisam sjajan student, ali barem ne odskachem od proseka. Prosek studiranja po starom sistemu na mom faksu je 8 -10 godina. Ja josh uvek nisam napunila 8, ali mi se blizi ta 8- a. Shto znaci da cu sa 8 i par meseci diplomirati. Nije za pohvalu ali nije ni za najstrashniju osudu...

Ps. ne diraj me u bolnu tachku :p:)

salim se malo
nisi ti toliko kriticna
ja sam studirao pravo 6 godina a zavrsio sam 2:)))
a tek sada zavrsavam treci fakultet:)
mada sam ja u medjuvremenu promijenio 4 posla i odsluzio vojsku:)))
a usput sam se i malo drogirao
jedno 10 godina
sve u svemu nije lose

bice na kraju deste ****** evo inzinjera:)))
doduse ja taj posao radim vec neko vrijeme:)

E sad ce ti Cizmice reci da nema nikakvog sexa od inzinjera i da su to samo filozofi teski, obicno kilavi mlitavi i izgoreli od svog posla, pa nisu ni za sta, dovoljno je da ih se pogleda u facu. :)

Slusaj vic: Dodje 40-o godisnji sin kod caleta i kaze - Tata tata ja napustam elektro fakultet. A cale kaze - dobro sine kako oces, ja jos uvek ostajem. :lol:

Nego ima li neko ideju uopshte zashto mene privlache jake mushke vilice?

Јаке вилице су исто једна од секундарних мушких полних карактеристика (ваљда сад нисам извалио нешто погрешно) и можда на тај начин подсвесно "препознајеш" мушкост у партнеру.

:confused: Одакле ли беше она прича о појачаној маљавости, мишићавости, раменима и вилицама, грудима и адамовој јабучици...

небитно. Лупам главу око неког глупог острва и састављам неки рад, не знам више ни где се налазим...

:confused: Одакле ли беше она прича о појачаној маљавости, мишићавости, раменима и вилицама, грудима и адамовој јабучици...

небитно. Лупам главу око неког глупог острва и састављам неки рад, не знам више ни где се налазим...

pa sto pitas kad sve znas
a ima i na guglu:)))

Back