Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.373
Opasno su pametne kad misle da im vislji daju bolju sigurnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako bi poso da treniras kosarku brzo bi dobio hormon rastaZapazio sam da ima bas puno primera da dzigljasti muskarci setaju niske visinom zene bez problema. A obrnuto nema sanse, vrloooo vrlo retko da ce neko videti da se drze za ruke nizak muskarac i dzigljasta zena. Razlog tome da dzigljasta zena ni na pustom ostrvu nece da pogleda nizeg visinom muskarca.
E sad vecina zena u Srbiji visoke preko 170cm a mnoge su i preko 180cm a sa druge strane vise ima niskih muskaraca nego niskih zena a pri tome jos i dzigljasti muskarci vole niske visinom zene i onda nastaje bas bas problem. Rezultat svega toga imamo da ostaju masovno usamljeni i neozenjeni visinom niski muskarci i masovno bez ljubavi imamo dzigljaste devojke.
A koliko si ti visok duso?![]()
Koliko si visok ?
Mrzi te jer nemaš obrazloženje, i u kutu svesti si svestan toga. Kad sam imao 15 bio sam dosta nizak u odnosu na fotomodel od 20 koji sam izveo i izljubio...Ona je bila vrlo visoka, imala je velike grudi...lijepo lice. Ne vidim problem, za mene to nije problem.ovo nije tačno, a drugo normalno da neće niže muškarce...mrzi me da obrazlažem zašto
Zapazio sam da ima bas puno primera da dzigljasti muskarci setaju niske visinom zene bez problema. A obrnuto nema sanse, vrloooo vrlo retko da ce neko videti da se drze za ruke nizak muskarac i dzigljasta zena. Razlog tome da dzigljasta zena ni na pustom ostrvu nece da pogleda nizeg visinom muskarca.
E sad vecina zena u Srbiji visoke preko 170cm a mnoge su i preko 180cm a sa druge strane vise ima niskih muskaraca nego niskih zena a pri tome jos i dzigljasti muskarci vole niske visinom zene i onda nastaje bas bas problem. Rezultat svega toga imamo da ostaju masovno usamljeni i neozenjeni visinom niski muskarci i masovno bez ljubavi imamo dzigljaste devojke.
Zapazio sam da ima bas puno primera da dzigljasti muskarci setaju niske visinom zene bez problema. A obrnuto nema sanse, vrloooo vrlo retko da ce neko videti da se drze za ruke nizak muskarac i dzigljasta zena. Razlog tome da dzigljasta zena ni na pustom ostrvu nece da pogleda nizeg visinom muskarca.