R
ribica__
Gost
da li volite visoke tipa od 175-185 ili niske od 165-175???????
tito:velike devojke nisu zgodne zato sto su visoke i imaju sve po malo malo grubi malo zadnjica ali zatomale izgledaju kao boginje sve sto im je majka priroda dala imaju elegantno rasporedjeno zato male vladaju 8)
:shock: dze me nadje ta sam vaudarkorok:165 je idealno,jos ako ima spustenu guzu,nosi naocare,smedji do polu-plavog pazica,savrsenstvo.
tito:velike devojke nisu zgodne zato sto su visoke i imaju sve po malo malo grubi malo zadnjica ali zatomale izgledaju kao boginje sve sto im je majka priroda dala imaju elegantno rasporedjeno zato male vladaju 8)
sara:tito:velike devojke nisu zgodne zato sto su visoke i imaju sve po malo malo grubi malo zadnjica ali zatomale izgledaju kao boginje sve sto im je majka priroda dala imaju elegantno rasporedjeno zato male vladaju 8)
A sta bi rekao na to da sam ja visoka oko 173(moze da se kaze da sam visa), jos ako stanem na stikle..... da su mi proporcije 95-66-100 Kakva je to devojka? Tacno ono prsata, guzata,a lomna u struku? :wink:
nebitno!ribica__:da li volite visoke tipa od 175-185 ili niske od 165-175???????
dali je bitna visina?armando_ks:nebitno!ribica__:da li volite visoke tipa od 175-185 ili niske od 165-175???????