visoke ili niske devojke???

Amazonka

Zainteresovan član
Poruka
170
O tome se ne treba raspravljati, neko voli niske neko voli visoke, sve je stvar ukusa!
Mozes biti i visok i nizak, ali bitnija je gradja tijela, da li je skladna. Evo ja sam niska 1,60 i zgodna sam za svoju visinu, ali znam djevojaka neskladno visoke ali i niske koje zbog svoje gradje izgledaju jos nise, bilo da je to debljina ili drug.
Pa na vama je stvar da procijenite sta je bolje!

Amazonka

Zainteresovan član
Poruka
170
tito:
velike devojke nisu zgodne zato sto su visoke i imaju sve po malo malo grubi malo zadnjica ali zatomale izgledaju kao boginje sve sto im je majka priroda dala imaju elegantno rasporedjeno zato male vladaju 8)

To si u pravu goste "tito". Ali kada pogledamo malo svjetske poznate zene vecinom su niske zene kao Madona, slatka Kajli Minog, sirokogrudna Samanta Foks i ostale za kojima muskarci lude. Ili pak, u vecini slucajeva visoki muskarci imaju niske djevojke, a i znam da pojedine visoke djevojek imaju nize mladice od sebe.
Neko voli visoke, a neko niske djevojke, bitno je da je djevojka skladno gradjena i da ima svoj stil! :wink: :roll:

S

sara

Gost
tito:
velike devojke nisu zgodne zato sto su visoke i imaju sve po malo malo grubi malo zadnjica ali zatomale izgledaju kao boginje sve sto im je majka priroda dala imaju elegantno rasporedjeno zato male vladaju 8)

A sta bi rekao na to da sam ja visoka oko 173(moze da se kaze da sam visa), jos ako stanem na stikle..... da su mi proporcije 95-66-100 Kakva je to devojka? Tacno ono prsata, guzata,a lomna u struku? :wink:

S

sara

Gost
sara:
tito:

A sta bi rekao na to da sam ja visoka oko 173(moze da se kaze da sam visa), jos ako stanem na stikle..... da su mi proporcije 95-66-100 Kakva je to devojka? Tacno ono prsata, guzata,a lomna u struku? :wink:

A da..pritom kada jos stane na stikle racuna se da je VISOKA