V
Visoka
Gost
Sta mislite o kombinaciji visoka devojka, a nizak muskarac.....
Da li bi vas to pogodilo, vi mali, a ona ....uf....kosarkasica.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A težina ... 100divlja-u-srcu:Moram da priznam Milow, visina ti je savrsena!
Samnom bi ladno mogla da nosiš štikle 12... i da bude superwet look:hehe m. cula sam za neke bas visoke...hiihihi....
ja sam malena....samo 181... :wink: :wink: :wink:
Milow:A težina ... 100divlja-u-srcu:Moram da priznam Milow, visina ti je savrsena!
Nastavi tako i uobraziću se :wink:divlja-u-srcu:Milow:A težina ... 100divlja-u-srcu:Moram da priznam Milow, visina ti je savrsena!
I kilaza je savrsena!
Priznaj... zdravije živimo od većine populacije... čistiji vazduh dišemo.wet look:ahaaa...ako pri tom ne poginem...hihihihi :wink: :wink: :wink:
Znam zato ne spominji, želim da zadržim moju čednost :wink:divlja-u-srcu:
Milow:Priznaj... zdravije živimo od većine populacije... čistiji vazduh dišemo.wet look:ahaaa...ako pri tom ne poginem...hihihihi :wink: :wink: :wink:
Ćuti to je bolna tačka... ali ipak nam je lakšewet look:Milow:Priznaj... zdravije živimo od većine populacije... čistiji vazduh dišemo.wet look:ahaaa...ako pri tom ne poginem...hihihihi :wink: :wink: :wink:
uvek....naroicto u prevozu...hihihiih....
Milow:Ćuti to je bolna tačka... ali ipak nam je lakšewet look:Milow:Priznaj... zdravije živimo od većine populacije... čistiji vazduh dišemo.wet look:ahaaa...ako pri tom ne poginem...hihihihi :wink: :wink: :wink:
Ja kupio kola da bi se rešio te bede...wet look:Milow:Ćuti to je bolna tačka... ali ipak nam je lakšewet look:Milow:Priznaj... zdravije živimo od većine populacije... čistiji vazduh dišemo.wet look:ahaaa...ako pri tom ne poginem...hihihihi :wink: :wink: :wink:
![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
Gledao sam na discoveryu operaciju povećanja visine... bolno je ali radidivlja-u-srcu:Lako je vama dvoma!Ja jedva sa stiklama izadjem na 173cm! I to onim od 11cm!
![]()
Samo kažem ... ima rešenja za svedivlja-u-srcu::shock: Pa nije dotle doslo!![]()