Visok stepen ugrozenosti Aleksandra Vucica

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://www.naslovi.net/2015-01-29/beta/visok-stepen-ugrozenosti-aleksandra-vucica/13226186

Visok stepen ugroženosti Aleksandra Vučića

Visok stepen ugroženosti Aleksandra Vučića
BEOGRAD, 29. januara 2015. (Beta) - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je u četvrtak da je, po bezbednosnim procenama, najugroženija ličnost u državi premijer Aleksandar Vučić.

U intervjuu za Televiziju Pink, Gašić je rekao da je procena da postoji "visok stepen ugroženosti" Vučića, ali i da je stepen njegovog obezbedjenja "adekvatan".

Gašić je rekao da je Vučićeva bezbednost "maksimalna" i da ne treba da bude dileme da će za njegovo obezbedjivanje biti angažovana sva sredstva na raspolaganju, ne samo Vojno-bezbednosna agencija već i jedinice Vojske Srbije, koje to po zakonu moraju da rade.

Govoreći o jučerašnjoj sednici nadležnog skupštinskog odbora i spora sa zaštitnikom gradjana Sašom Jankovićem o dostavljanju dokumenata, Gašić je rekao da ombudsmanu "niko ne brani da dodje u kontrolu" jer on ima odgovarajući sertifikat za to, ali ga je kritikovao zbog toga što je u javnosti iznosio odredjene poverljive podatke.

"Imate vi sertifikat, a koliko je sertifikat važan, Saša Janković je pokazao kada je juče, na sednici odbora, pokazao dokumenta koja su strogo poverljiva. On na to apsolutno nema pravo. Time je pokazao koliko smem da mu dam bilo šta što se odnosi na bezbednost Aleksandra Vučića", rekao je Gašić.

Gašić je dodao da se ista takva atmosfera pravila pre ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića.
........
I opet kuknjava o ugrozenosti Vua.

Sent from my SM-N9100 using Tapatalk

prica mi jedna lekarka jutros, kaze ne mozes da verujes da toj premijerskoj dileji svi, ali bas svi redom, psuju mater i to svakodnevno.... ja reko ma idi ne mogu da verujem, a ona samo ti zaebavaj taj nema dve daske u glavi

reko posle sebi, pametna zena, red je da posumnjam makar malo da vucko ima neko tajno oruzje za spas srbije u sta veruje ceo sns :hahaha:

ko sto su berlinci verovali u adolfovo ,kojim je doticni lagao svapske idiote da ce njime oterati saveznike a narocito ruske divljake dok su im ti palili i rusili prestonicu usput silujuci i ubijajuci sve na sta naidju.

Ма жваку о угрожености Гашић уваљује да би оправдано незаконито обезбеђивање од стране Војске брата Ву-а ...........

jok... imaju po pravilima protokla samo dve tri varijante kada se politicar iskompromituje da ga licemerno brane... tipa od preteranog rada se razboleo, hoce zli ljudi da ga roknu, udaraju mu na privatan zivot tajkuni kad ne mogu na poteze kojima spasava zemlju iz kandzi tih bezumnika, ili onaj najveci biser da se zbog postene politike zamerio svetskim mocnicima :hahaha:

to bre sve go idiot...pola skupstine kad bi skupio i sabrao, ne bi skupili za iq jednog pametnog coeka

A tko se to, proklet vazda bio, usuđuje da ugrožava Prvog Slugu Države I Naroda?

Pa mu nije dovoljno što ga ugrožava, nego još i u visokom stepenu?

Valjda zato što je Vučić visok čovek.

Ili možda zato što može da se oklizne na pločice u kupatilu.

A Gašić je ekspert za pločice.
Hm, Gasic mu radi o glavi. Znao sam. Keramicar. :think:

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

A tko se to, proklet vazda bio, usuđuje da ugrožava Prvog Slugu Države I Naroda?

Pa mu nije dovoljno što ga ugrožava, nego još i u visokom stepenu?

Valjda zato što je Vučić visok čovek.

Ili možda zato što može da se oklizne na pločice u kupatilu.

A Gašić je ekspert za pločice.

yebesh ti to... znam ga dok je skidao parove sa table u kladionici jer mu bilo zao da kupi listu... tad sam reko koji je ovo slepac a sad vidimo dokle nas je doveo svojom slepackom politikom

pokušavaju da nam prodaju nešto što svi znamo i što se podrazumeva, a to je da je već po samoj prirodi funkcije dotični izložen opasnostima...znači ništa više ništa manje nego bilo koji premijer bilo koje države u rangu Srbije...ali oni nama pokušavaju da objasne na mala vrata kako je on sad nešto posebno i specijalno ugrožen, više nego neki drugi...a kad je on turbo ugrožen onda mu je jelda i porodica turbo ugrožena...i ker mu je ugrožen...i vrapci koji sleću na njegove oluke su ugroženi...sve mu je ugroženo...uostalom zbog toga po defoltu mu pripada obezbeđenje, ali to ne znači da sada mi trebamo da budemo taoci njegove ugroženosti
i onda eto opravdanja za angažovanje vojske u zaštiti njegovog brata
siroma

pokušavaju da nam prodaju nešto što svi znamo i što se podrazumeva, a to je da je već po samoj prirodi funkcije dotični izložen opasnostima...znači ništa više ništa manje nego bilo koji premijer bilo koje države u rangu Srbije...ali oni nama pokušavaju da objasne na mala vrata kako je on sad nešto posebno i specijalno ugrožen, više nego neki drugi...a kad je on turbo ugrožen onda mu je jelda i porodica turbo ugrožena...i ker mu je ugrožen...i vrapci koji sleću na njegove oluke su ugroženi...sve mu je ugroženo...uostalom zbog toga po defoltu mu pripada obezbeđenje, ali to ne znači da sada mi trebamo da budemo taoci njegove ugroženosti
i onda eto opravdanja za angažovanje vojske u zaštiti njegovog brata
siroma

ma ko ce budalu da rokne ae bre nemo se lozite.... tolko je izlozen teroru neistomisljenika da moze narodu da radi sta 'oce a njega vise boli q za bilo sta vlast radi.... zato i pizdi jer ga niko ne ebe ni za ich cak se i ne bune zbog onoga sta radi pa mu nije jasno dal su mu sve lazi provaljene ili je u njima preterao.... dobio je samo jedan zadatak od zapada, da isprovicira na svaki nacin srbiju na unutarnje krvoprolice i cak ni to ne ume da uradi kako treba... samo kompletan laik posle svih mehanizama koje mu stoje na raspolaganjeu nije u stanju da osmisli pametan psiholoski rat protiv srbije i srba i da je ugasi jednom zauvek.... zato i ima boga i zato ce ga bog kazniti samo onako kako bog kaznjava za nepatvoreno zlo nad onima koji ti pored svega sta im radis zlo ne misle.

ko ne razume...srč ausvic, treblinka i tako to....

toma je ista prica samo je on odgovorniji jer je psihicki zdraviji i samo misli na pare a ne toliko na vlast.... oboje treba da zavrse na robiji zbog ovih lazi kojima nas stalno zasipaju...

Poslednja izmena:
Од кога угрожен човек који има преко 50% подршке целог народа? Да га не вребају "пријатељи"? Е, ако га они меркају, и могао би бити угрожен. Уосталом, то би овај министар и могао знати јер је стално на неким састанцима, саветовањима, вежбама са тим "пријатељима". Можда човек чуо из прве руке.

ja ne vidim cemu ovoliki podsmeh kada cenjenom premijeru preti realna opasnost???????

To što ovde nastupate u čoporu i jedni drugima "čuvate ledja", što ste umislili da je ovaj forum Srbija, to je vaš problem. Ja se krećem medju ljudima, ja sam svesna da nije lako, ali ljudi se NADAJU zato ga i podržavaju.

U svakom slučaju, političari se obaraju na izborima a ne atentatima, prebijanjem porodice, ili "odbranom" onog koji ima godišnju platu jednog prosvetara, lekara, inzenjera a o radnicima da ne govorim.

Poslednja izmena od moderatora:
Од кога угрожен човек који има преко 50% подршке целог народа? Да га не вребају "пријатељи"? Е, ако га они меркају, и могао би бити угрожен. Уосталом, то би овај министар и могао знати јер је стално на неким састанцима, саветовањима, вежбама са тим "пријатељима". Можда човек чуо из прве руке.

Interesantan pogled na temu...................:think:

BEOGRAD - Gradski odbori Srpske napredne stranke Novog Sada i Beograda zatražili su danas hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora te stranke, zbog, kako su naveli "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije".

Beogradski odbor SNS-a nakon današnje hitne sednice zatražio je hitno zakazivanje sednice stranačkog rukovodstva na kojima će biti razmotreni, kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji napadi na suverenost Srbije".

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević naveo je da će članovima Predsedništva predložiti da organizuju skup koji će nedvosmisleno pokazati "da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Sent from my SM-N9100 using Tapatalk

Back