Viši muškarci imaju veći izbor od nižih muskaraca

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
43.849
Koliko igra visina prilikom odabira zene?

Niži muškarci tu imaju manje izbora od visljih zar ne?

Ako je muškarac nizak i nesiguran, vjerojatno će kompenzirati svoju ‘visinu’ i tražiti nizu. Jer pored izrazito vislje izgledaju kao učiteljica i učenik.

Dok visociji pokupe te niže a i visoke zene nigde nemaju taj vid prepreke...

Kolko vam visina igra ulogu?

visljih
vislje
visociji
Season 5 Friends Tv Show GIF by Friends

На тему, пожељно је 180+ што се мене тиче, али није обавезно.

Koliko igra visina prilikom odabira zene?

Niži muškarci tu imaju manje izbora od visljih zar ne?

Ako je muškarac nizak i nesiguran, vjerojatno će kompenzirati svoju ‘visinu’ i tražiti nizu. Jer pored izrazito vislje izgledaju kao učiteljica i učenik.

Dok visociji pokupe te niže a i visoke zene nigde nemaju taj vid prepreke...

Kolko vam visina igra ulogu?
Visoke imaju problem da nadju, pa gadjaju visoke.

Radio sam u Seulu, da te potsetim...
aaa znaci to sto si radio u Seulu znaci da si licno poznavao BTS i da si fan? Tj clan fandoma i da znas apsolutno sve o njima jel?
Otkud ti pravo da kazes za ljude koje ne poznajes da su papucari i da izvaljujes gluposti?
ajde mene vredjaj. Ja sam tu, reci meni u facu ali nemoj pricati ljudima iza ledja. Nemoj biti hater kao ameri

aaa znaci to sto si radio u Seulu znaci da si licno poznavao BTS i da si fan? Tj clan fandoma i da znas apsolutno sve o njima jel?
Otkud ti pravo da kazes za ljude koje ne poznajes da su papucari i da izvaljujes gluposti?
ajde mene vredjaj. Ja sam tu, reci meni u facu ali nemoj pricati ljudima iza ledja. Nemoj biti hater kao ameri
Ne, ne znam ko su oni, prvi put vidim ovde. Nego su mi nekako femkasti, ko da će povetarac
da ih odnese Č:P

Back