Vishestruki orgazmi (multiple orgasm), mit ili stvarnost?

meni je orgazam toliko intenzivan da se plasim da cu da umrem usred svrsavanja. jos jedan za redom ne da bi bio previse, bio bi poguban.

zato je moja teorija (izvinite sve visesvrsavajuce) da taj kao visestruki, ustvari nije orgazam uopste, vec gore-dole osecaj koji nikako da s epretvori u orgazam. opet, ne znam...

pa dobro...ti bar znas posto si ga dozivela :lol:

e sta ti je zenska ljubomora :rotf:

Tacka je mekana i sundjerasta, velicine metalnih 5 din :D nije je lako pronaci ako covek nema istreniran osecaj u prstima. E da, nadrazi se prilikom pojacane zelje ili stimulacije klitorisa... Znaci sasvim suprotno od onoga sto kazu babe.... "sine, ne guraj prste u vrelu pitu..." lol

Uz sve slike, i tu velicinu... petodinarka nije mala... ne bi trebalo da je ikakav problem pronaci je:lol:

i ovo nije hvaljenje jer sta neko ima od toga sto je meni dobro na taj nacin...glupost
nego sto zelim da i druge zene shvate da mogu mnogo vise i lepse da dozive u seksu...samo ako hoce

:) lepo od tebe, samo nismo svi jednaki....meni sam orgazam uopste nije glavnica u sexu...jes to great ali to mogu i sa vibratorom...vazan mi je dijapazon osecaja koji se postize i ako tu ima i orgazma, ma ok, ali i desava se da ga i necu....osecaj da se ostane napaljen i posle sexa zna biti vrlo vrlo stimulativan.....:super:

zezam se. ma uvek su mi ove teme cudne. taj visestruki orgazam i to..ne znam...
ja imam teoriju o tome, samo teoriju, jer u praksi ne znam sta je to.
a teorija mi je da su to situacije kad si na ivici da dozivis orgazam, pa maaalo splasne, pa si opet na ivici pred orgazam, pa opet splasne i tako redom. pa misle da ih je drmalo vise orgazama a ustvari nije nijedan. jer definitivno, orgazam je kulminacija posle koje ide PAD, inace pricamo o marsovcima

Back