Višestruki orgazam

Pojasni i ti kako to ovisi od muskarca valjda ovisi o fizickim mogucnostima zene
Mogu dva tri zaredom a potom jos koji put nakon kraće pauze.Dakle u 20 min ja desetak puta on jednom. To mogu sa sadašnjim, koji izdrzi tih pola sata. Bivši je bio brži i bilo je katastrofa u usporedbi s ovim. Dakle, nije to toliko do žene koliko do dobrog i izdržljivog muškarca. Kao i do fizičke privlačnosti, džaba ti je sve ako je ne privlačiš dovoljno.

Imam utisak da nije lepo. Nekako mi je to vec previse telesnih tecnosti.

Ali ko voli, samo napred. :)
Imao sam devojku koja je pravila poplavu u krevetu a nije mogla da svrši.
Nije bila frigidna, naloži se, hoće/želi seks, ali orgazam nikako. To mi nije jasno. Čaršav mokar, a ništa od orgazma, baš bih voleo to neko da mi objasni, jeste bilo pre više od 20 godina, ali tako nešto nikad više nisam video/doživeo.

P'jamislim d je vecinanaklitorisnustimulaciju kad jojunutratoplina krene a onanavikla ida dzararka to dole onako lpo u ritmu i prepusti se bez da razmisljaono o nekim stvarima, ocekivanjima, nadodje dole onosladostrasce i isouni je iz stomaka okogrudi, eksplodria i krenu iskrice svuda po kozi da bride: laaaaaa. Naravno da je op'stena s tom osobom.

10? Bajke!

Pojasni ako može

Pojasni i ti kako to ovisi od muskarca valjda ovisi o fizickim mogucnostima zene
...u svakoj zeni je pohranjena neprekinuta niska sex_a,
sa zavrsetkom dostojnim cijeloga djela
zato i jest,- Konac djelo krasi...
a navod ,- udar nadje iskru u kamenu, bez njega bi u kam ocala..."
Mislim da mnogo toga vrijednog i zivota i zivljenja
sahrani se samim rodjenjem jer
tokom zivota ne nadje se ili dogodi varnica
koja raspali...
P.S.
...kad je jedan kritikovao ciganku da nije 'vatrena ' kako kazu,
Ona je odgovorila,- kratak ti fitilj Mikooo...

Back