noviprofil
Početnik
- Poruka
- 17
Hajde neka mi netko odgovori, može li svaka žena to?.. može li se to naučiti i ispraksati lil ne? Ako da, kako?
Možete li vi?
Možete li vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа без сквирта!Hajde neka mi netko odgovori, može li svaka žena to?.. može li se to naučiti i ispraksati lil ne? Ako da, kako?
Možete li vi?
Ja sam im po 10 priustio al ja sam faca ne prodajem foreHajde neka mi netko odgovori, može li svaka žena to?.. može li se to naučiti i ispraksati lil ne? Ako da, kako?
Možete li vi?
Mislim da može svaka žena i nema tu šta ona učiti. Učiti može samo muškarac u smislu kako je dovesti do toga.Hajde neka mi netko odgovori, može li svaka žena to?.. može li se to naučiti i ispraksati lil ne? Ako da, kako?
Možete li vi?
10? Bajke!Ja sam im po 10 priustio al ja sam faca ne prodajem fore![]()
Pojasni ako može..sve je u odgovarajucem Klik_u...
P.S.
...udar nadje iskru u kamenu
bez njega bi
u kam ocajala..."
Pojasni i ti kako to ovisi od muskarca valjda ovisi o fizickim mogucnostima zeneMislim da može svaka žena i nema tu šta ona učiti. Učiti može samo muškarac u smislu kako je dovesti do toga.
Ne znam.Hajde neka mi netko odgovori, može li svaka žena to?.. može li se to naučiti i ispraksati lil ne? Ako da, kako?
Možete li vi?
Mogu dva tri zaredom a potom jos koji put nakon kraće pauze.Dakle u 20 min ja desetak puta on jednom. To mogu sa sadašnjim, koji izdrzi tih pola sata. Bivši je bio brži i bilo je katastrofa u usporedbi s ovim. Dakle, nije to toliko do žene koliko do dobrog i izdržljivog muškarca. Kao i do fizičke privlačnosti, džaba ti je sve ako je ne privlačiš dovoljno.Pojasni i ti kako to ovisi od muskarca valjda ovisi o fizickim mogucnostima zene
Nisi cuo za lazni orgazamJa sam im po 10 priustio al ja sam faca ne prodajem fore![]()
Zasto odbojno?Ne znam.
Mislim da ja ne mogu.
Mogu sa manjom ili vecom pauzom da dozivim drugi orgazam, ali nakon toga sam…nepokretna.
I to skvirtanje nisam nikada dozivela i ne bih. Odbojno mi je.
Isto pomislihNisi cuo za lazni orgazam![]()
Axa za 1 ne za 10Nisi cuo za lazni orgazam![]()
Imam utisak da nije lepo. Nekako mi je to vec previse telesnih tecnosti.Zasto odbojno?
Isto pomislih![]()
Ima zena koje glume orgazamNisi cuo za lazni orgazam![]()
Naravno. Ima i muskaraca koji osete, nije orgazam samo kad zena kao vristi na kraju. Moze da ispusti samo jedan kraci uzdah al da muskarac oseti orgazam.Ima zena koje glume orgazam
Naravno, kada se malo protresu....a zenama se posle seksa...vidi u ocima da su imale seks....svaka zena dozivljava orgazam na svoj nacinNaravno. Ima i muskaraca koji osete, nije orgazam samo kad zena kao vristi na kraju. Moze da ispusti samo jedan kraci uzdah al da muskarac oseti orgazam.
I to može da se fejkuje, čak ginekolozi preporučuju ženama da "vežbaju" vaginalne mišiće.Naravno. Ima i muskaraca koji osete, nije orgazam samo kad zena kao vristi na kraju. Moze da ispusti samo jedan kraci uzdah al da muskarac oseti orgazam.
Imao sam devojku koja je pravila poplavu u krevetu a nije mogla da svrši.Imam utisak da nije lepo. Nekako mi je to vec previse telesnih tecnosti.
Ali ko voli, samo napred.![]()
Da, to se preporucuje.I to može da se fejkuje, čak ginekolozi preporučuju ženama da "vežbaju" vaginalne mišiće.
...u svakoj zeni je pohranjena neprekinuta niska sex_a,10? Bajke!
Pojasni ako može
Pojasni i ti kako to ovisi od muskarca valjda ovisi o fizickim mogucnostima zene
Ma da.. pazi da ne fejkujem. Sta ima zena od toga, on umisli da je dobar hebac (kao nas June) a ona dobije 10 nistaI to može da se fejkuje, čak ginekolozi preporučuju ženama da "vežbaju" vaginalne mišiće.