- Poruka
- 101.928
Šta se dešava kad je pljeskate po guzi::
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je uniseks?
sve istina, osim kod žena koje imaju averziju prema dominaciji, pa spenkovanje shvate kao kaznu... Znači, prvo testirati reakcijuPogledajte prilog 1888272
Endorfini se povećavaju → raspoloženje je lakše i opuštenije
Nivoi stresa opadaju → počinje da se oslobađa telesna napetost
Poverenje se gradi → kada postoji saglasnost i emocionalna sigurnost
Nervni sistem se pomera → od stresa do udobnosti

Pa da, neverovatno...to su ti mantre NVO sektora koji je inače trojanski konj kapitalizma..sve je na prodaju pa i magla..."Seksualna edukatorka"![]()

za doopeKorist za zenu ili muskarca?
Sta radio?Нисам фан ударања али волим кад се подбију дупетом јер је хладно па хлади стомак.

gaji guju da te ujedeKaze mi zena da je pre neki dan citala da partnera treba stiskati za guzicu u cilju povecanja dobrobiti partnerovog mentalnog zdravlja.
I tako ja vec par dana nju stiskam za dupe da bi ona juce uhvatila za dupe razrednu.

a kao nije slatko malo pljesnutiPa da, neverovatno...to su ti mantre NVO sektora koji je inače trojanski konj kapitalizma..sve je na prodaju pa i magla...
Još čudnije je što ima i onih koji kao sundjer upijaju te gluposti...pogotovo mladji...crno nam se piše..
mislis spoon?Нисам фан ударања али волим кад се подбију дупетом јер је хладно па хлади стомак.
Да, може и пре и после и за време.mislis spoon?
Odavno sam ja pričao da je mozak naš najveći diler.Pogledajte prilog 1888272
Endorfini se povećavaju → raspoloženje je lakše i opuštenije
Nivoi stresa opadaju → počinje da se oslobađa telesna napetost
Poverenje se gradi → kada postoji saglasnost i emocionalna sigurnost
Nervni sistem se pomera → od stresa do udobnosti

Gotovo brate, svaki put kad neko nekog u nas sljisne po dupetu u seksu jedna cigla padne s neke brutalisticke zgrade .Pa da, neverovatno...to su ti mantre NVO sektora koji je inače trojanski konj kapitalizma..sve je na prodaju pa i magla...
Još čudnije je što ima i onih koji kao sundjer upijaju te gluposti...pogotovo mladji...crno nam se piše..